• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Teşekkürler canlar birşey diyecem akıntım var bu yumurtlama belirtisimi yani bugünleri değerlendirmem mi gerekiyo

hımm o olduğu zaman ilişki olması gerekiyo dimi ay pek anlamıyorumda ben geçen ay kimyasal geçirdim tedirginim :(

Kizlar benim bat 20si 8 gün var iki gündür mide bulantısından duramıyorum sabah esimin kokusu bi garip geldi bisey de diyemedim. Test fln yapmadim ama umutlanmak da istemiyorum o_O hayırlı haberler alsak hepimiz :anneadayı:

Bugün gecikmenin 9. Günü. Zaten umudum yoktu ama son kez yaptım testi, negatif. Sanırım geç yumurtlama oldu, ki ilk kez oluyor. Belli bi süreden sonra ilişkiye devam etmemistik yatılı misafirimiz vardı. Ama neden bu kadar gecikti anlamıyorum :(

BENNN HALAAAAA HASTALANAMDIMMM NEDİR BU ÇEKTİĞİMM NE OLDUĞUNU ANLASAM DA KAFAM RAHATLASA:kızgın:

Bugün gecikmenin 9. Günü. Zaten umudum yoktu ama son kez yaptım testi, negatif. Sanırım geç yumurtlama oldu, ki ilk kez oluyor. Belli bi süreden sonra ilişkiye devam etmemistik yatılı misafirimiz vardı. Ama neden bu kadar gecikti anlamıyorum :KK43:

Bazen stres çok etkiliyor reglin gecikmesini ins. Subata güzel haber alirsin :dua:

Back