- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Evet canim dahada fazla yasiyanida varrSpermlerın 3 gun yasadıgını bılıyorum. Sıkma canını
Canım yumurtlama gunlerınde tek bır damlası bıle yeter rabbım ol dedıkten sonraYani bu sabah ki ilişkiyle kurtarmış mı oluyoruz anlamına geliyor
Dinlememek elde degıl ama ne kadar az dınlersen senın ıcın daha ıyı. Bir cogu psikolojik oluyo :/Me
Meraktan sürekli adet olacakmışım gibi karnım ağırıyor ilk defa böyle oldu kendimi dinleyip duruyorum işte
Canım ya uzulme umutlarını yıtırme.. Insallah bır an once kavusursun bebegıne..Benim ocak ayı umutlarım fos çıktı. Yarım saat önce başlayan tanıdık sancı ve kırmızılar. Haftaya doktora gidiyorum. Bakalım beni neler bekliyor. Rahim filmi ve aşılama gibi bir süreç tahmin ediyorum ben. Gideyim o topiclerde takılayım. Sizden güzel haberler bekliyorum. Ben kendi kendime yıkılayım biraz
Ben gebelık testlerıne guvenıyorum canım. Senınde gectı gunun olsaydı cıkardı dıye dusunuyorum. Sıkma artık canını,pazartesiye kadar olmazsan doktora gıdersınKizlar test yaptim gene negatifGaliba stresten gecikme yasiyorum gebelik oldugunu dusunmuyorum artik
Oyle yapmayi dusunuyorum Bu ay kismet degilmis napalimBen gebelık testlerıne guvenıyorum canım. Senınde gectı gunun olsaydı cıkardı dıye dusunuyorum. Sıkma artık canını,pazartesiye kadar olmazsan doktora gıdersın
Canım öyle de bizim yumurtlama döneminde ilişki olmadı sadece bu gün oldu bu gün de silik çıkmıştıSpermlerın 3 gun yasadıgını bılıyorum. Sıkma canını
Bak bunu duyduğuma çok sevindim canım ya çok teşekkür ederimCanım yumurtlama gunlerınde tek bır damlası bıle yeter rabbım ol dedıkten sonra
Benimde aynı senin gibi 21 gün ile 27 gün arasî degişiyor kafasïna göre takılıyorHiç bir belirtim yok Sadece akıntım var. Regli için en büyük belirtim ağrılarım 2 gün önce ağrım vardı ama gelen giden olmadı. Regli döngüm son 3 ayda 24-23 -23 gün şeklinde.Döngü kısa olunca heveslenemiyorum da. Bir kaç gün beklemek lazım bana dua edin kızlar
Kadïn yumurtası vucutta 24 saat canlı kalıyormuş , sperm ise 48 ile 72 saat arası kadın vucudunda canlï kalıyormuş o nedenle şimdiden panik yapma belli olnaz belki tuttu yumurtaBu gün bu kadar açık oldu ben daha koyu bekliyordum olmadı açıldı yani şimdi ben yumurtlamadım mıçok üzüldüm ya eşimle birlikte de olamadık dün bu sabah oldu bir ay heba mı oldu şimdi
Bu şekilde olunca gebelik için ne zaman heves yapmam gerektiğini bile bilmiyorum. Bunu anlamamada gerek kalmayacak sanırım tedavi gerekecekBenimde aynı senin gibi 21 gün ile 27 gün arasî degişiyor kafasïna göre takılıyor
İnşAllahhhh bakalım ayın 19 da belli olacakKadïn yumurtası vucutta 24 saat canlı kalıyormuş , sperm ise 48 ile 72 saat arası kadın vucudunda canlï kalıyormuş o nedenle şimdiden panik yapma belli olnaz belki tuttu yumurta
merhaba canım ben de soğan suyu içtim bu ay umutluyum ben de bekliyorum som bat 19Merhaba hanımlar ben de ocak ayından ümitli olanlardanım bat 21 ocak zaman geçmek bilmiyor. Bu ay 10 gün soğan kürü yaptım inşallah vesile olur. İsteyen tüm herkesin anne olması dileğiyle
Var gibi canımAdetime 5 gun var idrar testi yaptım başta göremedim mutfağa gittim geldim boyle olmuş :)) var midir bir şeyler?:)
Çok silik var gibi sabah ilk idrarınla yap daha belirgin olur canım belirtin varmıAdetime 5 gun var idrar testi yaptım başta göremedim mutfağa gittim geldim boyle olmuş :)) var midir bir şeyler?:)
5-7 dk arası boyle oldu. Yapar yapmaz gri ince bir gölge gordum bekleyince daha netleşti. Ben ovülasyon testi ile beraberlik yaşadım bu ay. Adete 5 gun ovülasyon testi de yaptım ikinci çizgi baya net çıktı anlamı nedirVar gibi canımkaç dakika sonra böyle oldu. İki gün sonra bi daha yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?