• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

İnşallah canım belki pazar günü erken gebelik testi yaparım bir cesaret 🙈
ben normal kaset test yaptım ve çıkmadı pazar günü kan vermem gerekiyor ama cuma da verebilirim meraklıyımdır bende..erken gebelikte çıkabilir senin belki 5.günsün sen

ben normal kaset test yaptım ve çıkmadı pazar günü kan vermem gerekiyor ama cuma da verebilirim meraklıyımdır bende..erken gebelikte çıkabilir senin belki 5.günsün sen
Etkisinde kalırsam diye bir cesaret belki yaparım ama 😊

inşallah kuzum çift çizgi belirsin hemen ama dayanabilirsen dayan test günü ver daha önce strese girme
Ay önceden de kendimi hazırlarım belki diyede düşünüyorum bazende karışık duygular hepimiz pozitif sonuçlar görelim 👶🏻 🤲🏻 🙈

Merhaba savaşçı kadınlar ✨ Ocak ayı ile birlikte tüp bebek sürecine giren, transfer bekleyen , Opu olacak olan kim varsa bu başlık altında dertleşelim isterim 🌸 ben 03 ocakta Opu olacağım. Sizlerin süreci nasıl ilerliyor yada sürece girmeyi düşünenler merak ettikleriniz neler ? 🌸
Merhaba benim transferimin 3. Günü 6. Gün embriyosu idi bi belirttim hissim yok normal durumdayım şu an

Merhaba benim transferimin 3. Günü 6. Gün embriyosu idi bi belirttim hissim yok normal durumdayım şu an
Merhaba . Henüz erkenmiş belirti için ama umarım olumlu sonuç alırsınız evde yürüyüşler yapın kan dolaşımı açısından ama eğilip uzanmayın birşeylere.

Ben hala hastanede yatıyorum maalesef opu bu kadar kötü geçti umarım sonuçlar güzel olur amin 💕

Merhaba . Henüz erkenmiş belirti için ama umarım olumlu sonuç alırsınız evde yürüyüşler yapın kan dolaşımı açısından ama eğilip uzanmayın birşeylere.
Ben hiç doğru düzgün dinlenme fırsatım olmadı ne yazıkki öğretmenim o yüzden izin alamadm işi gidip geliyorm Allah büyük bakalım eğildim de aşırı yükseğe uzanmıyorm dikkat ediyorm yine inanıyorm inşallah hayırlısı olsun

Ben hala hastanede yatıyorum maalesef opu bu kadar kötü geçti umarım sonuçlar güzel olur amin 💕
Benimde çok zor geçmişti zor sökülmüştü içim delinmiş gibi idi 1 hafta zor atlattım 2 gün sağıma soluma dönemiyordm eşim çeviriyordu felç gibiydim çok zor gelmişti bana

Back