- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Ooo daha neler var bir bilsen. Herkes kendine en mantıklı geleni uyguluyor işte. Ya tutarsa hesabıAhahaha sut buharınıda ben kacırmısım yawoncelıkle her sey Allahtan tabıkı ama bunuda yaptıgım ay hamıle kalmıstım o yuzden benım ıcın yerı ayrı
Ekledim canım seni de listeye. İnşallah hayırlı haberlerini alırızSelam arkadaslar benim bat 17 ocak görünüyor. Geçen ay basladik denemeye tutmadı malesef. Bugün ovulasyon testim epey koyuydu sanirim pik yarın yapacak. Heyecanla bekliyoruz umarim bu ay guzel sonuclar aliriz..
Çok şükür cnm sen nasılsınNasilsiniz kizlar
Iyim bende cok sukurÇok şükür cnm sen nasılsın
Inşallah canım çok güzel dua etmişsin bizlere hemde hamileyken Rabbim kabul eder inşallah. .İşallah hepinizin yüzü güler kızlar göbekleriniz bebeşle dolsun gözleriniz mutluluktan parlasın
Çok teşekkür ederiz iyi dileklerin için. İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini kucağınaİşallah hepinizin yüzü güler kızlar göbekleriniz bebeşle dolsun gözleriniz mutluluktan parlasın
2. İsteyeni buldum daha da bırakmam takılıyom pesineIyim bende cok sukurkendimi tanitayim bu arada adim elif 1 oglum var 2 bucuk yasinda allah kismet ederse 2.yi istiyorum
Takil canim benim2. İsteyeni buldum daha da bırakmam takılıyom pesine
Basladın mı calısmalaraTakil canim benim
Evet dogum kontrol hapini 1 bucuk ay once biraktim . Bu aydan biraz umitliyimm bakalimBasladın mı calısmalara
Evet dogum kontrol hapini 1 bucuk ay once biraktim . Bu aydan biraz umitliyimm bakalim
Hakkimizda hayirlisi o zamanhadı ınsallah canım bızde kondomla korunuyoduk gecen ay bıraktık ama gecen ay yumurtlama gunlerım gecmıstı bıraktıgımızda :)
En son 26 sında oldum 26 yı beklıyorum. Bu arada onceden folık asıt kullanıyomusun?Hakkimizda hayirlisi o zamanbat ne zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?