Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kizlar 1 hafta gecikmeli olarak bugun ben regl oldum.
Yeni bat 7 subat Allah bu ay kismet eder insallah

Bunu ilk defa duydum nasil uygulaniyo o canim
Ayri ayri alip da karistirilabiliyor. Guvenilir bi yer varsa hazir karisim da satiliyormus. Sabah aksam ac karnina bi tatli kasi
Bi dahaki aya inşallah canım valla bulduklarını bizimle de paylaş tatlım malum ihtiyacımız var
Insallah canim. Esime keci boynuzu kaynatip iciricem ve bal polen ari sutu propolis karisimindan kullanicam ben de. Insallah deva olur bize

benim bat yarın ama bir iki gün önce yada sonrada olabiliyo önce olmadı şükür sonrada olmaz inşallah bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum yarın sabah test yapmayı düşünüyorum çarşambaya randevum var hayırlısı inşalllaaaahhhhh :)

Ay canım ne guzel ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz.

S sef

İnsallah canım allah gonlune gore versın

Amin o kadar mutlu ve umutluyum ki sürekli güler haldeyim eşim gelip gelip sıkıştırıyo nereye bakıyosun sen kesin hamilesin bebeğimiz var da bana söylemiyosun demi diye avaz avaz hamileyim diye bağrmak istiyorum ama bilmiyorum var mı olsada kalp atışını duyana kadar kimseye sölemeyi düşünmüyorum minik sırrımı

Valla hamıleyken oyle olmuyo ınsan tutamıyo ıcınde bı bakıyosun herkese soylemıssın

Valla hamıleyken oyle olmuyo ınsan tutamıyo ıcınde bı bakıyosun herkese soylemıssın
açıkçası bende öyleyim dayanamayıp yumurtlayıveriyorum ama hadi dayanamayı peşime sölersem ailelere falan duyurmam bi kere daha üzülsünler istemiyorum

Kızlar mrhba bende geldim aranıza geçen aylarda kendini hamile sanan ama yine kırmızı kartı görenlerdenim bende! İlk bebeğimi kaybettim. 28 günde adet olmama rağmen bebeğim 19. Gün olmuş doktor demişti. Yani sakın yumurtlamam bitti deyip dükkanı kapatmayın 4 ay oldu korunmuyorum ilk gebelik 9 ayda olmuştu zaten...ocak ayı bat 26 ocak...öyle üzülüyorumki neyse bide bu başlığı negatif yüklemeyim...inşllah 2017 nin mutlu anneleri olalım

Canım inşallah avaz avaz bağırırsın ne kadar içten yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…