• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Benımde 16 gun var bata ama kasıklarım ara ara agrıyo yumurtlamadan beri
valla bi ay kasiklarim cok ağrıyordu asiri batma filan da vardı.hatta saf saf hamilelikten sanıyodum.:) bebek olmadigi gibi reglim cok agrili geçti.usutmekten oluyo bebek yoksa .sicak tutun kendinizi

Evet gebelik testi ama cok cok cok silik
Bata 6 kala bende de böyle çıktı canim. Kan değerin de artmaya başlamıştır. Silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 9 gibi bir değer çıktı. Yanı hormon Yeni üretilmeye başladığı icin hem çok silik hem değerler az çıkıyor :) bir kac gun bekle kan testi yaptır derim, içini ferah tut silik de olsa çizginin anlamı büyük biliyorsun :)

Bata 6 kala bende de böyle çıktı canim. Kan değerin de artmaya başlamıştır. Silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 9 gibi bir değer çıktı. Yanı hormon Yeni üretilmeye başladığı icin hem çok silik hem değerler az çıkıyor :) bir kac gun bekle kan testi yaptır derim, içini ferah tut silik de olsa çizginin anlamı büyük biliyorsun :)
Yenı oldugu ıcın oyle dusuk cıkmıstır doktorun oyle bısey demedıkten sonra :) gelsın bebıs

Back