• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Bende çok belirti mi bilemiyorum da baş ağrısı var biraz kasıklara da ara sıra bir ağrı vuruyor ama bunlar tabi normalde de olabilecek şeyler
Aynen canım bende devamlı içinden diyorum psikolojim mi nedir anlamadım ama gece bile uykudan uyanıp tuvalete gidiyorum anlayamadım valla günler geçmek bilmiyor :)

Aynen canım bende devamlı içinden diyorum psikolojim mi nedir anlamadım ama gece bile uykudan uyanıp tuvalete gidiyorum anlayamadım valla günler geçmek bilmiyor :)
Psikolojik de oluyor valla benim aylardır belirtim var ama ortada bir şey yok 😄

Size kaç mg iğne yapılmıştı. Kötü düşünmeyin benimde o şekilde korkularım vardı ama kötü düşünmemeye çalışıyorum Rabbim hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar 🙏🏻
kac mg oldugunu demedı bana ben dusuk yaptım emınım parca dustu benden sonra dıs gebelık dıyılıp ıne yapıldı 40 gun kanamam surdu kanamam bıttıgı gbı adet oldum bır ayda gectı ıneden korunmadım ama cocuk olmadı ıkıncı aydayım olmadı henuz korunmadım hıc

Ben de bugün vajinal hafif kaşıntı olmaya başladı biraz sistit gibi de ara ara tuvalete sıkışıyorum gibi oluyor bu dönemde krem vs kullanılıyor mu doktor önceden zalain krem vermişti kullansam sorun olur mu başına gelen bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

Ben de bugün vajinal hafif kaşıntı olmaya başladı biraz sistit gibi de ara ara tuvalete sıkışıyorum gibi oluyor bu dönemde krem vs kullanılıyor mu doktor önceden zalain krem vermişti kullansam sorun olur mu başına gelen bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Enfeksiyon varsa kullanılıyor tabiki ama farklı ilaçmı veriyorlar ona emin değilim yinede bir doktora sormakta fayda var canım 🙏🏻

Ah bu pcos... bende de var benim testler de böyle. Bi koyulasiyor bi siliklesiyor. Bir kere hic koyu cizgiye yaklasmadan testim bitti...
Takip etmeye devam et koyulasma baslamis yumurtlama yakin. Ama degerlendirmeye de devam et soyledigin gibi. En koyu gördüğün günü artik yumurtlama kabul edeceksin siliklesince de catlama oldugunu kabul edeceksin. Pcosta boyle bir sıkıntı var malesef ki
Bugün daha bir koyu gördüm, bugünleri ard arda değerlendiriyoruz değil mi? Taki silikleşene kadar? Yanlış yapmaktan korkuyorum :/

Eklentiler

• IMG_6747.jpeg
    IMG_6747.jpeg
    278 KB · Görüntüleme: 6
  • F16149D4-2A68-4944-859F-1AEC1D2CF767.jpeg
    F16149D4-2A68-4944-859F-1AEC1D2CF767.jpeg
    196 KB · Görüntüleme: 6
Sabah yaptım canım negatif çıktı daha var günümüze modumu düşürmedim bakalım bugün yumurtladımtan sonraki 7. Gün erken yani
Regl e 6 gösteriyor şuan benim uygulamam testte pozitif görüyorum.ama hiç güvenmiyorum.freely markası.yalancı pozitifte olabilir.o yüzden mecbur bekliyorum.

Regl e 6 gösteriyor şuan benim uygulamam testte pozitif görüyorum.ama hiç güvenmiyorum.freely markası.yalancı pozitifte olabilir.o yüzden mecbur bekliyorum.
Aynen canım en iyisi beklemek benim bat17 ocak o da en erken bazen 32 gün de oluyo öyle olursa 19 ocak bakalım regl olana umut var valla :)

Kızlar yumurtanın çatladığı gün(pikten sonra silikleştiği gün) ilişkiye girmenin anlamı var mı?

Bugün daha bir koyu gördüm, bugünleri ard arda değerlendiriyoruz değil mi? Taki silikleşene kadar? Yanlış yapmaktan korkuyorum :/
Koyu cizgi gördüğünde degerlendiriyorsun evet. Bak 9 ve 10 guzel koyulasmis pik kabul edilebilir seviyede. Degerlendir bugünü mutlaka. Siliklesmeye baslamasi lazim o zamana kadar devam. Silinince de yine iliski olsun. Ondan sonrasi size kalmis

Back