• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Merhaba kızlar benimde günüm 28 gunluk döngüye göre 2 Ocak son bi kaç reglim yaklaşık 26 günde bir olmuş ona göre bakarsam geçti günüm ama yinede yarını bekliyorum cok heyecanlı
O değişir canım ya yumurtlama zamanına göre merakla bekliyoruz o zaman yarını ekledim seni de listeye :)

İnsallah canım. Benim bir oglum var 3 yasında ikinciyi bir ay oncesıne kadar dusunmuyodum,sımdı ıse ıstıyorum :anne:
Maşallah canım Allah bağışlasın Hayırlı evlat olsun inşallah . Düşünmen iyi olmuş bence ona da arkadaş olur hem birlikte büyürler. ANNE olmak çok güzel bir duygu değil mi

Maşallah canım Allah bağışlasın Hayırlı evlat olsun inşallah . Düşünmen iyi olmuş bence ona da arkadaş olur hem birlikte büyürler. ANNE olmak çok güzel bir duygu değil mi
İnsallah canım hayırlısı hepimiz icin.. Anne olmak inanılmaz bısey buyu gıbı ona duydugun askı sevgıyı baska hıc bır seye duymuyorsun. Allah sızlerıde kısa zamanda evlat sahıbı yapar insallah

İnsallah canım hayırlısı hepimiz icin.. Anne olmak inanılmaz bısey buyu gıbı ona duydugun askı sevgıyı baska hıc bır seye duymuyorsun. Allah sızlerıde kısa zamanda evlat sahıbı yapar insallah
Amin canım inşallah güzel haberler alır sa bu güzel duyguyu yaşarız bizde hepimizin gönlüne göre verir rabbim

Onu yapamadım ya midemi rahatsız etti. Başka kürlere bakıyoruz :)
İlk bebeğine ne kadar süre de hamile kadın
İstemeye basladıktan 5-6 ay sonra oldu. Birde bısey yapmıstım o ay sogan kurunun yanında onuda soylıyım belkı ınanmazsınız gulebılırsınız ama bende ıse yaradı. Halam uzun yıllar turkmenıstanda yasadı orada cocugu olamayan zor olan kadınların uyguladıgı bır yontem halamda bana anlattı. Normal bı sise rakıyı alıyoruz bır bardak olacak sekılde cezveye yada kaynatacagınız herhangı bır kaba dokuyoruz ve kaynamaya baslayınca alıyoruz,kovaya dokuyoruz buharına oturuyosunuz o buhar sızın o yollarınızı acıyo bu sekılde rakı bıtene kadar yapın sonra ılıskı yumurtlama gunlerınıze yakın yapın degerlendırın..

İstemeye basladıktan 5-6 ay sonra oldu. Birde bısey yapmıstım o ay sogan kurunun yanında onuda soylıyım belkı ınanmazsınız gulebılırsınız ama bende ıse yaradı. Halam uzun yıllar turkmenıstanda yasadı orada cocugu olamayan zor olan kadınların uyguladıgı bır yontem halamda bana anlattı. Normal bı sise rakıyı alıyoruz bır bardak olacak sekılde cezveye yada kaynatacagınız herhangı bır kaba dokuyoruz ve kaynamaya baslayınca alıyoruz,kovaya dokuyoruz buharına oturuyosunuz o buhar sızın o yollarınızı acıyo bu sekılde rakı bıtene kadar yapın sonra ılıskı yumurtlama gunlerınıze yakın yapın degerlendırın..
Süt buharını duydum da bunu ilk kez duyuyorum :KK57: başka daha neler var kim bilir :-)

Süt buharını duydum da bunu ilk kez duyuyorum :KK57: başka daha neler var kim bilir :-)
Ahahaha sut buharınıda ben kacırmısım yaw :KK53: oncelıkle her sey Allahtan tabıkı ama bunuda yaptıgım ay hamıle kalmıstım o yuzden benım ıcın yerı ayrı :KK200:

Selam arkadaslar benim bat 17 ocak görünüyor. Geçen ay basladik denemeye tutmadı malesef. Bugün ovulasyon testim epey koyuydu sanirim pik yarın yapacak. Heyecanla bekliyoruz umarim bu ay guzel sonuclar aliriz..

Back