- 27 Aralık 2024
- 54
- 28
- 3
- 31
Çatladığı gün içinde ilişki öneriliyor :)Kızlar yumurtanın çatladığı gün(pikten sonra silikleştiği gün) ilişkiye girmenin anlamı var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatladığı gün içinde ilişki öneriliyor :)Kızlar yumurtanın çatladığı gün(pikten sonra silikleştiği gün) ilişkiye girmenin anlamı var mı?
Evet inşallah olur bi ümit bekliyorumBenimle aynı 16aralık benımde son adetım İnşAllah sevınırız
Yani hani yumurta 24 saat bekliyor diye biliyorum ama salindiginda tam bilmiyorum tabi burdan birimi soyledide bana benimde geçen ay kimyasaldi bu ay korunup korunmamakta kararsız kaldım hayırlısı inşallah sağlıklı olur bunsefer çok dusuklerim boş gebeliğim oldu yani 3 tane kaybim kesin de bir kerede gecikti adetim sonra parça düşürdü büyük ihtimalle oda kimyasaldıÇatladığı gün içinde ilişki öneriliyor :)
Ya benim aslında yumurtlamam dündü. 14. Gündü. Ama ben 13.gün de pozitif çıktığı için değerlendiriyim dedim. Bugün de silik çıktı çatladı heralde. Yani 13.ve 15. günler oldu yumurtlamayı es geçtik iyi miÇatladığı gün içinde ilişki öneriliyor :)
O konuda çok takılmayın sperm kadın vücudunda 72 saate kadar yaşabiliyor zaten gün aşırı ilişki olmuşYa benim aslında yumurtlamam dündü. 14. Gündü. Ama ben 13.gün de pozitif çıktığı için değerlendiriyim dedim. Bugün de silik çıktı çatladı heralde. Yani 13.ve 15. günler oldu yumurtlamayı es geçtik iyi mi
Diğer değerlendirdiğin günlerin etkisi olur canım 5 gün bile yaşabiliyormuş sağlıklıysa doktorlar diyor inşallah tutar olumlu düşünYa benim aslında yumurtlamam dündü. 14. Gündü. Ama ben 13.gün de pozitif çıktığı için değerlendiriyim dedim. Bugün de silik çıktı çatladı heralde. Yani 13.ve 15. günler oldu yumurtlamayı es geçtik iyi mi
Evet yaşayabiliyormuş zaten yol alıyor o sıra sağlıklılar ulaşabilir acaba yumurtlama sonrası da takip ediliyor mu ya ovulasyon testiyleDiğer değerlendirdiğin günlerin etkisi olur canım 5 gün bile yaşabiliyormuş sağlıklıysa doktorlar diyor inşallah tutar olumlu düşün
Canım hep böyle çıkar birden koyulaşır ama pik değil pik olması için t çizgisinim C den ya daha koyu yada aynı olması gerekiyorMerhaba, picos’luyum. Düzensiz adet gördüğüm için doktorum yumurtlama kitlerini önerdi. Ancak daha önce kullanmıştım ama beveremedim. Şimdi tekrar kullanmaya başladım. Geç yumurtluyorum. En son 13 aralıkta adet oldum. 27 si kitleri yapmaya başladım. Bugün en belirgin çizgiyi gördüm. Dün akşam testi yapamamıştım. Kitlere bakıp yorumlayabilecek olan var mı ? Yada nasıl kullanmalıyım önerisi olan var mı? Bu çizgi daha koyulaşır mı? Çizgi birden mi koyulaşan bir şey yoksa zamanla mı koyulaşıyor ? Bu arada gün aşırı ilişki devam ediyor kaçırırsak diye . Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim
Evet yumurtlamadan sonra silik çizgi olursa çatladığı anlamına geliyormuş ben de bugün o yüzden yaptım baktım silik.Evet yaşayabiliyormuş zaten yol alıyor o sıra sağlıklılar ulaşabilir acaba yumurtlama sonrası da takip ediliyor mu ya ovulasyon testiyle
tesekkur ederım rabbım sızınde ınsallah guzel bır gebelık olur bırdaha aynı seylerı yasamazsınız saglıcakla evladınıza kavusursunuzBaşınız sağolsun Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder
Sadece kasıgımda sızıltı şeklinde agrı var bi kaç gündür belimde aynı şekilde bide halsiz gibiyim ama psikolojik oldugunu dusunuyorum 10gün kalave 9gün kala test yaptım neqatif olduİnşallah güzel haberler alırız var mı belirtiniz
8gün nasıl geçicek ya bende takılı kaldım hayatımı yaşayamıyorum düşünmektenEvet inşallah olur bi ümit bekliyorum