• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bat yarinn :KK16: gecen hafta sali gunu acayip bir kasik agrim vardi birazda kahverengi akinti olunca acile gittim catidan muayene etti temiz cikti kan testide negatif dedi . Kistin vardi belki o patlamistir dedi kesin biseyde soylemedi . Ama ben halen öluyorum agridan
Normalde oyle kıstlerın fln oluyomuydu? Yarını bekle bakalım o_O

Merhaba bayanlar. Bat 9 ocak bende varım. İnşallah kismetse kızım abla olur. bende 2. Kez o duyguyu yaşamak istiyorum cok heyecanlı beklemek. Gecen ay başladım calismalara tutmadı nasip inşallah bu ay olur.

Merhaba bayanlar. Bat 9 ocak bende varım. İnşallah kismetse kızım abla olur. bende 2. Kez o duyguyu yaşamak istiyorum cok heyecanlı beklemek. Gecen ay başladım calismalara tutmadı nasip inşallah bu ay olur.
Hadi insallah canım kızın kac yasında ?

Beni de ekler misiniz 15 ocak (10 aydır istiyoruz inşallah bu ay olurAllah isteyen herkese nasip etsin)

Bu 15 ocak ta ne mubarek gunmus ayol 15 ocak batı olan ne kadar cok :KK49: insallah yerine bebişler gelir:dua::anneadayı:

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

@EhliKumpir 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
C cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak
yediverenim yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak