- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Kızlar selam yarın adet günüm.
Bugün gebelik testi yaptım sonuç negatif
İçimde öyle bişey var ki tarifi imkansız eğer yarın ikinci çizgiyi göremezsem işte o zaman ben biterimCanım inşallah avaz avaz bağırırsın ne kadar içten yazmışsın
Tekrar bi test yaptır istersen emin olmak içinKizlar mrb benimde 3 gün gecti adetim adetime 1 hafta kala kan testi yaptim salik kabininde bisey cikmadigini söylediler yüzde kac cikti diye sordugumda da söylemediler sadece yok dediler yaa cook merak ediyorum acaba hamilemiyim pek fazla belirtim yok ama arada kasiklara bi sanci giriyo bel agrisi felan oluyo
Öyle deme ne demek biterim! Hikayeni bilmiyorum tabi ama demekki şuan hayırlı değilmiş deyip kendine geliceksin! Sakin ol kendini olmazsa biterim diye şartlandırma.İnşllah çok güzel olcakİçimde öyle bişey var ki tarifi imkansız eğer yarın ikinci çizgiyi göremezsem işte o zaman ben biterim
İnşallah inanıyorum inanıcam olucak biliyorum şimdi değilse de elbet bi gün hayırlısı ne zamansa☺Öyle deme ne demek biterim! Hikayeni bilmiyorum tabi ama demekki şuan hayırlı değilmiş deyip kendine geliceksin! Sakin ol kendini olmazsa biterim diye şartlandırma.İnşllah çok güzel olcak
Yalnız değilsin Rabbim srni yalnız bırakır mı hiç eşin var ailen var biz varız kısacası yalnız değilsin üzme güzel canını☺1 senedir neler cekiyorumm bir allah bilir bebegimin olmasinida cok istiyorum ve cook yalnizimm
Şimdi oldu böyle de bende senin gibiyim aslında hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz ama zaman zaman öyle şeyler duyuyorum ki kendimi topluyorum hemen bende.Neden bu minikler bu kadar nazlı bilmem...İnşallah inanıyorum inanıcam olucak biliyorum şimdi değilse de elbet bi gün hayırlısı ne zamansa☺
Tesekkür ederim cnmm iyiki bu site var iyiki sizler varsinizYalnız değilsin Rabbim srni yalnız bırakır mı hiç eşin var ailen var biz varız kısacası yalnız değilsin üzme güzel canını☺
Ah bi gelsin o sıpa yanaklarını kollarını bacaklarını ısırcam onunŞimdi oldu böyle de bende senin gibiyim aslında hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz ama zaman zaman öyle şeyler duyuyorum ki kendimi topluyorum hemen bende.Neden bu minikler bu kadar nazlı bilmem...
Bende bu siteyle topladım kendimi Allah hepimizin yardımcısı olsun canını sıkan ne varsa paylaşabilirsin burda ☺Tesekkür ederim cnmm iyiki bu site var iyiki sizler varsiniz
Ben 9 ay bekledim olmadı oldu 17 haftada kaybettim öyle acı ki içimde kalan annelik duygusu evlat acısı...doktora ben yaşayamam dedim asla! Yaşarsın dedi...yaşıyorum hatta acımı unutturup yerine güzel doğum anıları bırakacak bebek arzuluyorum.Tek çocuğum ben en büyük korkum yalnız kalmak...bize bizden başka çare yok güçlü olmak zorumdayız.Dua et bolbol iyi geliyor.1 senedir neler cekiyorumm bir allah bilir bebegimin olmasinida cok istiyorum ve cook yalnizimm
2 senedir yanıp tutuşuyorum bende geçen ay. Hah bu sefer oldu çok şükür dedim varlığına bile alışamadan gitti meleğim yerini alacak miniğimi sabırsızlıkla bekliyorumBen 9 ay bekledim olmadı oldu 17 haftada kaybettim öyle acı ki içimde kalan annelik duygusu evlat acısı...doktora ben yaşayamam dedim asla! Yaşarsın dedi...yaşıyorum hatta acımı unutturup yerine güzel doğum anıları bırakacak bebek arzuluyorum.Tek çocuğum ben en büyük korkum yalnız kalmak...bize bizden başka çare yok güçlü olmak zorumdayız.Dua et bolbol iyi geliyor.
Olucak yapacaksın nasıl şımarık bi çocuk olcak eg dicekler cok istedin al sanaAh bi gelsin o sıpa yanaklarını kollarını bacaklarını ısırcam onun
Ben yaptım bunu diye bas bas bağrcam doğumdan çıkıncaOlucak yapacaksın nasıl şımarık bi çocuk olcak eg dicekler cok istedin al sanaBugünleri hatırlayıp gülümsüyeceksin
Benim uzaktan tanıdığım bi abla yıllar sonra oğlu oldu ferrari bebek arabası almış ben hak verdim kadına şahsenBen yaptım bunu diye bas bas bağrcam doğumdan çıkınca
Hayırlısıyla olsun gelsin yeterki elimden geldiğinde dünyayı ayaklarına sererimmBenim uzaktan tanıdığım bi abla yıllar sonra oğlu oldu ferrari bebek arabası almış ben hak verdim kadına şahsen
Çok iyi bi anne olucaksın belli hem bak yazmışsın sende en azından oluyo bunu biliyosun artık sende kendimizi rahat bırakalım (inş amin)Hayırlısıyla olsun gelsin yeterki elimden geldiğinde dünyayı ayaklarına sererimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?