- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Ay olmazsa akşam gideyim o zmn haber veririm size de kızlarrYakininda hastane var mi saat 5 ten sonra butun hastaneler acilden kan aliyo yarimsaat sonra sonuc cikiyo sabredersen yarini bekle
Ayri ayri alip da karistirilabiliyor. Guvenilir bi yer varsa hazir karisim da satiliyormus. Sabah aksam ac karnina bi tatli kasiBunu ilk defa duydum nasil uygulaniyo o canim
Insallah canim. Esime keci boynuzu kaynatip iciricem ve bal polen ari sutu propolis karisimindan kullanicam ben de. Insallah deva olur bizeBi dahaki aya inşallah canım valla bulduklarını bizimle de paylaş tatlım malum ihtiyacımız var
Acile git kendimi kötü hissediyorum midemde bulaniyo gebelik testi yapar misiniz de ben öyle yapmıştımAcilde bakıyolarmı ki ne dicem hiç bilmiyorum ama çokda merak ediyorummmm
Ay canım ne guzel ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz.benim bat yarın ama bir iki gün önce yada sonrada olabiliyo önce olmadı şükür sonrada olmaz inşallah bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum yarın sabah test yapmayı düşünüyorum çarşambaya randevum var hayırlısı inşalllaaaahhhhh :)
inşallah öyle muhtacım ki o ikinci çizgiyi görmeye o kadar ihtiyacım var ki anlatamamAy canım ne guzel ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz.
Valla hamıleyken oyle olmuyo ınsan tutamıyo ıcınde bı bakıyosun herkese soylemıssın
Amin o kadar mutlu ve umutluyum ki sürekli güler haldeyim eşim gelip gelip sıkıştırıyo nereye bakıyosun sen kesin hamilesin bebeğimiz var da bana söylemiyosun demi diye avaz avaz hamileyim diye bağrmak istiyorum ama bilmiyorum var mı olsada kalp atışını duyana kadar kimseye sölemeyi düşünmüyorum minik sırrımı
açıkçası bende öyleyim dayanamayıp yumurtlayıveriyorum ama hadi dayanamayı peşime sölersem ailelere falan duyurmamValla hamıleyken oyle olmuyo ınsan tutamıyo ıcınde bı bakıyosun herkese soylemıssın
Yarın burayada yaz mutlakaaçıkçası bende öyleyim dayanamayıp yumurtlayıveriyorum ama hadi dayanamayı peşime sölersem ailelere falan duyurmambi kere daha üzülsünler istemiyorum
yazarım tabi zaten hiç çıkmıyorum burdan hemencecik olanı biteni yazıyorumYarın burayada yaz mutlaka
Çok üzücü benimde yarın adet günüm test yaptım bu aksâm bende de negatif maleseffKızlar selam yarın adet günüm.
Bugün gebelik testi yaptım sonuç negatif
Böyle bi ihtimal var ama ovülasyonda çok koyu çıkarsa T bölümü genelde hamilelik testide pozitif oluyormuş bi dönem çok araştırdım.Kızlarr ovülasyon testiyle gebeliğini öğrenen var mı
Canım inşallah avaz avaz bağırırsın ne kadar içten yazmışsın
Amin o kadar mutlu ve umutluyum ki sürekli güler haldeyim eşim gelip gelip sıkıştırıyo nereye bakıyosun sen kesin hamilesin bebeğimiz var da bana söylemiyosun demi diye avaz avaz hamileyim diye bağrmak istiyorum ama bilmiyorum var mı olsada kalp atışını duyana kadar kimseye sölemeyi düşünmüyorum minik sırrımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?