- Konu Sahibi slvlovehmt
-
afedersin canım böyle sümüksü bişey oluyorKızlar yumurtlama dönemindeki akıntı nasıl oluyor akıntıdan anlıyorum diyosunuz ya ben onu çözemedim henüz bazılarının ağrısı oluyormuş o dönem benim olmaz o yüzden anlayamıyorum
Sağol cnm dikkat edicem bu ayda tutmadıysa eğer öteki ayaCanım benım normalde takvıme gore 9 u yumurtlama gunum. Ama benım vucuda gore bu aralar dun beyaz hafıf sumuksu uzayıp gıden beyaz yumurta akı seklınde bı akıntı vardı..
Bat ne zaman canım?Sağol cnm dikkat edicem bu ayda tutmadıysa eğer öteki aya
10 ocak cnmBat ne zaman canım?
Bence bebişin şuan seninleüzülme Allah'ın izniyle bu ocak ayı hepimize Uğur getirecek
Az kalmıs canım ınsallah kırmızı yerıne bebis gelir.10 ocak cnm
Ayyy hadi inşallah. Hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz.
Amin canım inşallah hayırlısı olsun bu ay çok umutlu yum umarım hüsrana uğramam
Gozun aydın canım saglıkla gelsınKızlar doktordan geldik. Keseyi ve içinde bebişi gördük Kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Tam 6 haftalıkmış. Allah hepinize göstersin inşallah
Ayy Allahım duysun inşallahh cnmm hepimizin olsunnnAz kalmıs canım ınsallah kırmızı yerıne bebis gelir.
üzülme bir sonraki aya umutlar devamMalesef negatif. Adet de oldum zaten
Ayy Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah buda düşmez
Hamileyim canım adete 2 gün kala 61.66 çıktı sonuç iyi gibi geçen ay 38 çıkmıştı inşallah bu sefer bebeğim tutunabilirCanm noldu sonuç?
Hamileyim canım adete 2 gün kala 61.66 çıktı sonuç iyi gibi geçen ay 38 çıkmıştı inşallah bu sefer bebeğim tutunabilir
İnşallah canım sıra sende artık dualarım sizinleAyy canım çok sevindim benimde az kaldı inş hamileyimdir bende bebeğin senle olur inş uzun ömürler versin yarabbim :)
Takvim yapsana. Gonlunu ferah tut canım bebişin annesine sıkıca tutunsun :)Ayy Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah buda düşmez
İnşallah canım sıra sende artık dualarım sizinle
Tebrik ederim Canm hayırlı olsunKızlar sonuç 61.66 adete 2 gün var daha Dr göstermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?