• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar dün en son bu koyuluktayken

Eklentiler

• IMG_0086.JPG
    IMG_0086.JPG
    41,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu gün bu kadar açık oldu ben daha koyu bekliyordum olmadı açıldı yani şimdi ben yumurtlamadım mı :KK43::KK43::KK43::KK43: çok üzüldüm ya eşimle birlikte de olamadık dün bu sabah oldu :KK43: bir ay heba mı oldu şimdi​

Eklentiler

• IMG_0111.JPG
    IMG_0111.JPG
    13,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu gün bu kadar açık oldu ben daha koyu bekliyordum olmadı açıldı yani şimdi ben yumurtlamadım mı :KK43::KK43::KK43::KK43: çok üzüldüm ya eşimle birlikte de olamadık dün bu sabah oldu :KK43: bir ay heba mı oldu şimdi​
dun olmasada canim yumurta 24 saat yasiyo yani yumurtladiktan bir gun sonrada tutabilir

kizlar bende ocak ayindan umutluyum insallah 4 gun once hsg cekildim doktor 2 gumurtam oldugunu soyledi iyi degerlendirin dedi 3 gundur ovulasyon testi yapiyordum dun cift cizgiyi gormemistim ama esimle birlikte olduk bugun tekrar test yaptigimda diger testede baktim cift cizgiydi bugunde cift cizgiydi acaba bugunde esimle birlikte olmama gerek varmi daha once hic ovulasyon testi kullanmadim

:KK12:Benim ocak ayı umutlarım fos çıktı. Yarım saat önce başlayan tanıdık sancı ve kırmızılar. Haftaya doktora gidiyorum. Bakalım beni neler bekliyor. Rahim filmi ve aşılama gibi bir süreç tahmin ediyorum ben. Gideyim o topiclerde takılayım. Sizden güzel haberler bekliyorum. Ben kendi kendime yıkılayım biraz:silah:

benimde 19 ocak canim artik beraber bekleyecegiz
Evett geçtiğimiz iki ay klomen ovitrelle kullandım 32. Gün adet oldum bu ay hiç bişey kullanmadım ama geçen aylara göre bat beklıyorum 19 yada 20si sen kullanıyomusun klomen felan

Back