Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Bebiş beklenen aya birde böyle anormal belirtiler eklenince insan kaptırıveriyor kendini ben gecikme ve net çift çizgi görmeden kan vermeyeceğim o yüzden artık testlerle takip etmeye çalışıcam.belki koyulaşma olur.yoksada negatif gördükçe anlarım.

Anladim en azindan korunmayi birakinca yeniden gebelik olmus bu güzel birsey. Insallah bana da isteyen herkese de nasip olur
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Benim bir kaç gün sonra belli olacak akşam tekrar test yapacağım koyulaşma var mı bakacağım

İnşallah koyulaşma olur canım haberleselim test yaptıkça atarsın ben de yapınca atarım inşallah sağlıkla güzel haberlere

Merhaba. Öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim beklenem regl günüm 6 ocakti 6 ocakta hcg 0.0 çıktı kanda. Sizce yükselir mi ?

Bende dışarıya çıktım gelmiş kargolarım eve gidince yapıcam artık hem beklemiş olurum atıcam hemen buraya

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Benim bir kaç gün sonra belli olacak akşam tekrar test yapacağım koyulaşma var mı bakacağım
Hadi bakalim insallah koyulasir. Haber ver mutlaka güzel haberler hepimize lazim insallah isteyen herkese pozitif test çubukları mujdesini almak nasip olsun icinde de banaaa

Hanımlar bu ay ilk denememizdi bizim de, reglimden 4 gün önce kandan baktılar Hcg 1.20 çıktı. Reglime 2 gün kaldı. Sizce hala bi ihtimal var mı gecikirsem tekrar test yapayım mı? Böyle olup değeri artan oldu mu?

Senin belirtilerin neler
İnşallah hepimiz alırız güzel haberleri.Benim adetim düzenlidir şaşmaz adet belirtilerimde öyle 1 gün öncesi bacaklarım ve başım ağrır sadece ertesi gün olurum.ama bu ay yumurtlama bitimiyle üşüme başladı ve göğüs ağrısı hassasiyeti.baş ağrısı.birde iki gündür sağ kasığımda tatlı tatlı ağrı girip çıkıyor seyirme gibi.karnım aşırı hareketli.tuhaf sesler çıkıyor karnımdan sürekli yani bukadarı tesadüf olamaz diyoruö ama tabiki en hayırlısını Allah bilir

Benim 15 Aralık ama 28 günde bir olduğum için 12-13 Aralık ta olabilir. Valla bir sürü belirtilerim oldu hepsini not alıyorum eğer kesin hamile olduğumu öğrenirsem hepsini paylaşacağım sizinle
Bende aynı şekilde eğer bu ay hamileysem gün gün paylaşıcam burda nasıl ilerlediğini

Bu sitede okadar örneği varki canım.1 gün öncesi bile negatif çıkıp 5 gün geçince öğrenen.döllenme zamanına göre de değişir yerleşme zamanına görede değişir.o yüzden umudunu kaybetme.Hayırlısıysa,nasipte varsa bence seninle olabilir bebişin.Eğer değilsede üzülme bebişin biryerlerde geleceği zamanı bekliyor

Son düzenleme:
umarım benimledir, isteyen herkesin beklemeden kucağı dolar inşallah

Merhaba. Öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim beklenem regl günüm 6 ocakti 6 ocakta hcg 0.0 çıktı kanda. Sizce yükselir mi ? Yoksa ümitsizliğe kapilayimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…