• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Cumartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım🤩 Dayanabilirsem. Birde biraz korkuyorum temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim iğne ile düşürdüler değerimi. 6 ay korunduk bu ay bırakabilirsin demişti doktorum
bende ine oldum 3 ay korunun dedı doktorum ama ben bekleyemıyorm zaman gecmıyor sankı

Amin canım inşallah iki katı artar dua edin daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum 🙏🏻 inşallah sizlerden de güzel haberler alırım dua edeceğim kızlar ♥️
İnşallah inşallah Allah'ım güzel haberleri nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️

Yardımcı olabilir misiniz kızlar az önce yaptım adetime beş gün var ovulasyonunda 10. Günündeyim ilk denememizdi heyecanlıyım aşırı yerimde duramıyorum şuan🥹 testi yapar yapmaz ikinci çizgi belirmeye başladı

Eklentiler

• IMG_2050.jpeg
    IMG_2050.jpeg
    35,1 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar hamileyiiimmm çok minikkk daha dua edin 2 gün sonra 2 katı artış olsun🤩🤩 beta hcg 15,76 çıktı 4 gün önce 1,04 çıkmıştı
Canımm çok sevindim gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah yumurtlamadan kaç gün geçmişti canım senin

Yardımcı olabilir misiniz kızlar az önce yaptım adetime beş gün var ovulasyonunda 10. Günündeyim ilk denememizdi heyecanlıyım aşırı yerimde duramıyorum şuan🥹 testi yapar yapmaz ikinci çizgi belirmeye başladı
Canım var gibi gözüküyor valla çizgi ❤️❤️❤️

Canım var gibi gözüküyor valla çizgi ❤️❤️❤️
Ya ben hala inanmıyorum bi kaç gün öncesine kadar yokru herhalde günü gelmedi diye. İlk deneme birde bir yıl doğum kontrol haşı kullandım aralık ayında yeni bırakmıştım beklemiyordum hemen olacağını çıkacağını🥹🙏🏻♥️

Canımm çok sevindim gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah yumurtlamadan kaç gün geçmişti canım senin
Kızlar ben yumurtlama hesaplamadım sadece şöyle söyleyebilirim regl bittikten sonraki ilk ilişki üzerinden 16.gün geçti hep iki günde bir ilişki oldu

Kızlar hamileyiiimmm çok minikkk daha dua edin 2 gün sonra 2 katı artış olsun🤩🤩 beta hcg 15,76 çıktı 4 gün önce 1,04 çıkmıştı
Ay duygulandım ya ne güzel bi haber bu 🥹 acaba bi gün bende böyle mesaj atacak mıyım 🥹 Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım benim 🥰

Back