- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
O değişir canım ya yumurtlama zamanına göre merakla bekliyoruz o zaman yarını ekledim seni de listeye :)Merhaba kızlar benimde günüm 28 gunluk döngüye göre 2 Ocak son bi kaç reglim yaklaşık 26 günde bir olmuş ona göre bakarsam geçti günüm ama yinede yarını bekliyorum cok heyecanlı
İnsallah canım. Benim bir oglum var 3 yasında ikinciyi bir ay oncesıne kadar dusunmuyodum,sımdı ıse ıstıyorumİlk olacak inşallah :)
Maşallah canım Allah bağışlasın Hayırlı evlat olsun inşallah . Düşünmen iyi olmuş bence ona da arkadaş olur hem birlikte büyürler. ANNE olmak çok güzel bir duygu değil miİnsallah canım. Benim bir oglum var 3 yasında ikinciyi bir ay oncesıne kadar dusunmuyodum,sımdı ıse ıstıyorum
İnsallah canım hayırlısı hepimiz icin.. Anne olmak inanılmaz bısey buyu gıbı ona duydugun askı sevgıyı baska hıc bır seye duymuyorsun. Allah sızlerıde kısa zamanda evlat sahıbı yapar insallahMaşallah canım Allah bağışlasın Hayırlı evlat olsun inşallah . Düşünmen iyi olmuş bence ona da arkadaş olur hem birlikte büyürler. ANNE olmak çok güzel bir duygu değil mi
Amin canım inşallah güzel haberler alır sa bu güzel duyguyu yaşarız bizde hepimizin gönlüne göre verir rabbimİnsallah canım hayırlısı hepimiz icin.. Anne olmak inanılmaz bısey buyu gıbı ona duydugun askı sevgıyı baska hıc bır seye duymuyorsun. Allah sızlerıde kısa zamanda evlat sahıbı yapar insallah
Benim ilk olacak inşallah :)Selam kızlar hepınızın ılk hamılelıgı mı olucak?
İnsallah canım ben ilk kez sogan suyu kuru yapmıstım o ay hamıle oldugumu ogrendım. Deneyin derimBenim ilk olacak inşallah :)
Onu yapamadım ya midemi rahatsız etti. Başka kürlere bakıyoruz :)İnsallah canım ben ilk kez sogan suyu kuru yapmıstım o ay hamıle oldugumu ogrendım. Deneyin derim
Ekledim canım listeye hoşgeldin sende.Benim de bat 7 ocak
İstemeye basladıktan 5-6 ay sonra oldu. Birde bısey yapmıstım o ay sogan kurunun yanında onuda soylıyım belkı ınanmazsınız gulebılırsınız ama bende ıse yaradı. Halam uzun yıllar turkmenıstanda yasadı orada cocugu olamayan zor olan kadınların uyguladıgı bır yontem halamda bana anlattı. Normal bı sise rakıyı alıyoruz bır bardak olacak sekılde cezveye yada kaynatacagınız herhangı bır kaba dokuyoruz ve kaynamaya baslayınca alıyoruz,kovaya dokuyoruz buharına oturuyosunuz o buhar sızın o yollarınızı acıyo bu sekılde rakı bıtene kadar yapın sonra ılıskı yumurtlama gunlerınıze yakın yapın degerlendırın..Onu yapamadım ya midemi rahatsız etti. Başka kürlere bakıyoruz :)
İlk bebeğine ne kadar süre de hamile kadın
Evet canım ilk olacak,bu arada kullanıcı adımı değiştirdim :) Daha önce bir kimyasal gebelik oldu,hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahEkledim canım listeye hoşgeldin sende.
İlk bebeğin mi olacak senin de
Süt buharını duydum da bunu ilk kez duyuyorumİstemeye basladıktan 5-6 ay sonra oldu. Birde bısey yapmıstım o ay sogan kurunun yanında onuda soylıyım belkı ınanmazsınız gulebılırsınız ama bende ıse yaradı. Halam uzun yıllar turkmenıstanda yasadı orada cocugu olamayan zor olan kadınların uyguladıgı bır yontem halamda bana anlattı. Normal bı sise rakıyı alıyoruz bır bardak olacak sekılde cezveye yada kaynatacagınız herhangı bır kaba dokuyoruz ve kaynamaya baslayınca alıyoruz,kovaya dokuyoruz buharına oturuyosunuz o buhar sızın o yollarınızı acıyo bu sekılde rakı bıtene kadar yapın sonra ılıskı yumurtlama gunlerınıze yakın yapın degerlendırın..
Ahahaha sut buharınıda ben kacırmısım yawSüt buharını duydum da bunu ilk kez duyuyorumbaşka daha neler var kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?