• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

@EhliKumpir 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
Asmin lena Asmin lena 1 Ocak
C cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak
yediverenim yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
M Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
nme1005 nme1005 10 Ocak
S Susi96 2 Ocak
@csoner 15 Ocak
@Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak
@_buhara_ 10 Ocak
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
13 ocak

O gün bi gelsede poztifleri bi gorsek yaaa:))
Ayyy keşkeeee keşkeee heycanla bekliyorum valla ama 2 gündür kasık ağrısı be bel ağrısı var bende anlamadım normalde böyle olmazdı hastalığıma 1 yada 2 gün olurdu bel ağrısı yada bana öyle geliyooo bilmiyorum kiii :))

Kizlar benim hic regl belirtim olmazdi ne agri cekerdim ne baska bisey bu kasik agrisi ne berbat biseymis :KK1:

Kizlar benim hic regl belirtim olmazdi ne agri cekerdim ne baska bisey bu kasik agrisi ne berbat biseymis :KK1:
Sureklımı agrıyo? Ilk hamıkekıgımde arada agrı oluyodu tek taraflı ve sızlama sekılde sonra gecıyodu tekrar agrıyodu :KK64:

Selam kızlar benim dün gece geldi kırmızılar .

Bugün doktoru gittim rahim filmi için malesef bir sonraki aya ertelendi . Rahim filmi için vajinadan ve göbek deliginden kamera sokacaklarmış . Benim kanda pıhtılaşma normalden biraz yavaş ve derecesini bilmediğim için bir takîm kan tahlili yapılacak ve ondan sonra operasyon yapılacakmış .

Ben almanyada yaşıyorum ve almancam yetersiz olduğu için herşeyi eşim konuşuyor . Burada doktorlar her türlü tedbiri almadan tedavi uygulamıyor.

Tabi şimdi göbek deliğinden kamera sokulma işlemini bu sabah öğrendik oldukça gerildik . Sizlerde böyle bir işlem yapıldı mı ? Göbek deliğinden sokulan kamera ile rahmi üstünden kontrol edeceklermiş ,

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

@EhliKumpir 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
Asmin lena Asmin lena 1 Ocak
C cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak
yediverenim yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
M Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
nme1005 nme1005 10 Ocak
S Susi96 2 Ocak
@csoner 15 Ocak
@Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak
@_buhara_ 10 Ocak
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
M Maide2744 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
25 ocak benim de :)

Selam kızlar benim dün gece geldi kırmızılar .

Bugün doktoru gittim rahim filmi için malesef bir sonraki aya ertelendi . Rahim filmi için vajinadan ve göbek deliginden kamera sokacaklarmış . Benim kanda pıhtılaşma normalden biraz yavaş ve derecesini bilmediğim için bir takîm kan tahlili yapılacak ve ondan sonra operasyon yapılacakmış .

Ben almanyada yaşıyorum ve almancam yetersiz olduğu için herşeyi eşim konuşuyor . Burada doktorlar her türlü tedbiri almadan tedavi uygulamıyor.

Tabi şimdi göbek deliğinden kamera sokulma işlemini bu sabah öğrendik oldukça gerildik . Sizlerde böyle bir işlem yapıldı mı ? Göbek deliğinden sokulan kamera ile rahmi üstünden kontrol edeceklermiş ,
Merhaba canım bende almanyadayım sen neresındesın? Boyle bır seyı hıc duymadım gobek delıgınden gırmeyı ama almanlar oyle ılk once senın saglıgını on plana alarak ve kendılerını garantıye alarak ılerlıyolar.

Merhaba canım bende almanyadayım sen neresındesın? Boyle bır seyı hıc duymadım gobek delıgınden gırmeyı ama almanlar oyle ılk once senın saglıgını on plana alarak ve kendılerını garantıye alarak ılerlıyolar.
Canım ben Osnabrück / rheine da oturuyorum almanyaya 2015 ağustosta evlenip geldim . Sen nerede oturuyorsun ? Bende göbek deliğinden kamerayı ilk kez duydum çok huzursuz oldum tabi bıçakla kesecekleri için kanama durmaz diye endişe ettiler doğrusuda bu zaten .

Canım ben Osnabrück / rheine da oturuyorum almanyaya 2015 ağustosta evlenip geldim . Sen nerede oturuyorsun ? Bende göbek deliğinden kamerayı ilk kez duydum çok huzursuz oldum tabi bıçakla kesecekleri için kanama durmaz diye endişe ettiler doğrusuda bu zaten .
Ben Hamburgtayım canım 4 yıldır buradayım. İstanbuldan evlenio geldım. Yok canım korkma doktorlar oyle korkutur trdekı gıbı korkacagımız seylerı es gecmezler herseyı en ınce ayrıntısıyla anlatırlar. Oglumda 7 aylıkken testis ameliyatı oldu yumurtasının bırı kasıktakı kasın arkasındaydı. Ameliyatla ındırdıler asagıya gobegınden ve kasıgından gırdıler hıc bır sorun olmadı. Doktorlara guven.

Laparoskopik operasyonu deniyormuş benim olacagım operasyona neredeyse bütün jinekolijik operasyon bu sistemle yapılıyormuş . Inşallah sonuç alırïz .

Back