- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
Ayy buna çok güldümYaa resmen şıan adet olmayayım diye oturduğum yerden kalkmıyorum:) Ne tuhaf bir psikoloji gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy buna çok güldümYaa resmen şıan adet olmayayım diye oturduğum yerden kalkmıyorum:) Ne tuhaf bir psikoloji gerçekten
Oturunca ne faydaa sadece hissetmezsinnAyy buna çok güldüm
Olsaydi cikardi bence sonucta erken gebelik testi. Oturmus regl bekliyorumAdet olana kadar umut var canım
Bende test yapıp duruyorum ama hep negatif
Yumurtlama olmus gibiKızlar dün en son bu koyuluktayken
dun olmasada canim yumurta 24 saat yasiyo yani yumurtladiktan bir gun sonrada tutabilirBu gün bu kadar açık oldu ben daha koyu bekliyordum olmadı açıldı yani şimdi ben yumurtlamadım mı çok üzüldüm ya eşimle birlikte de olamadık dün bu sabah oldu bir ay heba mı oldu şimdi
Yani yumurtlama dün mü oldu oluyor yoksa oldu bitti anlamına mı geliyor şu silik çizgidun olmasada canim yumurta 24 saat yasiyo yani yumurtladiktan bir gun sonrada tutabilir
Yani suki canim o sana yumurtlama olacagini gosteriyor dun yaptigin test 24 saat ile 36 arasinda yumurtlama olacak demekYani yumurtlama dün mü oldu oluyor yoksa oldu bitti anlamına mı geliyor şu silik çizgi
Tek cizgi ise yumurtlama yok demek oluyoYani suki canim o sana yumurtlama olacagini gosteriyor dun yaptigin test 24 saat ile 36 arasinda yumurtlama olacak demek
benimde 19 ocak canim artik beraber bekleyecegizSelam herkese slvlovehmt bat 19 ocak eklersen sevinirim :)
Evett geçtiğimiz iki ay klomen ovitrelle kullandım 32. Gün adet oldum bu ay hiç bişey kullanmadım ama geçen aylara göre bat beklıyorum 19 yada 20si sen kullanıyomusun klomen felanbenimde 19 ocak canim artik beraber bekleyecegiz
Yani bu sabah ki ilişkiyle kurtarmış mı oluyoruz anlamına geliyorTek cizgi ise yumurtlama yok demek oluyo
Meraktan  sürekli adet olacakmışım gibi karnım ağırıyor ilk defa böyle oldu kendimi dinleyip duruyorum işteslvlovehmt canım senin bat 13 mus. Daha var niye test yapıp duruyosun :)
Spermlerın 3 gun yasadıgını bılıyorum. Sıkma canınıBu gün bu kadar açık oldu ben daha koyu bekliyordum olmadı açıldı yani şimdi ben yumurtlamadım mı çok üzüldüm ya eşimle birlikte de olamadık dün bu sabah oldu bir ay heba mı oldu şimdi