- 29 Eylül 2016
- 476
- 202
- 53
- 34
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
O zaman yarın sabah yapıcam bende umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz cnmİdrarda canım geç çıkıyor hem akşam yapma sabah ilk idrarla yap sabah daha doğru çıkıyor diye biliyorum canım üzülme yani geç döllenmede olabilir pozitif düşün kan gelmediği sürece bir şansımız var yani :)
İnş canım sabah uyuyamadım bile kalktım erkenden sabahtan beri kontrol ediyorum şükür birşey yok halimize bak çocuk olmadan ne hallere soktu bizi.dO zaman yarın sabah yapıcam bende umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz cnm
İnş canım tutar benimde bat bugün daha olmadım inş olmam :)kızlar merhaba. benim bat 27 ocak. 2 aydır korunmuyoruz eşimle. bu ay 3. ayımız. ovulasyon günüm 13 ocak. bu ay ilk defa vücut ısısı yöntemini kullanmaya başladım. çok istiyorum kızlar . inşallah ocak yüzümüzü güldürür
ay inşallah canım . güzel haberler ver bizeİnş canım tutar benimde bat bugün daha olmadım inş olmam :)
Benim son adet tarihim 26 kasımdı. Yılbaşı akşamı öğrendim hamile olduğumu:)İnş canm senn bat ne zmn :)
tabiki canım sölerim :)ay inşallah canım . güzel haberler ver bize
Benim son adet tarihim 26 kasımdı. Yılbaşı akşamı öğrendim hamile olduğumu:)
Benim erken çıktı adete 6 kala çok silik gördüm bugün yeniden yaptım koyulaşmışhadi gözün aydın cnm bariz bellii ne güzel adete 3 kala öğrenmişsin benim adet günüm bugün dün test yaptım malesef sonuç negatiff
Ayy olsundaa bii varmı acaba diye düşünmek bile nasıl güzell allahımmm :)İnş canım sabah uyuyamadım bile kalktım erkenden sabahtan beri kontrol ediyorum şükür birşey yok halimize bak çocuk olmadan ne hallere soktu bizi.d
kan testi ne zamn yaptıracaksın cnmBenim erken çıktı adete 6 kala çok silik gördüm bugün yeniden yaptım koyulaşmış
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahBenim erken çıktı adete 6 kala çok silik gördüm bugün yeniden yaptım koyulaşmış
Aynen katılıyorum sana ya :)Ayy olsundaa bii varmı acaba diye düşünmek bile nasıl güzell allahımmm :)
Kanı 5 kala sırf meraktan yaptırdım 9 gibi çıkmıştı:) suan 3 kaldı ve idrar testim de koyulaştı inşallah değerler artar daha çok yeniydi kanda gördüğümüzdekan testi ne zamn yaptıracaksın cnm
Kızlar beklenen bat geldi :)
Regl oldum sonuç yine hüsran 6.ayımıza giriyoruz
Tüh ya nasip değilmiş demekkii umutlar öteki aya devamm cnm yılmak yok :)Kızlar beklenen bat geldi :)
Regl oldum sonuç yine hüsran 6.ayımıza giriyoruz
Benim hiç beklentim yoktu aslında. Adetim geçeli çok olmuştu ama şüphem olmayınca hiç test yapmadım. Dikkat ediyorduk çünkü. Yılbaşı akşamı çok başım ağrıyınca apranax içeyim dedim. Sonra bir şey beni tuttu önce test yapayım dedim. Ben kendim Kırklareli'de oturuyorum ama İzmirliyim ve o akşam ablamdaydım. Eşim test alıp geldi. Akşam 6 gibi test yaptım ve anında kıpkırmızı iki çizgi görünce çok şaşırdım. Ama çokta Mutlu oldum. Seçtiğim korunma yönteminin güvenilir olmadığını biliyordum ama 7 yıldır işe de yarıyordu. Bir oğlum var 3,5 yaşında. Şimdi bakalım Allah ne verirse razıyım. 6+4 günlüğüm, yani 7. Haftanın içindeyim. Allahım isteyen herkese versin inşallah..Oo süper eşin ne kadar sevinmiştir ya yılbaşı hediyeniz bebeginiz olmuş kaç haftalıksın :)
Seninle benim batlar aynı bu ay bizde 4 ay oldu bu ayda olmazsa 5.ay olmuş olucak keşke keşke bugün ve diğer 4 gün iyi çalışmamız lazım böyle olcak mı olcak mı psikoljisiylede ödev gibi oluyo be arkadaşkızlar merhaba. benim bat 27 ocak. 2 aydır korunmuyoruz eşimle. bu ay 3. ayımız. ovulasyon günüm 13 ocak. bu ay ilk defa vücut ısısı yöntemini kullanmaya başladım. çok istiyorum kızlar . inşallah ocak yüzümüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?