- Konu Sahibi slvlovehmt
Bende soğan kürü yaptım 10 gün yapabildim regl biter bitmez,başladım çalışmalara gün aşırı oldu hep bat 11 ocak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi gün başladın ve kaç gün devam ettin canımBen göz kararı yaptım tarifi ama ölçüleri şöyle
10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş Çörek otu
10 çay kaşığı Tarçın karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yenecek
Ama ben sadece sabahları bir tatlı kaşığı yedim fazlası kist yapıyormuş diye bu ay da olmazsa önümüzdeki ay devam edicem yine. Şimdiye kadarki tek fark yumurtam geçen aylara göre daha geç çatladı. Hayırlısı bakalım inşallah hepimizde işe yarar
Ben bu ay 15 gün soğan kürü yaptım şimdi çörek otu kürü yapıcam .Bende soğan kürü yaptım 10 gün yapabildim regl biter bitmez,başladım çalışmalara gün aşırı oldu hep bat 11 ocak :)
Adetin ikinci günü başladım 12. Gün bitirdim 12 gün yapılıyor toplamHangi gün başladın ve kaç gün devam ettin canım
Ben soğan kürünü yapamıyorum yaa çok istiyorum yapabilmeyi midem altüst oluyor.Ben bu ay 15 gün soğan kürü yaptım şimdi çörek otu kürü yapıcam .
Süpersin tatlım çok sagol , bugün hazırlıcam bendeAy inş canım ya hepimizin kucakları dolar bu ay bebişlerimizle
Canım bak resim olarak atıyorum nasıl yapıldığını Eki Görüntüle 1933129
Hoşgeldin canım ekliyorum listeyeBenide eklermisin ?? Bat 11 ocak.
H. Buldumm :)Hoşgeldin canım ekliyorum listeye
Sagolasın canım inşallah güzel haberler alırız.Adetin ikinci günü başladım 12. Gün bitirdim 12 gün yapılıyor toplam
Ben suyu içer içmez daha bardagı ağzımdan çekip nefes almadan mandalina yedim hemen kokusunu bastırıyor yoksa bende içemiyorumBen soğan kürünü yapamıyorum yaa çok istiyorum yapabilmeyi midem altüst oluyor.
Ayyy ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim. Esimin dogum gunu diye. Malesef negatif. Umudum bir anligina kirildi ama kendimi toparladim gibiO yüzden acele ediyorum bende geç kalmak istemiyorum daha fazla
Daha on gün var batına 10 gün sonra bi daha yap bence belirtin falan varmı bu ay hiçAyyy ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim. Esimin dogum gunu diye. Malesef negatif. Umudum bir anligina kirildi ama kendimi toparladim gibi
7 gun var da belki cikar diye yaptim da nafileDaha on gün var batına 10 gün sonra bi daha yap bence belirtin falan varmı bu ay hiç
Erken gebelik testi çok güvenilir değil gibi bende son 10 gündür geçmeyen kasık ve bel ağrısı vardı dün yaptım pozitif çıktı bugün başka bi markanın erken gebeligini yaptım negatif boşuna masraf sanırım en mantıklı gecikmeyi beklemek gibi görünüyorAyyy ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim. Esimin dogum gunu diye. Malesef negatif. Umudum bir anligina kirildi ama kendimi toparladim gibi
Hoşgeldin tatlım ekliyorum hemen :)Kızlar mrb benim de bat 10 ocak beni de ekler misiniz herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kesinlikle haklisin.. Bende de bel agrisi ve haz sıkışması vardı suhelenip yaptim. Ama persembe ypicam ardindan gecikmeyi bekliyecem kendime soz verdimErken gebelik testi çok güvenilir değil gibi bende son 10 gündür geçmeyen kasık ve bel ağrısı vardı dün yaptım pozitif çıktı bugün başka bi markanın erken gebeligini yaptım negatif boşuna masraf sanırım en mantıklı gecikmeyi beklemek gibi görünüyor
Inşallah hayırlı haberler alırız bekleyelim bakalımKesinlikle haklisin.. Bende de bel agrisi ve haz sıkışması vardı suhelenip yaptim. Ama persembe ypicam ardindan gecikmeyi bekliyecem kendime soz verdim