- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
Takvıme gore evet ama erken yumurtladım. 4 undeZaten şuan yumurtlama günlerin değil mi canım, batına 16 gün var diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvıme gore evet ama erken yumurtladım. 4 undeZaten şuan yumurtlama günlerin değil mi canım, batına 16 gün var diyorsun
valla bi ay kasiklarim cok ağrıyordu asiri batma filan da vardı.hatta saf saf hamilelikten sanıyodum.:) bebek olmadigi gibi reglim cok agrili geçti.usutmekten oluyo bebek yoksa .sicak tutun kendiniziBenımde 16 gun var bata ama kasıklarım ara ara agrıyo yumurtlamadan beri
Hayırlısı canım :)valla bi ay kasiklarim cok ağrıyordu asiri batma filan da vardı.hatta saf saf hamilelikten sanıyodum.:) bebek olmadigi gibi reglim cok agrili geçti.usutmekten oluyo bebek yoksa .sicak tutun kendinizi
amin hayırlısıHayırlısı canım :)
@_buhara_
@denizyildizi00
Turczynka
@busraangell
kızlarr sizin batlarda benim gibi 10 ocak yani bugünn nasıl varmı bişeyyy merak ettimm inşallah vardır bebişşş
Benim idrarda 6 gün kala göründü, sen iyi dayanıyorsun valla :))Benimde 4 gun kaldi reglime.gebelik va mi yok mu cok merak ediyorum.evde bir tane gebelik testi var.bir ara eczaneden almistim.ama bekliyorum insallah gelmez kırmızılar
Hamılelık takvımın nerede baby ?Benim idrarda 6 gün kala göründü, sen iyi dayanıyorsun valla :))
Hadi hayırlısı o zaman, güzel haberlerini bekliyoruzTakvıme gore evet ama erken yumurtladım. 4 unde
Oda olabilir bilmiyorum ki hayirlisi diyelim 10 gun var bataüşütmüşsün bence .
Bana değerin az kimyasal olabilir diyen arkadaşlar çıktı 8 den 44 e iki günde yukseldi gerçekten az mi ? Takvimi yapayım mi ?:))Hamılelık takvımın nerede baby ?
10 gün kala yerleşme kanaması erken gibi görünüyor ama bilemedim yine de:/Bilmiyorumki yaa ben bide mekik cekiyorum karin sporu acaba hamilelik varsa yada olursa zarari varmidir bilemedimki
Bata 6 kala bende de böyle çıktı canim. Kan değerin de artmaya başlamıştır. Silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 9 gibi bir değer çıktı. Yanı hormon Yeni üretilmeye başladığı icin hem çok silik hem değerler az çıkıyor :) bir kac gun bekle kan testi yaptır derim, içini ferah tut silik de olsa çizginin anlamı büyük biliyorsun :)Evet gebelik testi ama cok cok cok silik
Yenı oldugu ıcın oyle dusuk cıkmıstır doktorun oyle bısey demedıkten sonra :) gelsın bebısBata 6 kala bende de böyle çıktı canim. Kan değerin de artmaya başlamıştır. Silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 9 gibi bir değer çıktı. Yanı hormon Yeni üretilmeye başladığı icin hem çok silik hem değerler az çıkıyor :) bir kac gun bekle kan testi yaptır derim, içini ferah tut silik de olsa çizginin anlamı büyük biliyorsun :)
Canım erken sana daha yaTahminim en gec 19 ocak ama adet duzenim degisti hesaplayamiyorum. Simdi test yapsam cikar mi
Süper cok sevindim yeni yerleşiyo minik demekki kaç ay bekledin bacımKızlar adete 5 kala 8 çıkan değerim, adete 3 gün kala 44 olmuş :) allahım bu Sevinci isteyen herkese yaşatsın inşallah
İlk denemeSüper cok sevindim yeni yerleşiyo minik demekki kaç ay bekledin bacım
Gözün aydın, sağlıkla al kucağına inşallah10 gün kala yerleşme kanaması erken gibi görünüyor ama bilemedim yine de:/
Valla elimde test butun odalari tek tek dolandim inan ki umarim artar her sabah tekrar edecegim regl olana kdr insallah olmamYenı oldugu ıcın oyle dusuk cıkmıstır doktorun oyle bısey demedıkten sonra :) gelsın bebıs
Evet bence de10 gün kala yerleşme kanaması erken gibi görünüyor ama bilemedim yine de:/