- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Yerlesme kanaması olabılırmı acaba ?Ya kizlar bi sey sorucam benim adetim 27 gunde bir olur bata 10 gun var belim kasiklarim agriyo bide sarili kahverengili akintim var neden acaba
Bilmiyorumki yaa ben bide mekik cekiyorum karin sporu acaba hamilelik varsa yada olursa zarari varmidir bilemedimkiYerlesme kanaması olabılırmı acaba ?
Netleslene kadar bekle yapma derımBilmiyorumki yaa ben bide mekik cekiyorum karin sporu acaba hamilelik varsa yada olursa zarari varmidir bilemedimki
Canım ben bır cızgı goruyorum sankı. Bu gebelık testımı?Arkadaslar 26. Gundeyim bat a 2 gun var bir seyler olabilir mi?
Evet gebelik testi ama cok cok cok silikCanım ben bır cızgı goruyorum sankı. Bu gebelık testımı?
Cok sılık bıseyler varsa kan ver canım.Evet gebelik testi ama cok cok cok silik
Benimkinden daha koyu tebrikler canımEvet gebelik testi ama cok cok cok silik
Tmm canim yapmamNetleslene kadar bekle yapma derım
Bu teste kac dakıka sonra baktın?Kizlar ciddi misiniz ben bakmaktan kor oldum galiba cizgi belirene kadar inanamayacagim bunu oglen yapmistim yarin bir de sabahtan deneyecegim umarim cikar beni umutlandirdiniz
Bir İki dakika filan bekledimBu teste kac dakıka sonra baktın?
üşütmüşsün bence .Ya kizlar bi sey sorucam benim adetim 27 gunde bir olur bata 10 gun var belim kasiklarim agriyo bide sarili kahverengili akintim var neden acaba
Benımde 16 gun var bata ama kasıklarım ara ara agrıyo yumurtlamadan beriüşütmüşsün bence .
Zaten şuan yumurtlama günlerin değil mi canım, batına 16 gün var diyorsunBenımde 16 gun var bata ama kasıklarım ara ara agrıyo yumurtlamadan beri
Benimde 4 gun kaldi reglime.gebelik va mi yok mu cok merak ediyorum.evde bir tane gebelik testi var.bir ara eczaneden almistim.ama bekliyorum insallah gelmez kırmızılarReglden 6 gün önce idrarda çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?