- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
Ekledim canım :)Canım Beni de ekleyebilir misin bat 30 Ocak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canım :)Canım Beni de ekleyebilir misin bat 30 Ocak
Ayy kıyamam bu kadar üzme kendini en doğru zaman da gelecektir bebeğin sanaAmin canım. Üzüntüden sayfaya bile girmek istemedim yine çok ağladım ama yapacsk birşey yok
cnm benimde bat 10 ocak test yaptın mı hiç ben sabah yaptım ama malesef bişey yok 1 haftadır karnım mı kasıklarım mı bi yerlerim batıyo mu ağrıyomu anlayamıyorum arada gelip gidiyo ama psikolojikmi bilmiyorumKızlar benimde bat 10ocak ama kasıklarım çok ağrıyor inş kırmızıları görmem inş
cnm benimde bat 10 ocak test yaptın mı hiç ben sabah yaptım ama malesef bişey yok 1 haftadır karnım mı kasıklarım mı bi yerlerim batıyo mu ağrıyomu anlayamıyorum arada gelip gidiyo ama psikolojikmi bilmiyorum
Ayyy inşallah hamileyizdirr Allahım duy sesimizi lütfennnnn :) Aynen bende meraktan yaptım zaten beklemek çok zor yaaa günümü beklicem olmazsam yapıcam çok az kaldııııııBenimkide öle canım kasık ağrım batmalarım var yok canım test yapmadım bundan bir hafta önce yaptgmda 0.6 negatif çıktı beklicem olmazsam yapıcam :) birde rüyamda regli olduğumu gördüm bugün bir kaç yerde okudum regli oldugunu gören çoğu insan hamile kalmış bakalım hayırlısı
Ayyy inşallah hamileyizdirr Allahım duy sesimizi lütfennnnn :) Aynen bende meraktan yaptım zaten beklemek çok zor yaaa günümü beklicem olmazsam yapıcam çok az kaldıııııı
Merhaba benim de beklenmeyen bat 19 ocakKızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum
Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah
Benim bat 13 ocak
@EhliKumpir 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak
@yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
nme1005 10 Ocak
@Susi96 30 Ocak
@csoner 15 Ocak
B Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak
@_buhara_ 10 Ocak
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
@Maide2744 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@Esr02 12 Ocak
@Zanamm174 25 Ocak
@mmavi_21 26 Ocak
@denizyildizi00 10 Ocak
@Turczynka 10 Ocak
@leylimley33 14 Ocak
@Yusra91 29 Ocak
@destanhanim 5 Ocak
@GCA18 30 Ocak
@nblsbl 14 Ocak
@genckiz 22 Ocak
@Evening00 13 Ocak
@kkk91 14 Ocak
@Yemyesilbirdeniz 7 Ocak
@Sfr-rslntsn 8 Ocak
@busraangell 10 Ocak
@sher33 30 Ocak
Ekledim tatlım hoşgeldinMerhaba benim de beklenmeyen bat 19 ocak
Hoşbuldum umarım bana uğur getirirsinizEkledim tatlım hoşgeldin
Sen testi yapmaya devam et devam ederken de bu günleri değerlendir benceArkadaşlar ovulasyon testlerin sen anlayan var mı bana yardımcı olur musunuz bu gün dünden daha kırmızı beklemeli miyim yoksa çalışmaya başlayalım mı ??
Ama fazla birliktelik sperm kalitesini öldürürmüş öyle duydumSen testi yapmaya devam et devam ederken de bu günleri değerlendir bence
Daha da kırmızı olması lazım
Hayırlısı olsun inşallahKızlar iki gün önce yaptığım testi atmadım bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi var
Biliyorum bu kadar zaman geçtikten sonra o testin bi anlamı yok ama ona bile sevinir hale geldim bu ay olsun çok istiyorum
Gün aşırı yap tatlımAma fazla birliktelik sperm kalitesini öldürürmüş öyle duydum
Ya benim akıntım olmuyor ki zaten bundan dolayı anlamıyorum. Afedersiniz lavaboya gittiğimde peçeteyle sildiğim zaman sadece çok az sümüksü akıntı görüyorum ama çok çok az işte yaklaşık 2 gündür.Gün aşırı yap tatlım
Birde akıntını kontrol et derim. Ben her ay yumurtlama akıntımı kontrol ediyorum ve not ediyorum zaten belli oluyor o şekilde
Hmm anladım tatlım o zaman ovulasyon testine devam edeceksin mecburenYa benim akıntım olmuyor ki zaten bundan dolayı anlamıyorum. Afedersiniz lavaboya gittiğimde peçeteyle sildiğim zaman sadece çok az sümüksü akıntı görüyorum ama çok çok az işte yaklaşık 2 gündür.
Hayırlı olsun canım ne zaman test yaptırdınSelam kızlar bende adete 2 gün kala çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen kan verdim sonuçları bekliyorum inşallah ocak ayı banada uğurlu gelir