- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya nıye olmuyoOlmuşmu bebeğim bak bakalım
Valla yaptim ama olmadı ya neyse senin hayırlı haberlerini alınca beraber yaparızYok ya nıye olmuyo
Taktım valla dur yapıcaz bunu gormek ıstıyorum mınnakı :)Valla yaptim ama olmadı ya neyse senin hayırlı haberlerini alınca beraber yaparız
canım hayrlı olsun adet belirtilerini yazarmısın bana lütfen ıns benmde bebegim olurBen iki gün geçince yaptım, koyu iki çizgi vardı. İlk çocuğumda adete 6 gün kala öğrenmiştim. Çok silikti. Hayırlı olsun, gözün aydın
hailelik belirtilerini ayrıntılı yazarmısın cnmHayırlı olsun var gibi benim testim gibi çıkmış inşallah senin içinde olumlu sonuçlanır
Yaptım sanırım bak bakalım canımTaktım valla dur yapıcaz bunu gormek ıstıyorum mınnakı :)
YehhhıııuuuuuuuuuuYaptım sanırım bak bakalım canım
merhaba benim sol kasık agrım var aksam ıkı kasıgımada yayılıyor ve bacaklarıma vuruyor cok ıstıyorum senin hamilelik belirtilerini yazarmısın nasıl anladın hangi gun test yaptınYaptım sanırım bak bakalım canım
Her iki yumurtalığıma da bıçak gibi ağrı giriyordu. Hatta yürürken bile batıyordu. Çok çok üşüyordum ve uyku halim vardı. Bir de göğüs Ağrı'sı. Dokunamıyorum halahailelik belirtilerini ayrıntılı yazarmısın cnm
Yumurtlama daki gibi akıntı oldu canım hala devam ediyor sağ kasığımda ve bacagımda ağrı çok oldu sanki göbeğimden damar çekildiğini hissettim birde sağ göğsümde 5 dakikalık bir hareketlenme oldu inşallah Allahım isteyen herkese nasip ederhailelik belirtilerini ayrıntılı yazarmısın cnm
Belırtıler nasıl da degısıyo benım de ılk hamılelıgımde acayıp ates basıyodu :)Her iki yumurtalığıma da bıçak gibi ağrı giriyordu. Hatta yürürken bile batıyordu. Çok çok üşüyordum ve uyku halim vardı. Bir de göğüs Ağrı'sı. Dokunamıyorum hala
Yumurtlama daki gibi akıntı oldu canım hala devam ediyor sağ kasığımda ve bacagımda ağrı çok oldu sanki göbeğimden damar çekildiğini hissettim birde sağ göğsümde 5 dakikalık bir hareketlenme oldu inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder
Dün kesinleşti canım bugün yumurtlama nın 14 üncü günüKız kac haftalıkken ogrendın mınnakı :)
Masallah canım hadı bakalım bende meraktayımDün kesinleşti canım bugün yumurtlama nın 14 üncü günü
benimde adetim biteli 11.günüm sol kasıgımda agrılarım var adet sancısı gıbı agrılarım oluyor bacaklarıma belime vuruyor sence enfeksiyonmu belirtimi ve ne zaman evdekı ıdrar testinden yapayım bir umut ıste tsklerHer iki yumurtalığıma da bıçak gibi ağrı giriyordu. Hatta yürürken bile batıyordu. Çok çok üşüyordum ve uyku halim vardı. Bir de göğüs Ağrı'sı. Dokunamıyorum hala