- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.819
- 333
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Benim hiç beklentim yoktu aslında. Adetim geçeli çok olmuştu ama şüphem olmayınca hiç test yapmadım. Dikkat ediyorduk çünkü. Yılbaşı akşamı çok başım ağrıyınca apranax içeyim dedim. Sonra bir şey beni tuttu önce test yapayım dedim. Ben kendim Kırklareli'de oturuyorum ama İzmirliyim ve o akşam ablamdaydım. Eşim test alıp geldi. Akşam 6 gibi test yaptım ve anında kıpkırmızı iki çizgi görünce çok şaşırdım. Ama çokta Mutlu oldum. Seçtiğim korunma yönteminin güvenilir olmadığını biliyordum ama 7 yıldır işe de yarıyordu. Bir oğlum var 3,5 yaşında. Şimdi bakalım Allah ne verirse razıyım. 6+4 günlüğüm, yani 7. Haftanın içindeyim. Allahım isteyen herkese versin inşallah..
Benim 10 gun car bata ama oyle bisey hissetmiyorum benim yumurtlama 5 i gosteriyodu takvimde dur bakalim İnş tutmustur hayirli haberler olsun kizlaryediverenim senin bat 20 sıymıs nasıl durumlar benımde 26 sı. Yumurtluyomuyum ne kasık agrılarım var ara sıra gelıp gıden sızı seklınde.
İnşallah canimYani bu sabah ki ilişkiyle kurtarmış mı oluyoruz anlamına geliyor
henüz bi gelen yok tatlım sen naptınn :) sürekli wc ye gidiyom kontrol içinnme1005 canım,noldu senin son durum ne?
henüz bi gelen yok tatlım sen naptınn :) sürekli wc ye gidiyom kontrol için
Benimde 20 ocak canim hayirli haberler olsun inşallahCanım benide ekler misin bat 20 Ocak umarım cift çizgiyi görürüm bu sefer doğum günü hediyesi olur bebisim
Ayyy dur durr öyle demeee heyecanlanıyommm çok fenaaaBenimde öle durmadan kontrol ediyorum birşey yok ALLAH TAN :) kız tuttumu sence bu sefer
Adet belirtilerinden farklı değildi belirtilerim. Kasık batması, göğüs ağrısı, uyuklama hali. Bana her ay olan şey. Sadece göğüs Ağrı'sı daha fazlaydıİşte banada öle oldu kötüydüm ilaç içcektim içmedim ağrıya dayandım baş agrısına benimde yoktu canım ama yumurtlamadan sonra az kan geldiğinden şüphelenmeden edemedim halen olmadım işte beklemezsin olur beklersin olmaz :) Allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah şansa bak iyi yapmşsn belirtin varmydı cnm:)
haklısın canım ama ben 2 ay çok stres yaptım. bu ay daha rahat hissediyorum kendimi. gün aşırı ilişkimiz oluyor ve vucut ısısına göre ovulasyon günümü takip ediyorum bu ay . bakalım inşallah hamiş kalırızSeninle benim batlar aynı bu ay bizde 4 ay oldu bu ayda olmazsa 5.ay olmuş olucak keşke keşke bugün ve diğer 4 gün iyi çalışmamız lazım böyle olcak mı olcak mı psikoljisiylede ödev gibi oluyo be arkadaş
Adet belirtilerinden farklı değildi belirtilerim. Kasık batması, göğüs ağrısı, uyuklama hali. Bana her ay olan şey. Sadece göğüs Ağrı'sı daha fazlaydı
Regl gününüz gelneden kan testi mi yaptırdınız?maşallah canım hayırlısı olsun cok sevindim .darısı biz bekleyenlere olsun insallahKızlar adete 5 kala 8 çıkan değerim, adete 3 gün kala 44 olmuş :) allahım bu Sevinci isteyen herkese yaşatsın inşallah
Kızlar adete 5 kala 8 çıkan değerim, adete 3 gün kala 44 olmuş :) allahım bu Sevinci isteyen herkese yaşatsın inşallah
Reglden 6 gün önce idrarda çıktı :)Regl gününüz gelneden kan testi mi yaptırdınız?maşallah canım hayırlısı olsun cok sevindim .darısı biz bekleyenlere olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?