• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bende geldim :halay: benim bat bugün yarın başlar bekliyorum . Yarın doktora gidiyorum rahim filmi için . Benim tüpler tıkalı çıktı , şimdi tüpler açmak için tedavi yapılacak bakalım neler olacak çok heyecanlıyım .
Hmm canım bugün diyosun yinede nolur normal bi test yapsaydin

Rahim filminde anlıyorlar canım . Benim 3 defa aşılama yapıldı tutmadı sonra tüplere baktılar gerçi ben söyledim öyle bakıldı (kk grubundaki arkadaşlardan öğrendim bende rahim film işlemini ) Film çekilme işlemi sırasında renkli bir sıvı veriliyor rahim yoluna oradan anlaşıyor , tüplerden bu sıvının rahime ulaşmasî gerekiyormuş .bazen bu işlem sırasında açılıyormuş ama benim açılmadı , yarın kontrol var ve reglimin 3 yada 4 cü günü bu işlem daha gelişmiş teknoloji ile tekrar açma işlemi yapılacak . Açılmaz ise ne yapılacak bilmiyorum bende .
Canım inşallah düzelir de sıkıntı çıkmaz
Benim de en çok korktuğum şey o
geçmek bilmeyen iltihabım var da. Benim doktorum da hiç demiyor gel film çektirek diye ben diyorum o da erken deyip duruyor

Doktorlar resmen ticaret yapıyor çünkü biliyorlar ilk seferde tüplere bakarsalar para kazanamïcak o nedenle oyalıyorlar . Başka bir araştıma hastanesine git belki hemen yaparlar. Ben almanyada yaşıyorum burada her aşılama için 95 € ödedik tüp bebek yaptırın diye tutturdu doktor biz önce tüplere bakın dedik çünkü tüp bebek 5000 / 6000 € arası çok pahalı oldugu için istemedik . İnşallah bu sefer tüpler açılır tüp bebek işlemine gerek kalmaz .

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

Psikolojik_biri Psikolojik_biri 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
Asmin lena Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak
yediverenim yediverenim 20 Ocak

Benide ekleyin cnm temmuzda düşük yaptım kalp atışı yoktu ara verdik biraz bu ay gene denemkten kendimizi alıkoyamadık bat 10 yada 12 ocak

Yumurta sayısını arttırmak için çörek otu , tarçın ve bal kürü deneyen yada duyan var mı ?

Kürü uygulayan anne adayları nasıl yaptınız yazarmısın birde yumurtlama döneminde çok sancı yapıyormuş sizde degişik belirtiler oldu mu ? Yumurta takibi yaptıran var mı? Çok sordum biliyorum ama merak ediyorum

Hoş geldin canım. Bu ay ne kadar çok bu kürü yapan var inşallah olumlu etkisini görürüz hepimiz :halay:
Ay inş canım ya hepimizin kucakları dolar bu ay bebişlerimizle :anneadayı:

Kürü uygulayan anne adayları nasıl yaptınız yazarmısın birde yumurtlama döneminde çok sancı yapıyormuş sizde degişik belirtiler oldu mu ? Yumurta takibi yaptıran var mı? Çok sordum biliyorum ama merak ediyorum
Canım bak resim olarak atıyorum nasıl yapıldığını
IMG_2080.PNG

Hadi inşallah tutar bebişin güzel haberlerini bekliyorum. Birde kürü nasıl uyguladın yazarmısın lütfen.
Ben göz kararı yaptım tarifi ama ölçüleri şöyle
10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş Çörek otu
10 çay kaşığı Tarçın karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yenecek
Ama ben sadece sabahları bir tatlı kaşığı yedim fazlası kist yapıyormuş diye bu ay da olmazsa önümüzdeki ay devam edicem yine. Şimdiye kadarki tek fark yumurtam geçen aylara göre daha geç çatladı. Hayırlısı bakalım inşallah hepimizde işe yarar :KK200::dua:

Back