- 5 Eylül 2016
- 246
- 176
- 23
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
Akıntı olmasa da çatlıyor değil mi şu yumurtalarHmm anladım tatlım o zaman ovulasyon testine devam edeceksin mecburen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıntı olmasa da çatlıyor değil mi şu yumurtalarHmm anladım tatlım o zaman ovulasyon testine devam edeceksin mecburen
Hadi inŞAllah hayırlı güzel sonuçlarını alırızSelam kızlar bende adete 2 gün kala çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen kan verdim sonuçları bekliyorum inşallah ocak ayı banada uğurlu gelir
Teşekkür ederim canım dün evde yaptım bugün kan verdim saat 2 de sonuçları çıkacakHayırlı olsun canım ne zaman test yaptırdın
Amin canım inşallah hayırlısı olsun bu ay çok umutlu yum umarım hüsrana uğramamHadi inŞAllah hayırlı güzel sonuçlarını alırız
Darısı bize olsun inşAllah
Selam kızlar bende adete 2 gün kala çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen kan verdim sonuçları bekliyorum inşallah ocak ayı banada uğurlu gelir
Bence bebişin şuan seninle üzülme Allah'ın izniyle bu ocak ayı hepimize Uğur getirecekAmin canım inşallah hayırlısı olsun bu ay çok umutlu yum umarım hüsrana uğramam
İnşallah canım birde eşimle gidecez sonuç almaya sitres oldum vallaCanım sonucun inş pozitif çıkar hayırlısı olsun :)
Amin canım ağzından bal damlıyor inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürürBence bebişin şuan seninle üzülme Allah'ın izniyle bu ocak ayı hepimize Uğur getirecek
AminnnnAmin canım ağzından bal damlıyor inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürür
Kızlar sonuç 61.66 adete 2 gün var daha Dr göstermedim
Çok sevindim adına canım benim hayırlı olsun rabbim kavuştursun inşAllahKızlar sonuç 61.66 adete 2 gün var daha Dr göstermedim
İnşallahh cnmm inşallahhAynen az kaldı sabret inş hamileyizdir bende çok heyecanlıyım bir arkadaşımda böle oldu kasık ağrısı çekti sonra baktık hamile bu ay bizede uğurlu gelir inş
cnm burdan öğrendiğim kadarıyla ilk 5 dk falan doğruyu gösteriyormuş ondan sonra geçen zamanda test sonucu değişsede doğru değilmiş ama umarım seninki doğrudurrrKızlar iki gün önce yaptığım testi atmadım bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi var
Biliyorum bu kadar zaman geçtikten sonra o testin bi anlamı yok ama ona bile sevinir hale geldim bu ay olsun çok istiyorum
Ben kendim alıyordum arkadaş şifre verdiPeki nerden temin edebiliriz bu ürünü
Canım benım normalde takvıme gore 9 u yumurtlama gunum. Ama benım vucuda gore bu aralar dun beyaz hafıf sumuksu uzayıp gıden beyaz yumurta akı seklınde bı akıntı vardı..Kızlar yumurtlama dönemindeki akıntı nasıl oluyor akıntıdan anlıyorum diyosunuz ya ben onu çözemedim henüz bazılarının ağrısı oluyormuş o dönem benim olmaz o yüzden anlayamıyorum
Allah ol dedıkten sonra olabılır canım. Ama en garantısı adetın bıttıkten sonra ıkı gunde bır bırlıktelık dıger adetıne kadar. Belırtıler herkese gore degısıyo fazla takılma belırtılere.. Gunun gecerse test yaparsın..Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim