Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba, 1 ocakta transfer oldum yarın test günün Şu mübarek günde kucağını evlat kokusuyla doldurmak isteyen tüm kadınlara Allahım nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ay inşallah pozitif haberlerle gelirsiniz bu süreçte hiç test yapmadınız mıııı 🫣

Merhaba arkadaşlar😊 Bu ay ki reglmi bekliyorum bende iğnelere ilaçlara başlayacağım.İlk denemem nekadar anlatılsa yada araştırsamda hiçbir fikrim yok gibi çok heycanlıyım rabbim bu süreçte olan herkesin işlerini kolaylaştırsın, sağlıkla müjdeli haberlerimizi paylaştırsın inşallah🙏🏻🥰

Merhaba arkadaşlar😊 Bu ay ki reglmi bekliyorum bende iğnelere ilaçlara başlayacağım.İlk denemem nekadar anlatılsa yada araştırsamda hiçbir fikrim yok gibi çok heycanlıyım rabbim bu süreçte olan herkesin işlerini kolaylaştırsın, sağlıkla müjdeli haberlerimizi paylaştırsın inşallah🙏🏻🥰
Merhaba 🌸 süreç başlayınca bir şekilde ilerliyor. Ne kadar araştırsakta kendi sürecimiz bambaşka oluyor 🥹 o yüzden teslim olup akışın tadını çıkarmak lazım . En güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah. Rabbim aratmasın ✨

Maalesef negatif 😥 yok yapmamıştım çünkü hiç belirtim yoktu, ikinci transfer için biraz ara vereceğiz , sizlerde pozitif götürürüz inşallah ♥️
Moral bozmak yok Rabbim tez zamanda pozitif haberi almayı ve doğurmayı büyütmeyi nasip etsin. Sizin taze transfer miydi ? Donmuş mu ? Birde geride embriyonuz var mı

Merhaba ben de 7 ocakta taze transfer oldum bugün 5. Günüm adet sancısı gibi fena oluyor arada. Aynı durumu yaşadınız mı

Ocak Perşembe 5aa tek embriyo transferi oldu.
6 Ocak beta 0.05
9 ocak beta 3.45
11 Ocak beta 6.91
Doktorum ve embriyoloğum devam diyor 2 gün sonra tekrar kan testi ver diyorlar ama umudum kalmadı. Geç döllenme vs olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum

Merhaba 🌸 süreç başlayınca bir şekilde ilerliyor. Ne kadar araştırsakta kendi sürecimiz bambaşka oluyor 🥹 o yüzden teslim olup akışın tadını çıkarmak lazım . En güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah. Rabbim aratmasın ✨
Çok doğru aslında dediğin teslim ol, anda kal, akışın tadını çıkart😁 Amin inşallah allah kimseye aratmasın🙏🏻🌸

Ocak Perşembe 5aa tek embriyo transferi oldu.
6 Ocak beta 0.05
9 ocak beta 3.45
11 Ocak beta 6.91
Doktorum ve embriyoloğum devam diyor 2 gün sonra tekrar kan testi ver diyorlar ama umudum kalmadı. Geç döllenme vs olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum
Doktora güvenmekten başka yapacak birşey yok maalesef. Şuan kaçıncı gün yani?

Merhaba savaşçı kadınlar ✨ Ocak ayı ile birlikte tüp bebek sürecine giren, transfer bekleyen , Opu olacak olan kim varsa bu başlık altında dertleşelim isterim 🌸 ben 03 ocakta Opu olacağım. Sizlerin süreci nasıl ilerliyor yada sürece girmeyi düşünenler merak ettikleriniz neler ? 🌸
Merhabalar bende dün transfer oldum. Tüp bebek sürecim çok hızlı gelişti çok şükür başta buralarda okuduğum şeylerden sebep neden bu kadar hızlı dıyordum ama görüyorumki böylesi daha iyiymiş. İlk tüp bebek denemem geçen sene temmuzdan beri normal gebeliklerdeki düşüklerle uğrasıyordum en son aralık basında da kimyasal bi düşük olunca eşimle tüp bebeğe karar verdik. Aralık 30da reglin ikinci günüyle tedavi sürecim başladı. 30-06 ocak 8 gün gonal-f 225 ayarlı, 4-6 ocak 3 gün orgalutran kullandım 6 ocak çatlatma iğnesini vurdum Ocağın 8inde 5 yumurta toplandı. Sonrasında 6 saat arayla günde 4 kez tetra bir kezde prednol kullandım progestoran fitil 100lük iki tane günde üç kez ve oksopar iğneyle. Toplamadan sonraki günde ertesi günde arayıp bilgi verdiler 3ü döllenmiş biri geriden geliyormus cumartesi iki iyi kalitedeki yumurtayı transfer edelim dedi doktorum11 ocakta biri birinci kalite diğeri ikinci kalite iki 3. Gün embriyo transferi yapıldı. Dünden beri gaz ve ayağa kalktıkça garip ağrımsı rahatsızlık hissi karısımı bişiler var arada kasıklarda batma sızı. Bol su içiyorum sürekli tuvalete gidiyorum kan dolaşımı için tuvalete giderken biraz daha uzun yürümeye çalısıyorum onun dısında yatıyorum. Zatrn yatmasam daha uzun ayakta kalsam agtım artacakmıs gıbı hıssettırıyor. Sabahları coraspin akşamları oksapar iğne kullanıyorum. Ayrıca progestoran fitil 8 saatte bir 100lük iki tane. Ve tabiki folik asit. Bunlara devam. Bende kan pıhtılaşması sorunu var. Düşüklerimin sebebinin yüksek ihtimal o oldugunu söyledi doktorum. 3. Düşükten sonra genetik test yaptırdık orda çıktı o yüzden bize pgt istemedi. Umarım herkesin süreci kolaylıkla güzellikle geçer sonuçlar istediğimiz gibi olur. Ben birde sizin durumunuza çok üzüldüm gerçekten en kısa sürede şifa bulmanız dileğiyle. Transfer zamanınız belli oldu mu?
Merhaba savaşçı kadınlar ✨ Ocak ayı ile birlikte tüp bebek sürecine giren, transfer bekleyen , Opu olacak olan kim varsa bu başlık altında dertleşelim isterim 🌸 ben 03 ocakta Opu olacağım. Sizlerin süreci nasıl ilerliyor yada sürece girmeyi düşünenler merak ettikleriniz neler ? 🌸

Merhaba
10 ocak’da 2 tane kuzucuk transfer yapıldı.
Henüz bi belirtim vs yok.

Ben daha test aşamasındayım, kan verme süreci filan evraklar biterse başlanacak

Back