Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Çok iyi bi anne olucaksın belli hem bak yazmışsın sende en azından oluyo bunu biliyosun artık sende kendimizi rahat bırakalım (inş amin)
Ayyy çok teşekkür ederim iyi bi anne olmak için varımı yoğumu dökücem ortaya maddi manevi ne gerekiyosa ama sanırm şimdi uyku gerekiyo bana bugünlük müsade yarın sabah erkenden kalkıp kursa gidicem ha bide unutmazsam test yapıcam inşallah sonucu bildiririm size sağlıcakla kalın iyi geceler

Çok iyi bi anne olucaksın belli hem bak yazmışsın sende en azından oluyo bunu biliyosun artık sende kendimizi rahat bırakalım (inş amin)
Ayyy çok teşekkür ederim iyi bi anne olmak için varımı yoğumu dökücem ortaya maddi manevi ne gerekiyosa ama sanırm şimdi uyku gerekiyo bana bugünlük müsade yarın sabah erkenden kalkıp kursa gidicem ha bide unutmazsam test yapıcam inşallah sonucu bildiririm size sağlıcakla kalın iyi geceler

Mutlu sabahlara uyanalım canım iyi geceler test konusunda çok acele etme betan düşükse kafam karışmasın boşuna tabi sen bilirsin canım

Çörek otu , tarçın bal kürünü dene yumurta sayısını artırıyormuş.

Merhaba ben de hamburgdayim. Tesadufen gordum.

Canım benide ekler misin bat 20 Ocak umarım cift çizgiyi görürüm bu sefer doğum günü hediyesi olur bebisim

Tesekkur ederimm cnm herzamn dua ediyorum rabbim isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip etsin

Kızlar nasılsınız?ben de sabırsızlıkla bekliyorum bat gününü ama insallah bu sefer gelmez o kirmizilar.Dua ediyorum insallah rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.sizde regl belirtileri var mı kizlar.benim gecen haftadan beti kasiklarimda bellibir noktada degil de hafif hafif ağrılar var.bilmiyorum neden acana.bir de normalde adetime birkac gun kala ağrılarım olurdu.neyse brkleyip gorecegiz .insallah hepimiz hayirli haberler aliriz

Kızlar sol bacagım agrıyor az kasık ağrım var ama olan bişey yok :)

Hayırlısıyla gelsinler inşallahhh dün akşam yaptım ama malesef negatif ya

İdrarda canım geç çıkıyor hem akşam yapma sabah ilk idrarla yap sabah daha doğru çıkıyor diye biliyorum canım üzülme yani geç döllenmede olabilir pozitif düşün kan gelmediği sürece bir şansımız var yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…