Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Selam kızlar bende adete 2 gün kala çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen kan verdim sonuçları bekliyorum inşallah ocak ayı banada uğurlu gelir
Hadi inŞAllah hayırlı güzel sonuçlarını alırız
Darısı bize olsun inşAllah

Selam kızlar bende adete 2 gün kala çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen kan verdim sonuçları bekliyorum inşallah ocak ayı banada uğurlu gelir

Canım sonucun inş pozitif çıkar hayırlısı olsun :)

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Kızlar iki gün önce yaptığım testi atmadım bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi var
Biliyorum bu kadar zaman geçtikten sonra o testin bi anlamı yok ama ona bile sevinir hale geldim bu ay olsun çok istiyorum
cnm burdan öğrendiğim kadarıyla ilk 5 dk falan doğruyu gösteriyormuş ondan sonra geçen zamanda test sonucu değişsede doğru değilmiş ama umarım seninki doğrudurrr

Kızlar yumurtlama dönemindeki akıntı nasıl oluyor akıntıdan anlıyorum diyosunuz ya ben onu çözemedim henüz bazılarının ağrısı oluyormuş o dönem benim olmaz o yüzden anlayamıyorum

Kızlar yumurtlama dönemindeki akıntı nasıl oluyor akıntıdan anlıyorum diyosunuz ya ben onu çözemedim henüz bazılarının ağrısı oluyormuş o dönem benim olmaz o yüzden anlayamıyorum
Canım benım normalde takvıme gore 9 u yumurtlama gunum. Ama benım vucuda gore bu aralar dun beyaz hafıf sumuksu uzayıp gıden beyaz yumurta akı seklınde bı akıntı vardı..

Allah ol dedıkten sonra olabılır canım. Ama en garantısı adetın bıttıkten sonra ıkı gunde bır bırlıktelık dıger adetıne kadar. Belırtıler herkese gore degısıyo fazla takılma belırtılere.. Gunun gecerse test yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…