- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Canım belirtin var mıydı5-7 dk arası boyle oldu. Yapar yapmaz gri ince bir gölge gordum bekleyince daha netleşti. Ben ovülasyon testi ile beraberlik yaşadım bu ay. Adete 5 gun ovülasyon testi de yaptım ikinci çizgi baya net çıktı anlamı nedir
Güzel sonuçlar alırız inşallahMe
merhaba canım ben de soğan suyu içtim bu ay umutluyum ben de bekliyorum som bat 19
Kasiklarim sağdan ara ara sızladı. Göğüslerimde sadece dokununca hafiften ağrıdı. 1-2 kez de bel ağrısı yaşadım. İlk denememiz ve tek ilişki yumurtlama günü oldu. Nokta atışı yapmak istedik insallah kan sonucu da guzel gelirCanım belirtin var mıydı
Hayırlı olsun var gibi benim testim gibi çıkmış inşallah senin içinde olumlu sonuçlanırKasiklarim sağdan ara ara sızladı. Göğüslerimde sadece dokununca hafiften ağrıdı. 1-2 kez de bel ağrısı yaşadım. İlk denememiz ve tek ilişki yumurtlama günü oldu. Nokta atışı yapmak istedik insallah kan sonucu da guzel gelir
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKasiklarim sağdan ara ara sızladı. Göğüslerimde sadece dokununca hafiften ağrıdı. 1-2 kez de bel ağrısı yaşadım. İlk denememiz ve tek ilişki yumurtlama günü oldu. Nokta atışı yapmak istedik insallah kan sonucu da guzel gelir
Aynen ya bende de kasık bel agrısı var yumurtluyorum dıyorum bat cok var cunku 26 sı :/Güzel sonuçlar alırız inşallahBende bir kaç günden beri kasık ağrısı var yumurtlamaya yorup soğan suyunu bıraktım. Sende de kasık batması ve ağrısı oldu mu canım?
Yaw su takvımını yap bakalım bebısımız ne halde :)Hayırlı olsun var gibi benim testim gibi çıkmış inşallah senin içinde olumlu sonuçlanır
Nasıl yapacamki onu canım ya şu tlf indirilenimi diyorsunYaw su takvımını yap bakalım bebısımız ne halde :)
İnsallah:) adetime 5 gun var erken mi gordum çizgileri ben, sizin ne zaman göründüHayırlı olsun var gibi benim testim gibi çıkmış inşallah senin içinde olumlu sonuçlanır
Açıkcası ben yumurtlama diye düşündüm veya soğan suyundan kaynaklı bişey. Senin de belki erken yumurtlama olmuş olabilirAynen ya bende de kasık bel agrısı var yumurtluyorum dıyorum bat cok var cunku 26 sı :/
Askısı bende unuttum ama profılınden takvım fln oyle bıseyler yazıyodu kurcala bı :)Nasıl yapacamki onu canım ya şu tlf indirilenimi diyorsun
Ben iki gün geçince yaptım, koyu iki çizgi vardı. İlk çocuğumda adete 6 gün kala öğrenmiştim. Çok silikti. Hayırlı olsun, gözün aydınİnsallah:) adetime 5 gun var erken mi gordum çizgileri ben, sizin ne zaman göründü
Normal takvıme gore 9 u gosterıyodu yymurtlama ama ben de 3 gundur o akıntı var ama her zaman degıl ara ara gelıyo dun ve bugun kasıklarım belım fln agrıyo ara gıdıp gelıyo... Yumurtlamaya ılk defa fark ettımAçıkcası ben yumurtlama diye düşündüm veya soğan suyundan kaynaklı bişey. Senin de belki erken yumurtlama olmuş olabilir
Profilinden kişisel bilgilere giriyorsun. Oraya son adet tarihini yazınca takvimi yapmış oluyorsunNasıl yapacamki onu canım ya şu tlf indirilenimi diyorsun
Canım senin de yumurtan çatlamaya çalışıyor sanırım bugünleri değerlendirmek lazımNormal takvıme gore 9 u gosterıyodu yymurtlama ama ben de 3 gundur o akıntı var ama her zaman degıl ara ara gelıyo dun ve bugun kasıklarım belım fln agrıyo ara gıdıp gelıyo... Yumurtlamaya ılk defa fark ettım
Canım senin de yumurtan çatlamaya çalışıyor sanırım bugünleri değerlendirmek lazım
Ya
Bilmiyorum yapmaya çalıştım bak bakalım olmuşmu
Olmadı babyYa
Bilmiyorum yapmaya çalıştım bak bakalım olmuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?