• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bende soğan kürü yaptım 10 gün yapabildim regl biter bitmez,başladım çalışmalara gün aşırı oldu hep bat 11 ocak :)

Ben göz kararı yaptım tarifi ama ölçüleri şöyle
10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş Çörek otu
10 çay kaşığı Tarçın karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yenecek
Ama ben sadece sabahları bir tatlı kaşığı yedim fazlası kist yapıyormuş diye bu ay da olmazsa önümüzdeki ay devam edicem yine. Şimdiye kadarki tek fark yumurtam geçen aylara göre daha geç çatladı. Hayırlısı bakalım inşallah hepimizde işe yarar :KK200::dua:
Hangi gün başladın ve kaç gün devam ettin canım

Benide eklermisin ?? Bat 11 ocak.

Ayyy ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim. Esimin dogum gunu diye. Malesef negatif. Umudum bir anligina kirildi ama kendimi toparladim gibi :deli:
Erken gebelik testi çok güvenilir değil gibi bende son 10 gündür geçmeyen kasık ve bel ağrısı vardı dün yaptım pozitif çıktı bugün başka bi markanın erken gebeligini yaptım negatif boşuna masraf sanırım en mantıklı gecikmeyi beklemek gibi görünüyor

Kızlar mrb benim de bat 10 ocak beni de ekler misiniz herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Erken gebelik testi çok güvenilir değil gibi bende son 10 gündür geçmeyen kasık ve bel ağrısı vardı dün yaptım pozitif çıktı bugün başka bi markanın erken gebeligini yaptım negatif boşuna masraf sanırım en mantıklı gecikmeyi beklemek gibi görünüyor
Kesinlikle haklisin.. Bende de bel agrisi ve haz sıkışması vardı suhelenip yaptim. Ama persembe ypicam ardindan gecikmeyi bekliyecem kendime soz verdim

Merhaba kızlar benimde günüm 28 gunluk döngüye göre 2 Ocak son bi kaç reglim yaklaşık 26 günde bir olmuş ona göre bakarsam geçti günüm ama yinede yarını bekliyorum cok heyecanlı

Back