Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim
- Konu Sahibi edatsn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ocak 2025
- 29
- 13
- 3
- 31
Ayyy şimdi görüyorum merakla bekliyorum bizede yaz olurmu inşallah güzel haberlerle gel canım benimKızlar dayanamadım kam vermeye gidiyorum
Yazarımmm verdim sonuç çıkınca yazacağımAyyy şimdi görüyorum merakla bekliyorum bizede yaz olurmu inşallah güzel haberlerle gel canım benim
- 6 Ocak 2025
- 29
- 13
- 3
- 31
Ayyy inanki kendim kadar heyecanlandımYazarımmm verdim sonuç çıkınca yazacağı
- 30 Aralık 2024
- 38
- 13
- 3
- 22
Ayyy bekliyoruzYazarımmm verdim sonuç çıkınca yazacağım
- 23 Aralık 2024
- 17
- 0
- 1
- 28
bende ine oldum 3 ay korunun dedı doktorum ama ben bekleyemıyorm zaman gecmıyor sankıCumartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım Dayanabilirsem. Birde biraz korkuyorum temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim iğne ile düşürdüler değerimi. 6 ay korunduk bu ay bırakabilirsin demişti doktorum
- 4 Ocak 2025
- 53
- 24
- 3
- 29
Ayy gözünüz aydın inşallah Allah tamamına erdirsinnKızlar hamileyiiimmm çok minikkk daha dua edin 2 gün sonra 2 katı artış olsun beta hcg 15,76 çıktı 4 gün önce 1,04 çıkmıştı
Amin canım inşallah iki katı artar dua edin daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum inşallah sizlerden de güzel haberler alırım dua edeceğim kızlarAyy gözünüz aydın inşallah Allah tamamına erdirsinn
Benim içinde çok zordu beklemek ama bir şekilde geçti zamanbende ine oldum 3 ay korunun dedı doktorum ama ben bekleyemıyorm zaman gecmıyor sankı
- 4 Ocak 2025
- 53
- 24
- 3
- 29
İnşallah inşallah Allah'ım güzel haberleri nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahAmin canım inşallah iki katı artar dua edin daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum inşallah sizlerden de güzel haberler alırım dua edeceğim kızlar
- 17 Kasım 2024
- 124
- 20
- 13
- 26
Aminnnİnşallah inşallah Allah'ım güzel haberleri nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bence var canım benim testim daha siliktiYardımcı olabilir misiniz kızlar az önce yaptım adetime beş gün var ovulasyonunda 10. Günündeyim ilk denememizdi heyecanlıyım aşırı yerimde duramıyorum şuan testi yapar yapmaz ikinci çizgi belirmeye başladı
- 17 Kasım 2024
- 124
- 20
- 13
- 26
Korkuyorum acaba diyorum bu test markası yalancı çıkarır mı ama bilemedim adet olucakmışom gibi hafif yine ağrı girince dayanamadım yaptım yarın sağlıkocağında test versem olur mu?Bence var canım benim testim daha silikti
- 27 Aralık 2024
- 52
- 26
- 3
- 31
Canımm çok sevindim gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah yumurtlamadan kaç gün geçmişti canım seninKızlar hamileyiiimmm çok minikkk daha dua edin 2 gün sonra 2 katı artış olsun beta hcg 15,76 çıktı 4 gün önce 1,04 çıkmıştı
- 27 Aralık 2024
- 52
- 26
- 3
- 31
Canım var gibi gözüküyor valla çizgiYardımcı olabilir misiniz kızlar az önce yaptım adetime beş gün var ovulasyonunda 10. Günündeyim ilk denememizdi heyecanlıyım aşırı yerimde duramıyorum şuan testi yapar yapmaz ikinci çizgi belirmeye başladı
- 17 Kasım 2024
- 124
- 20
- 13
- 26
Ya ben hala inanmıyorum bi kaç gün öncesine kadar yokru herhalde günü gelmedi diye. İlk deneme birde bir yıl doğum kontrol haşı kullandım aralık ayında yeni bırakmıştım beklemiyordum hemen olacağını çıkacağınıCanım var gibi gözüküyor valla çizgi
Kızlar ben yumurtlama hesaplamadım sadece şöyle söyleyebilirim regl bittikten sonraki ilk ilişki üzerinden 16.gün geçti hep iki günde bir ilişki olduCanımm çok sevindim gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah yumurtlamadan kaç gün geçmişti canım senin
- 30 Aralık 2024
- 38
- 13
- 3
- 22
Ay duygulandım ya ne güzel bi haber bu acaba bi gün bende böyle mesaj atacak mıyım Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım benimKızlar hamileyiiimmm çok minikkk daha dua edin 2 gün sonra 2 katı artış olsun beta hcg 15,76 çıktı 4 gün önce 1,04 çıkmıştı