• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Merhaba. Öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim beklenem regl günüm 6 ocakti 6 ocakta hcg 0.0 çıktı kanda. Sizce yükselir m

Merhaba. Öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim beklenem regl günüm 6 ocakti 6 ocakta hcg 0.0 çıktı kanda. Sizce yükselir mi ? Yoksa ümitsizliğe kapilayimmi :(
Belki geç döllenme olabilir canım belirtilerin var mı nasıl

Bekleyelim inşallah olur dün pik gördüm yumurtayı adetim 17 Ocak
Merhaba, picos’luyum. Düzensiz adet gördüğüm için doktorum yumurtlama kitlerini önerdi. Ancak daha önce kullanmıştım ama beveremedim. Şimdi tekrar kullanmaya başladım. Geç yumurtluyorum. En son 13 aralıkta adet oldum. 27 si kitleri yapmaya başladım. Bugün en belirgin çizgiyi gördüm. Dün akşam testi yapamamıştım. Kitlere bakıp yorumlayabilecek olan var mı ? Yada nasıl kullanmalıyım önerisi olan var mı? Bu çizgi daha koyulaşır mı? Çizgi birden mi koyulaşan bir şey yoksa zamanla mı koyulaşıyor ? Bu arada gün aşırı ilişki devam ediyor kaçırırsak diye . Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim 🙏

Eklentiler

• EBBA6464-932E-475D-B92A-4F87432CAD6A.jpeg
    EBBA6464-932E-475D-B92A-4F87432CAD6A.jpeg
    114,3 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_6720.jpeg
    IMG_6720.jpeg
    248,6 KB · Görüntüleme: 16
Hayırlı akşamlar hanımlar doğumuma sayılı günler kalmışken hepinize yüce Rabbimden bu ay o güzel çift çizgiyi görmeyi sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum Rabbim dualarınızı kabul etsin hepinize güzel haberler almayı nasip etsin 😊😊 dilerim güzel haberlerinizi okurum tek tek 💐😊

Hayırlı akşamlar hanımlar doğumuma sayılı günler kalmışken hepinize yüce Rabbimden bu ay o güzel çift çizgiyi görmeyi sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum Rabbim dualarınızı kabul etsin hepinize güzel haberler almayı nasip etsin 😊😊 dilerim güzel haberlerinizi okurum tek tek 💐😊
Yaa 🥲🥲🙏🙏 amiiiinnn amiiiinnn... Allah razı olsun bu ne güzel bir dua ne güzel bir kalpten geldi böyle 🥲 amin canım Allahım inşallah sağlıklı gebelik ve saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bana da isteyen herkese de.
Tamda ihtiyacim olan anda geldi duan 🥲🥲 Allahım seni de saglikla bebeginle kavustursun kolay bir dogum gecirirsin inşallah bebegin saglikli uzuuuun ömürlü olsun 🙏
Allahım aminn 🙏👶💕🍀

Benim 15 Aralık ama 28 günde bir olduğum için 12-13 Aralık ta olabilir. Valla bir sürü belirtilerim oldu hepsini not alıyorum eğer kesin hamile olduğumu öğrenirsem hepsini paylaşacağım sizinle
Canim senin kaset testte çıkmış.Catlama ne zamandi kaç gün var regline

Merhaba, picos’luyum. Düzensiz adet gördüğüm için doktorum yumurtlama kitlerini önerdi. Ancak daha önce kullanmıştım ama beveremedim. Şimdi tekrar kullanmaya başladım. Geç yumurtluyorum. En son 13 aralıkta adet oldum. 27 si kitleri yapmaya başladım. Bugün en belirgin çizgiyi gördüm. Dün akşam testi yapamamıştım. Kitlere bakıp yorumlayabilecek olan var mı ? Yada nasıl kullanmalıyım önerisi olan var mı? Bu çizgi daha koyulaşır mı? Çizgi birden mi koyulaşan bir şey yoksa zamanla mı koyulaşıyor ? Bu arada gün aşırı ilişki devam ediyor kaçırırsak diye . Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim 🙏
Ah bu pcos... bende de var benim testler de böyle. Bi koyulasiyor bi siliklesiyor. Bir kere hic koyu cizgiye yaklasmadan testim bitti...
Takip etmeye devam et koyulasma baslamis yumurtlama yakin. Ama degerlendirmeye de devam et soyledigin gibi. En koyu gördüğün günü artik yumurtlama kabul edeceksin siliklesince de catlama oldugunu kabul edeceksin. Pcosta boyle bir sıkıntı var malesef ki

Aminn 🙏🏻 Bu nasıl güzel bir dua.Hem gebe olup hem burada olup girip yorum yapmanız nasılda kıymetli bizim için.Rabbim sizide en kolayından sağlıkla sıhhatle evladınıza kavuştursun.Öyle güzel öyle kolay geçsin ki doğumunuz güle oynaya sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🥹🙏🏻🙏🏻

Canım sadece yumurtlama günlerimi değerlendirdim hesaplama yapmadım. Regl den sonra 2 günde bir ilişki oldu. Son adet tarihim 15 Aralık
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah vardır gebelik.Bu ay hepimiz sevinelim..
Yaptığın testin markası ne

Back