- Konu Sahibi slvlovehmt
Hayir kullanmiyorumEn son 26 sında oldum 26 yı beklıyorum. Bu arada onceden folık asıt kullanıyomusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir kullanmiyorumEn son 26 sında oldum 26 yı beklıyorum. Bu arada onceden folık asıt kullanıyomusun?
bat günümüz aynı 10 ocak hadi hayırlısı cnmBenide eklermisiniz listeye bat 10 ocak klomen + ovitrella kullandım sonucu sizlerle beklemek istedim hepimiz için hayırlısı olur inşallah. .
Bende kullanmıyorum ılk hamılelıgımde de oncesınden kullanmamıstım ama kullanmayı tavsıye edıyolar nedenını bende bılmıyorumHayir kullanmiyorum
Bat yarinn gecen hafta sali gunu acayip bir kasik agrim vardi birazda kahverengi akinti olunca acile gittim catidan muayene etti temiz cikti kan testide negatif dedi . Kistin vardi belki o patlamistir dedi kesin biseyde soylemedi . Ama ben halen öluyorum agridan
Normalde oyle kıstlerın fln oluyomuydu? Yarını bekle bakalımBat yarinn gecen hafta sali gunu acayip bir kasik agrim vardi birazda kahverengi akinti olunca acile gittim catidan muayene etti temiz cikti kan testide negatif dedi . Kistin vardi belki o patlamistir dedi kesin biseyde soylemedi . Ama ben halen öluyorum agridan
Yok canim ne kisti birde duzenli jinekologa giden biriyim hic dememisti kistin var diyeNormalde oyle kıstlerın fln oluyomuydu? Yarını bekle bakalım
O gün bi gelsede poztifleri bi gorsek yaaa:))bat günümüz aynı 10 ocak hadi hayırlısı cnm
Hadi insallah canım kızın kac yasında ?Merhaba bayanlar. Bat 9 ocak bende varım. İnşallah kismetse kızım abla olur. bende 2. Kez o duyguyu yaşamak istiyorum cok heyecanlı beklemek. Gecen ay başladım calismalara tutmadı nasip inşallah bu ay olur.
Daha ne kıstınden bahsedıyo manyak yarın ola hayrola bakalım meraktayım senın ıcınYok canim ne kisti birde duzenli jinekologa giden biriyim hic dememisti kistin var diye
Canım takvımınde hamılelık varda hamılemısın ?Merhaba kizlar bnde geldimmm bat 15 ocak
Benmde 15 ocak ☺Merhaba kizlar bnde geldimmm bat 15 ocak
Tesekkur ederimDaha ne kıstınden bahsedıyo manyak yarın ola hayrola bakalım meraktayım senın ıcın
13 ocakKızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum
Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah
Benim bat 13 ocak
@EhliKumpir 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
C cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak
yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak