• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

İdrarda canım geç çıkıyor hem akşam yapma sabah ilk idrarla yap sabah daha doğru çıkıyor diye biliyorum canım üzülme yani geç döllenmede olabilir pozitif düşün kan gelmediği sürece bir şansımız var yani :)
O zaman yarın sabah yapıcam bende umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz cnm

kızlar merhaba. benim bat 27 ocak. 2 aydır korunmuyoruz eşimle. bu ay 3. ayımız. ovulasyon günüm 13 ocak. bu ay ilk defa vücut ısısı yöntemini kullanmaya başladım. çok istiyorum kızlar . inşallah ocak yüzümüzü güldürür :KK71:

O zaman yarın sabah yapıcam bende umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz cnm
İnş canım sabah uyuyamadım bile kalktım erkenden sabahtan beri kontrol ediyorum şükür birşey yok halimize bak çocuk olmadan ne hallere soktu bizi.d

kızlar merhaba. benim bat 27 ocak. 2 aydır korunmuyoruz eşimle. bu ay 3. ayımız. ovulasyon günüm 13 ocak. bu ay ilk defa vücut ısısı yöntemini kullanmaya başladım. çok istiyorum kızlar . inşallah ocak yüzümüzü güldürür :KK71:
İnş canım tutar benimde bat bugün daha olmadım inş olmam :)

Oo süper eşin ne kadar sevinmiştir ya yılbaşı hediyeniz bebeginiz olmuş kaç haftalıksın :)
Benim hiç beklentim yoktu aslında. Adetim geçeli çok olmuştu ama şüphem olmayınca hiç test yapmadım. Dikkat ediyorduk çünkü. Yılbaşı akşamı çok başım ağrıyınca apranax içeyim dedim. Sonra bir şey beni tuttu önce test yapayım dedim. Ben kendim Kırklareli'de oturuyorum ama İzmirliyim ve o akşam ablamdaydım. Eşim test alıp geldi. Akşam 6 gibi test yaptım ve anında kıpkırmızı iki çizgi görünce çok şaşırdım. Ama çokta Mutlu oldum. Seçtiğim korunma yönteminin güvenilir olmadığını biliyordum ama 7 yıldır işe de yarıyordu. Bir oğlum var 3,5 yaşında. Şimdi bakalım Allah ne verirse razıyım. 6+4 günlüğüm, yani 7. Haftanın içindeyim. Allahım isteyen herkese versin inşallah..

Seninle benim batlar aynı bu ay bizde 4 ay oldu bu ayda olmazsa 5.ay olmuş olucak keşke keşke bugün ve diğer 4 gün iyi çalışmamız lazım böyle olcak mı olcak mı psikoljisiylede ödev gibi oluyo be arkadaş

Back