- 3 Mart 2013
- 215
- 91
- 118
- Konu Sahibi slvlovehmt
Evet ilk bebekOrasıda doğru ama yinede sabırlısınız maşallah ilk bebek mi olacak inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk bebekOrasıda doğru ama yinede sabırlısınız maşallah ilk bebek mi olacak inşaallah
Aynen oyle bu sekilde beklemek hep belirsiz bisey gibi cok heyecanli ve sıkıcı hayirlisi olsun hepimiz icinHaklısın canım kan testınıde yap kafan rahat olsun..
Aldım bi kere iadesi yok amaaa laf aramızda şikayetimde yok saglık olsun , huzur olsun , bebiş olsun yeter bize çok şükür rabimealerjili ve her seyi yemeyen yiyemeyen koca zor.
Başka bi Dr geldi Canm kendi Dr um sonuçlara baktıHe bizim burada doktorun kendiside geliyorda ondan sordum
Oyle cok sukur onemlı olan o gerisi gır gırAldım bi kere iadesi yok amaaa laf aramızda şikayetimde yok saglık olsun , huzur olsun , bebiş olsun yeter bize çok şükür rabime
Hmm peki başka birşey yapıyor musun yoksa gün aşırı mıYok canım ben kullanmıyorum.
Tamam canim iyi oldu soyledigin oyle yapayimCanim acile git midem bulaniyo beta hcgye bakabilir misiniz de hemen kan aliyolar 2 saate sonucun cikiyo hic bekleme
:) bu hafta yumurtlama haftam ıkı gunde bır ılıskı oluyo ılk kez korunmadan ılıskı ye gırıyoruz.Hmm peki başka birşey yapıyor musun yoksa gün aşırı mı
Aaaa inşaallah fazla aramadan bebişin gelir:) bu hafta yumurtlama haftam ıkı gunde bır ılıskı oluyo ılk kez korunmadan ılıskı ye gırıyoruz.
Bir oglum var 3 yasında bitane daha olsun ıstıyorum. Hayırlısı yaAaaa inşaallah fazla aramadan bebişin gelir
Bide burda okumustum ve uyguladim bende . iliskiden sonra kalkmayin yatar pozisyonda kalin cunku kalkinca akip gidiyo:) bu hafta yumurtlama haftam ıkı gunde bır ılıskı oluyo ılk kez korunmadan ılıskı ye gırıyoruz.
Aminn tesekkur ederimNasıl yani canım adetin tam 9 gün gecikti ve kanda hemen çıkmadı öylemi? Azmini tebrik ettim cidden ben kanda bir kere negatifi görsem birdaha cesaret edemem kan vermeye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
İnşaallahBir oglum var 3 yasında bitane daha olsun ıstıyorum. Hayırlısı ya
valla hormon arttırıcı düzenleyici diye önermişti arkadaşım 3 ay kullandık sonra hamile olduğumu öğrendimMerhaba bunun nasıl bir faydası var hamile kalmak işin mi
Ne güzel, inşallah başkası içinde faydalı olursoran arkadaşlar var ben bu içeceği eşimle beraber kullandım vucuttaki enfeksiyon özellikle genatel bölge mantar kis enfeksiyonu geçiriyor dedi arkadaşım denize düşen yılana sarılır hesabı ama çok faydasını gördüm çünki çok ilaç kullandım 5 yıl hiç fayda görmedim aşılama yaptırdım 3 kere rahim filmi ne ararsanız eşimden çok dr larla görüşüyordum o dr senin bu dr benim en sonunda bu içeceğe başladım 3 ay kullandım sonra göğüslerimden akıntı geldi şiddetli ağrı korktum göğüs kanserimi diye adetime 5 gün vardı dr gittim tam kan verdim hatta adet söktürücü verdi sonra bekle sonuçların çıksın öyle kullan dedi 2 gün sonra kuzenim hemşire aradı hamilesin dedi ben şok oldum hatta 1 gün öncesi eşimin teyzesi aradı gece hamileyim diye eşimle ben yıkılmıştık niye bizim olmuyo diye sabahına ben güzel haberi aldım ağlarken oğlum oldu daha o sekiz aylıkken 2 hamile kaldım hiç beklemiyordum adetim 2 ay geçti hiç umursamadım doğumdandır diye şimdi 3 çocuk annesiyim kullandığım herşeyi tavsiye ediyorum
Malesef negatif. Adet de oldum zatenM Melek melekk canım sonuçların çıktı mı
Bi dahaki maçlara canım üzme kendiniMalesef negatif. Adet de oldum zaten
Peki nerden temin edebiliriz bu ürünüsoran arkadaşlar var ben bu içeceği eşimle beraber kullandım vucuttaki enfeksiyon özellikle genatel bölge mantar kis enfeksiyonu geçiriyor dedi arkadaşım denize düşen yılana sarılır hesabı ama çok faydasını gördüm çünki çok ilaç kullandım 5 yıl hiç fayda görmedim aşılama yaptırdım 3 kere rahim filmi ne ararsanız eşimden çok dr larla görüşüyordum o dr senin bu dr benim en sonunda bu içeceğe başladım 3 ay kullandım sonra göğüslerimden akıntı geldi şiddetli ağrı korktum göğüs kanserimi diye adetime 5 gün vardı dr gittim tam kan verdim hatta adet söktürücü verdi sonra bekle sonuçların çıksın öyle kullan dedi 2 gün sonra kuzenim hemşire aradı hamilesin dedi ben şok oldum hatta 1 gün öncesi eşimin teyzesi aradı gece hamileyim diye eşimle ben yıkılmıştık niye bizim olmuyo diye sabahına ben güzel haberi aldım ağlarken oğlum oldu daha o sekiz aylıkken 2 hamile kaldım hiç beklemiyordum adetim 2 ay geçti hiç umursamadım doğumdandır diye şimdi 3 çocuk annesiyim kullandığım herşeyi tavsiye ediyorum
Amin canım. Üzüntüden sayfaya bile girmek istemedim yine çok ağladım ama yapacsk birşey yokBi dahaki maçlara canım üzme kendini