Benim de bat 9 ocak. Takvim yumurtlama icin 28 araligi gosteriyor. Erken degil mi yumurtlamak icin. Ama calismalara bu gun itibariyle baslamak gerekiyor, takvim oyle diyorYumurtlama gününe göre güncelleriz canim henüz benim de olmadı normal de 10 Ocak bat
Bilmem benim kızım var bende pek sevmem süt ürünü ama öyle duydum ikincimde hayrılısi ile tabi gönül erkek istiyoruzhahahha o zaman bu bir yalan benim kadar peynir süt seven biri olduğunu sanmiyorum ve oğlum var
ALLAH bağışlasın o zaman süt ürünlerini yemeye başlaBilmem benim kızım var bende pek sevmem süt ürünü ama öyle duydum ikincimde hayrılısi ile tabi gönül erkek istiyoruz
Belki sende yapmaz canım herkesin bünyesi farklı bak kaç kişide söylemiş etkilemediğini çok kafaya takma herşey olacağına varır ben 2.5senedir deniyorum olmuyor. oluruna bıraktım artık doktora da gitmiyorum nasbimizde varsa olur zatenKullanmis bulundum, bi daha kullanmam sanirim. Sali gunu doktor ne diyecek bakalim ama sali nasil olacak onu bilmiyorum. Firsat bulunca gunduz ya da aksam saatlerinde uyuyorum, bu benim strese karsi savunma mekanizmam herhalde. Gece herkes uyurken ayaktayim tabi. O kadar uyuyunca da islerim aksiyor. Meditasyon nefes egzersizi filan mi yapsam, hic de bildigim seyler degil. Klomeni birakip lustrala terfi edecegim bu gidisle :) Oglum birakmiyor pesimi kardes diye
Hoş geldin ben ve sen de dahil BAT 18 OCAK 5 kişi olduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olurmaviss_34 Aralık topiginden geliyorum bende bat 18 Ocak 2022 hepimize uğurlu gelsin insalh
Merhaba, ben de yeni geldim�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Amh değeri senin gbi olan bı arkadaşıma tüp bebek bile yapma sansin yok demişler canım ama o inandı hiç vazgeçmedi rabbimde verdi aşılama ile tuttu şuan 40 günlük bebeği inşallah sanada nasip olur en kısa suredeKızlar merhaba benim gibi amh 0.01 olan var mı yas 26 fsh normal sukur bu ay bitmeden aşılama olursun dedi doktor suanda gonal kullanıyorum birde vitamin .sansım yok bence ama denemedim demeyim diye kabul ettim
merhaba canım, sayı hız morfoloji hepsi iyi maşallah.bir sorun yok.Kızlar tekrardan merhaba sperm değerleri hakkında hiç bir bilgim yok. Sonucu yorumlayabilir misiniz? Her gün ilişki için yeterli mi?Eki Görüntüle 2975227
Benim de yas 38 .ben çok istiyorum fakat eşim istemiyorkorunurken hamile kalanlardan olmak istiyorum
Ya sen harikasınAmh değeri senin gbi olan bı arkadaşıma tüp bebek bile yapma sansin yok demişler canım ama o inandı hiç vazgeçmedi rabbimde verdi aşılama ile tuttu şuan 40 günlük bebeği inşallah sanada nasip olur en kısa surede
Özür diliyorum.Biz korunmazken yapamıyoruz o nasıl olacak neyse Allah herkesin gönlüne göre versin
Gizlice prezervatifin ucunu mu delseniz ne yapsanız, bilemedim.Benim de yas 38 .ben çok istiyorum fakat eşim istemiyorkorunurken hamile kalanlardan olmak istiyorum
Sizin kaç bebeğinz var?Benim de yas 38 .ben çok istiyorum fakat eşim istemiyorkorunurken hamile kalanlardan olmak istiyorum
Canim uygulamadaki takvimde ortalama günü baz aliyor yumurtlama günü değişiklik gösterebilir o yüzden gün aşırı denemeye devam edin dersleri gündüz çalış bisey olmazBenim de bat 9 ocak. Takvim yumurtlama icin 28 araligi gosteriyor. Erken degil mi yumurtlamak icin. Ama calismalara bu gun itibariyle baslamak gerekiyor, takvim oyle diyorBen ders calisacagim, o ayri tabi
Ekliyorum hosgeldinizMerhaba, ben de yeni geldimbeni de eklerseniz çok sevinirim Bat 20 ocak, 39 yaşındayım…
Tabiki EkliyorumBeni de ekler misiniz BAT 27 ocak
Bende bu ay aşılama yaptırdım ama farmera ilacı ile o arkadaşım özel muayenede yaptrmisti ilk aşılamada iğne ile buyuttuler yumurtalarımi.dedi tek fark o aramızda benimde bu ay olmazsa onun doktoruna gidicem.benimde sağ tüpüm dış gebelik sonucu alındı bu yüzden doğal gebelik oluşmadı bu ay ilk aşılama denemem ama o arkadaşım bana umut oldu artık eskisi gbi karamsar değilim.sende olma canım herzman bı umut var rabbimin izninle olur hiç uzulmeYa sen harikasınamin insallah peki kacıncı asılamada nasıl bi tedavi izlendi neler kullandı haberin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?