Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Benim geçen aylarda 6 gün geçti adetim o kadar emin gittim ki kan testi yaptırmaya size anlatamam evdede test yapmadım hiç o ay ama diyorum eşime kasıklarım ağrıyo ama gelmiyo 1 hafta geçikmiş göğüsler hassas falan %90 dedim eşime asıl hamile değilsem şok olurum dedim...beta çıktı 1 yeminederim eşekten düşmüşe döndüm böyle aptal gibi hissettim kendimi nasıl inanmışım geçikti diye çünkü benim hep düzenlidir.anladımki tamamen psikolojik benimki resmen kanımı içimde tuttmuşum sanki o kadar istedim ki olmuş olmasını o yüzden artkk geçiksede hıh gene hamile değilimdir diyeceğim of off (bat27ocak)

İşte banada öle oldu kötüydüm ilaç içcektim içmedim ağrıya dayandım baş agrısına benimde yoktu canım ama yumurtlamadan sonra az kan geldiğinden şüphelenmeden edemedim halen olmadım işte beklemezsin olur beklersin olmaz :) Allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah şansa bak iyi yapmşsn belirtin varmydı cnm:)

yediverenim senin bat 20 sıymıs nasıl durumlar benımde 26 sı. Yumurtluyomuyum ne kasık agrılarım var ara sıra gelıp gıden sızı seklınde.
Benim 10 gun car bata ama oyle bisey hissetmiyorum benim yumurtlama 5 i gosteriyodu takvimde dur bakalim İnş tutmustur hayirli haberler olsun kizlar

Adet belirtilerinden farklı değildi belirtilerim. Kasık batması, göğüs ağrısı, uyuklama hali. Bana her ay olan şey. Sadece göğüs Ağrı'sı daha fazlaydı

kızlar az once yaptım ovulasyon testı ıle. Batım 26 sında ovulasyon zamanımda gectı erken yumurtladım bu ay..

haklısın canım ama ben 2 ay çok stres yaptım. bu ay daha rahat hissediyorum kendimi. gün aşırı ilişkimiz oluyor ve vucut ısısına göre ovulasyon günümü takip ediyorum bu ay . bakalım inşallah hamiş kalırız

Adet belirtilerinden farklı değildi belirtilerim. Kasık batması, göğüs ağrısı, uyuklama hali. Bana her ay olan şey. Sadece göğüs Ağrı'sı daha fazlaydı

Benimde öle gögüsağrım çok var bekliyorum işte :)

Kızlar adete 5 kala 8 çıkan değerim, adete 3 gün kala 44 olmuş :) allahım bu Sevinci isteyen herkese yaşatsın inşallah
Regl gününüz gelneden kan testi mi yaptırdınız?maşallah canım hayırlısı olsun cok sevindim .darısı biz bekleyenlere olsun insallah

Ya kizlar bi sey sorucam benim adetim 27 gunde bir olur bata 10 gun var belim kasiklarim agriyo bide sarili kahverengili akintim var neden acaba

Ya kizlar bi sey sorucam benim adetim 27 gunde bir olur bata 10 gun var belim kasiklarim agriyo bide sarili kahverengili akintim var neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…