• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Ya ben hala inanmıyorum bi kaç gün öncesine kadar yokru herhalde günü gelmedi diye. İlk deneme birde bir yıl doğum kontrol haşı kullandım aralık ayında yeni bırakmıştım beklemiyordum hemen olacağını çıkacağını🥹🙏🏻♥️
Yaptığın test hangi markaydı canım yarın falan yine tekrarla istersen bakalım koyulaşcak mı inşallah güzel haberler alırız canım

Yaptığın test hangi markaydı canım yarın falan yine tekrarla istersen bakalım koyulaşcak mı inşallah güzel haberler alırız canım
Nimo test karnıma adet olur gibi tekrar sancı girince akşam akşam dayanamayıp yaptım ve anında çıktı belirdi ilk denememiz daha önce şüphelenip yaptığımda hiç çıkmazdı şaşkınım o yüzden direk sabah işe gitmeden sağlıkocağına test vereceğim elimde aynı marka var sabah ilk idrarla tekrar yapıp deneyeceğim bakalım🙏🏻

Nimo test karnıma adet olur gibi tekrar sancı girince akşam akşam dayanamayıp yaptım ve anında çıktı belirdi ilk denememiz daha önce şüphelenip yaptığımda hiç çıkmazdı şaşkınım o yüzden direk sabah işe gitmeden sağlıkocağına test vereceğim elimde aynı marka var sabah ilk idrarla tekrar yapıp deneyeceğim bakalım🙏🏻
Aynen canım en mantıklısı inşallah güzel haberlerini yazarsın canım darısı bizlere inşallah sonuç çıkınca da yaz canım ❤️

Aynen canım en mantıklısı inşallah güzel haberlerini yazarsın canım darısı bizlere inşallah sonuç çıkınca da yaz canım ❤️
Tabi ki yazıcam yazmaz mıyım♥️ öncesinde bir yıl kontrol hapı kullandığım için bi altı ay beklemiyordum hala şoktayım inşallah yarın güzel haberi veririm eğer olmazssada sonucu yazarım belirti yaşayanlara yardımcı olur🩷

Ay duygulandım ya ne güzel bi haber bu 🥹 acaba bi gün bende böyle mesaj atacak mıyım 🥹 Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım benim 🥰
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 sizlerde dualarımda olacaksınız inşallah hepimiz güzel haberler alırız♥️

Sizce bu testlere güvenmelimiyim.arkadaşımda varmış yaptım hemencik çıktı.ama freely marka 🥲🥹

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    219,6 KB · Görüntüleme: 12
  • image.jpg
    image.jpg
    204,2 KB · Görüntüleme: 12
Benim içinde çok zordu beklemek ama bir şekilde geçti zaman 🙏🏻
benim iki cocugum var ama kac ay once kızımı kaybettım cocuk olsun belkı bıze ıyı gelır dıye ıstıyorm cocuklarım baskalarının cocuklarını sevınce sankı ınsanlar bıze acıyor gbı gelıyor kucuk cocugum cok ıstıyor

benim iki cocugum var ama kac ay once kızımı kaybettım cocuk olsun belkı bıze ıyı gelır dıye ıstıyorm cocuklarım baskalarının cocuklarını sevınce sankı ınsanlar bıze acıyor gbı gelıyor kucuk cocugum cok ıstıyor
Başınız sağolsun çok üzüldüm.Allah size dayanma gücü versin.İnşallah kalbinize göre olsun dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Başınız sağolsun 😞 Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder 🙏🏻

Kızlar hamileyiiimmm çok minikkk daha dua edin 2 gün sonra 2 katı artış olsun🤩🤩 beta hcg 15,76 çıktı 4 gün önce 1,04 çıkmıştı
Yaaaa 🥲🥲 çok sevindimm 🥰🧿🧿 demistin sana bennn 😍 saglikla kavusun canim beniiiim. Daha miniiik sabırlı sakin ve ferah ol yukselecek guzelce degerin.
Bizlere de dua et olur muuu 🥲🙏 Allahım bize de nasip etsin.. o kadar ihtiyacım var ki bebegimin olacagi müjdesini almaya 🥲🙏

Yardımcı olabilir misiniz kızlar az önce yaptım adetime beş gün var ovulasyonunda 10. Günündeyim ilk denememizdi heyecanlıyım aşırı yerimde duramıyorum şuan🥹 testi yapar yapmaz ikinci çizgi belirmeye başladı
Bence pozitif bukadar koyu yanıltma olamaz canım.İnşallah güzel haberlerle gelirsin heyecanla haberini bekliyorum 😍😍😍

tesekkur ederımm işte igneden dolayı korkuylm ya olmazsa yada engekkı olursa ınankı cok caresız durumdayım
Size kaç mg iğne yapılmıştı. Kötü düşünmeyin benimde o şekilde korkularım vardı ama kötü düşünmemeye çalışıyorum Rabbim hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar 🙏🏻

Canım ne durumdasın hiç belirti yaşadın mı 😊
Canım benim belirtim var ya sık idrara çıkıyorum, gögüs uçlarım ağrıyo belirginleşti devamlı yorgunum akşama doğruda baş ağrısı devam ediyor 4 gündür senin nasıl canım var mı

Canım benim belirtim var ya sık idrara çıkıyorum, gögüs uçlarım ağrıyo belirginleşti devamlı yorgunum akşama doğruda baş ağrısı devam ediyor 4 gündür senin nasıl canım var mı
Bende çok belirti mi bilemiyorum da baş ağrısı var biraz kasıklara da ara sıra bir ağrı vuruyor ama bunlar tabi normalde de olabilecek şeyler

Back