• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar benimde bat 10ocak ama kasıklarım çok ağrıyor inş kırmızıları görmem inş :dua::KK49:
cnm benimde bat 10 ocak test yaptın mı hiç ben sabah yaptım ama malesef bişey yok 1 haftadır karnım mı kasıklarım mı bi yerlerim batıyo mu ağrıyomu anlayamıyorum arada gelip gidiyo ama psikolojikmi bilmiyorum

cnm benimde bat 10 ocak test yaptın mı hiç ben sabah yaptım ama malesef bişey yok 1 haftadır karnım mı kasıklarım mı bi yerlerim batıyo mu ağrıyomu anlayamıyorum arada gelip gidiyo ama psikolojikmi bilmiyorum

Benimkide öle canım kasık ağrım batmalarım var yok canım test yapmadım bundan bir hafta önce yaptgmda 0.6 negatif çıktı beklicem olmazsam yapıcam :) birde rüyamda regli olduğumu gördüm bugün bir kaç yerde okudum regli oldugunu gören çoğu insan hamile kalmış bakalım hayırlısı :KK49:

Benimkide öle canım kasık ağrım batmalarım var yok canım test yapmadım bundan bir hafta önce yaptgmda 0.6 negatif çıktı beklicem olmazsam yapıcam :) birde rüyamda regli olduğumu gördüm bugün bir kaç yerde okudum regli oldugunu gören çoğu insan hamile kalmış bakalım hayırlısı :KK49:
Ayyy inşallah hamileyizdirr Allahım duy sesimizi lütfennnnn :) Aynen bende meraktan yaptım zaten beklemek çok zor yaaa günümü beklicem olmazsam yapıcam çok az kaldıııııı

Ayyy inşallah hamileyizdirr Allahım duy sesimizi lütfennnnn :) Aynen bende meraktan yaptım zaten beklemek çok zor yaaa günümü beklicem olmazsam yapıcam çok az kaldıııııı

Aynen az kaldı sabret inş hamileyizdir bende çok heyecanlıyım bir arkadaşımda böle oldu kasık ağrısı çekti sonra baktık hamile bu ay bizede uğurlu gelir inş:KK49::KK46:

Kızlar iki gün önce yaptığım testi atmadım bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi var
Biliyorum bu kadar zaman geçtikten sonra o testin bi anlamı yok ama ona bile sevinir hale geldim bu ay olsun çok istiyorum :bicak:

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman :KK200:akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

@EhliKumpir 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak :anneadayı:
@yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
nme1005 nme1005 10 Ocak
@Susi96 30 Ocak
@csoner 15 Ocak
B Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak
@_buhara_ 10 Ocak
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
@Maide2744 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@Esr02 12 Ocak
@Zanamm174 25 Ocak
@mmavi_21 26 Ocak
@denizyildizi00 10 Ocak
@Turczynka 10 Ocak
@leylimley33 14 Ocak
@Yusra91 29 Ocak
@destanhanim 5 Ocak
@GCA18 30 Ocak
@nblsbl 14 Ocak
@genckiz 22 Ocak
@Evening00 13 Ocak
@kkk91 14 Ocak
@Yemyesilbirdeniz 7 Ocak
@Sfr-rslntsn 8 Ocak
@busraangell 10 Ocak
@sher33 30 Ocak
Merhaba benim de beklenmeyen bat 19 ocak :anneadayı::KK200:

Arkadaşlar ovulasyon testlerin sen anlayan var mı bana yardımcı olur musunuz bu gün dünden daha kırmızı beklemeli miyim yoksa çalışmaya başlayalım mı ??

Eklentiler

• IMG_0086.JPG
    IMG_0086.JPG
    41,3 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar ovulasyon testlerin sen anlayan var mı bana yardımcı olur musunuz bu gün dünden daha kırmızı beklemeli miyim yoksa çalışmaya başlayalım mı ??
Sen testi yapmaya devam et devam ederken de bu günleri değerlendir bence
Daha da kırmızı olması lazım

Bir de bende pcos başlangıcı vardı doktor glifoor verdi bana 3 ay kullan sesi ben 3. Ayımdayım kullanıyorum hala ve soğan kürü uyguladım bu ay ve bol bol incir yedim. Ve dünden beri de ovulasyon testi kullanıyorum ilk defa bakalım bu aydan çok umutluyu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ocak ayı bizim ayımız olsun inşAllah :dua::dua::dua::dua:

Gün aşırı yap tatlım
Birde akıntını kontrol et derim. Ben her ay yumurtlama akıntımı kontrol ediyorum ve not ediyorum zaten belli oluyor o şekilde
Ya benim akıntım olmuyor ki zaten bundan dolayı anlamıyorum. Afedersiniz lavaboya gittiğimde peçeteyle sildiğim zaman sadece çok az sümüksü akıntı görüyorum ama çok çok az işte yaklaşık 2 gündür.

Selam kızlar bende adete 2 gün kala çok silik ikinci çizgiyi gördüm hemen kan verdim sonuçları bekliyorum inşallah ocak ayı banada uğurlu gelir

Ya benim akıntım olmuyor ki zaten bundan dolayı anlamıyorum. Afedersiniz lavaboya gittiğimde peçeteyle sildiğim zaman sadece çok az sümüksü akıntı görüyorum ama çok çok az işte yaklaşık 2 gündür.
Hmm anladım tatlım o zaman ovulasyon testine devam edeceksin mecburen :KK76:

Back