• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

5-7 dk arası boyle oldu. Yapar yapmaz gri ince bir gölge gordum bekleyince daha netleşti. Ben ovülasyon testi ile beraberlik yaşadım bu ay. Adete 5 gun ovülasyon testi de yaptım ikinci çizgi baya net çıktı anlamı nedir
Canım belirtin var mıydı

Me

merhaba canım ben de soğan suyu içtim bu ay umutluyum ben de bekliyorum som bat 19:anneadayı::KK200:
Güzel sonuçlar alırız inşallah :KK200: Bende bir kaç günden beri kasık ağrısı var yumurtlamaya yorup soğan suyunu bıraktım. Sende de kasık batması ve ağrısı oldu mu canım?

Canım belirtin var mıydı
Kasiklarim sağdan ara ara sızladı. Göğüslerimde sadece dokununca hafiften ağrıdı. 1-2 kez de bel ağrısı yaşadım. İlk denememiz ve tek ilişki yumurtlama günü oldu. Nokta atışı yapmak istedik insallah kan sonucu da guzel gelir

Kasiklarim sağdan ara ara sızladı. Göğüslerimde sadece dokununca hafiften ağrıdı. 1-2 kez de bel ağrısı yaşadım. İlk denememiz ve tek ilişki yumurtlama günü oldu. Nokta atışı yapmak istedik insallah kan sonucu da guzel gelir
Hayırlı olsun var gibi benim testim gibi çıkmış inşallah senin içinde olumlu sonuçlanır

İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :anne:

Güzel sonuçlar alırız inşallah :KK200: Bende bir kaç günden beri kasık ağrısı var yumurtlamaya yorup soğan suyunu bıraktım. Sende de kasık batması ve ağrısı oldu mu canım?
Aynen ya bende de kasık bel agrısı var yumurtluyorum dıyorum bat cok var cunku 26 sı :/

Açıkcası ben yumurtlama diye düşündüm veya soğan suyundan kaynaklı bişey. Senin de belki erken yumurtlama olmuş olabilir
Normal takvıme gore 9 u gosterıyodu yymurtlama ama ben de 3 gundur o akıntı var ama her zaman degıl ara ara gelıyo dun ve bugun kasıklarım belım fln agrıyo ara gıdıp gelıyo... Yumurtlamaya ılk defa fark ettım :D

Normal takvıme gore 9 u gosterıyodu yymurtlama ama ben de 3 gundur o akıntı var ama her zaman degıl ara ara gelıyo dun ve bugun kasıklarım belım fln agrıyo ara gıdıp gelıyo... Yumurtlamaya ılk defa fark ettım :KK70:
Canım senin de yumurtan çatlamaya çalışıyor sanırım bugünleri değerlendirmek lazım:KK16:

Back