Merhaba. Öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim beklenem regl günüm 6 ocakti 6 ocakta hcg 0.0 çıktı kanda. Sizce yükselir m
Belki geç döllenme olabilir canım belirtilerin var mı nasılMerhaba. Öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim beklenem regl günüm 6 ocakti 6 ocakta hcg 0.0 çıktı kanda. Sizce yükselir mi ? Yoksa ümitsizliğe kapilayimmi
Merhaba, picos’luyum. Düzensiz adet gördüğüm için doktorum yumurtlama kitlerini önerdi. Ancak daha önce kullanmıştım ama beveremedim. Şimdi tekrar kullanmaya başladım. Geç yumurtluyorum. En son 13 aralıkta adet oldum. 27 si kitleri yapmaya başladım. Bugün en belirgin çizgiyi gördüm. Dün akşam testi yapamamıştım. Kitlere bakıp yorumlayabilecek olan var mı ? Yada nasıl kullanmalıyım önerisi olan var mı? Bu çizgi daha koyulaşır mı? Çizgi birden mi koyulaşan bir şey yoksa zamanla mı koyulaşıyor ? Bu arada gün aşırı ilişki devam ediyor kaçırırsak diye . Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederimBekleyelim inşallah olur dün pik gördüm yumurtayı adetim 17 Ocak
Normal testmi hemde baya belirgin çıkmış daha günün olmasına rağmen.bence bu sonuca göre kesin var canım
Vardır dimi ya çok korkuyorumNormal testmi hemde baya belirgin çıkmış daha günün olmasına rağmen.bence bu sonuca göre kesin var canım
YaaHayırlı akşamlar hanımlar doğumuma sayılı günler kalmışken hepinize yüce Rabbimden bu ay o güzel çift çizgiyi görmeyi sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum Rabbim dualarınızı kabul etsin hepinize güzel haberler almayı nasip etsindilerim güzel haberlerinizi okurum tek tek
Canim pozitifsin yaa
Canim senin kaset testte çıkmış.Catlama ne zamandi kaç gün var reglineBenim 15 Aralık ama 28 günde bir olduğum için 12-13 Aralık ta olabilir. Valla bir sürü belirtilerim oldu hepsini not alıyorum eğer kesin hamile olduğumu öğrenirsem hepsini paylaşacağım sizinle
Benimde 1616 sı benimdeeyazdım belirtilerimide
Ah bu pcos... bende de var benim testler de böyle. Bi koyulasiyor bi siliklesiyor. Bir kere hic koyu cizgiye yaklasmadan testim bitti...Merhaba, picos’luyum. Düzensiz adet gördüğüm için doktorum yumurtlama kitlerini önerdi. Ancak daha önce kullanmıştım ama beveremedim. Şimdi tekrar kullanmaya başladım. Geç yumurtluyorum. En son 13 aralıkta adet oldum. 27 si kitleri yapmaya başladım. Bugün en belirgin çizgiyi gördüm. Dün akşam testi yapamamıştım. Kitlere bakıp yorumlayabilecek olan var mı ? Yada nasıl kullanmalıyım önerisi olan var mı? Bu çizgi daha koyulaşır mı? Çizgi birden mi koyulaşan bir şey yoksa zamanla mı koyulaşıyor ? Bu arada gün aşırı ilişki devam ediyor kaçırırsak diye . Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim
Canim senin kaset testte çıkmış.Catlama ne zamandi kaç gün var regline
AminnHayırlı akşamlar hanımlar doğumuma sayılı günler kalmışken hepinize yüce Rabbimden bu ay o güzel çift çizgiyi görmeyi sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum Rabbim dualarınızı kabul etsin hepinize güzel haberler almayı nasip etsindilerim güzel haberlerinizi okurum tek tek
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah vardır gebelik.Bu ay hepimiz sevinelim..Canım sadece yumurtlama günlerimi değerlendirdim hesaplama yapmadım. Regl den sonra 2 günde bir ilişki oldu. Son adet tarihim 15 Aralık
Ozaman bat 10 yada 11 ocak değilmi.az kalmış ve kaset testte çıkmış.Bence bebiş varCanım sadece yumurtlama günlerimi değerlendirdim hesaplama yapmadım. Regl den sonra 2 günde bir ilişki oldu. Son adet tarihim 15 Aralık
İnşallah canım artimed markasıAnladım canım hayırlısı olsun inşallah vardır gebelik.Bu ay hepimiz sevinelim..
Yaptığın testin markası ne
Hesaplarıma göre 12 sinde olmam gerekiyor bakalım inşallah regl gelmezOzaman bat 10 yada 11 ocak değilmi.az kalmış ve kaset testte çıkmış.Bence bebiş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?