• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

A alaar canım profılıne gel kısısel bılgılerıme tıkla asagıya ın bıraz hamılelık takvımı var oraya tahmını dogum tarıhını yaz :KK46:

Yaptım sanırım bak bakalım canım
merhaba benim sol kasık agrım var aksam ıkı kasıgımada yayılıyor ve bacaklarıma vuruyor cok ıstıyorum senin hamilelik belirtilerini yazarmısın nasıl anladın hangi gun test yaptın

hailelik belirtilerini ayrıntılı yazarmısın cnm
Yumurtlama daki gibi akıntı oldu canım hala devam ediyor sağ kasığımda ve bacagımda ağrı çok oldu sanki göbeğimden damar çekildiğini hissettim birde sağ göğsümde 5 dakikalık bir hareketlenme oldu inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder

Her iki yumurtalığıma da bıçak gibi ağrı giriyordu. Hatta yürürken bile batıyordu. Çok çok üşüyordum ve uyku halim vardı. Bir de göğüs Ağrı'sı. Dokunamıyorum hala
Belırtıler nasıl da degısıyo benım de ılk hamılelıgımde acayıp ates basıyodu :)

Yumurtlama daki gibi akıntı oldu canım hala devam ediyor sağ kasığımda ve bacagımda ağrı çok oldu sanki göbeğimden damar çekildiğini hissettim birde sağ göğsümde 5 dakikalık bir hareketlenme oldu inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder
:anne::KK46::KK46::KK200::nazar:

Kızlarrrr kafayı yicem ya 5 te tekrar test yaptım bi önceki haline yani C den biraz daha açık çift çizgi çıktı. Ne demek oluyor bu anlamadım. :kızgın::kızgın: E olur aydınlatın beni

Kızlarrrr kafayı yicem ya 5 te tekrar test yaptım bi önceki haline yani C den biraz daha açık çift çizgi çıktı. Ne demek oluyor bu anlamadım. :kızgın::kızgın: olur aydınlatın beni

Her iki yumurtalığıma da bıçak gibi ağrı giriyordu. Hatta yürürken bile batıyordu. Çok çok üşüyordum ve uyku halim vardı. Bir de göğüs Ağrı'sı. Dokunamıyorum hala
benimde adetim biteli 11.günüm sol kasıgımda agrılarım var adet sancısı gıbı agrılarım oluyor bacaklarıma belime vuruyor sence enfeksiyonmu belirtimi ve ne zaman evdekı ıdrar testinden yapayım bir umut ıste tskler

Back