• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] S Simge3421 [/TD]
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ZeyElif ZeyElif [/TD]
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] A arash [/TD]
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] mutlutablo mutlutablo [/TD]
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] B beyazcauchy [/TD]
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Hulahula[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@zorluyolum[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@poncik97[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] C Cansinn10 [/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Gazel2110 Gazel2110 [/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bulutum08 bulutum08 [/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Bio_girl Bio_girl [/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Birbasak Birbasak [/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Hayalimvarr[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Betulx[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Egeveefeninannesi[/TD]
[TD]7 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Gokkusagi066 Gokkusagi066 [/TD]
[TD]7 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] M mmmeyra [/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] S seklla [/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mylv48 Mylv48 [/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Teach_Mavi Teach_Mavi [/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] H HTCNM [/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pembelikedis pembelikedis [/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hepsonradan hepsonradan [/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] H Humaakusu [/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] minezmn41 minezmn41 [/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] orjinal19 orjinal19 [/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] mauve mauve [/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] maviss_34 maviss_34 [/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ejce ejce [/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] M Mekap [/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] O ozlemem [/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Pandolfini Pandolfini [/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Sabrina01 Sabrina01 [/TD]
[TD]12 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hummy hummy [/TD]
[TD]12 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Merco7555 Merco7555 [/TD]
[TD]12 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Arianaa Arianaa [/TD]
[TD]12 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] B beyzosh [/TD]
[TD]12 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 prenses annesi58 1 prenses annesi58 [/TD]
[TD]13 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Annesiyim123 Annesiyim123 [/TD]
[TD]13 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] L Lalalala1 [/TD]
[TD]15 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Feslegeen Feslegeen [/TD]
[TD]15 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi [/TD]
[TD]15 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Celikkf Celikkf [/TD]
[TD]16 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] biscotti20 biscotti20 [/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Hali Hali [/TD]
[TD]18 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vejetaryen Pirana Vejetaryen Pirana [/TD]
[TD]18 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gulayseT gulayseT [/TD]
[TD]18 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@BurcuYener[/TD]
[TD]18 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Brckrks [/TD]
[TD]20 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Spicelover Spicelover [/TD]
[TD]20 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] F Feyzaakncc [/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] H a s s a H a s s a [/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Z Zennep [/TD]
[TD]24 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Sumeyyecakmakk Sumeyyecakmakk [/TD]
[TD]24 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] S Svgidrmzz [/TD]
[TD]24 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] D Dilara55333 [/TD]
[TD]26 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Sasa234[/TD]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
[/QUOTE]
Ma

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak
S Simge3421 1 Ocak
ZeyElif ZeyElif 1 Ocak
A arash 1 Ocak
mutlutablo mutlutablo 1 Ocak
B beyazcauchy 1 Ocak
@Hulahula2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
C Cansinn10 3 Ocak
Gazel2110 Gazel2110 3 Ocak
bulutum08 bulutum08 4 Ocak
Bio_girl Bio_girl 4 Ocak
Birbasak Birbasak 4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
Gokkusagi066 Gokkusagi066 7 Ocak
M mmmeyra 8 Ocak
S seklla 8 Ocak
Mylv48 Mylv48 8 Ocak
Teach_Mavi Teach_Mavi 8 Ocak
H HTCNM 9 Ocak
pembelikedis pembelikedis 9 Ocak
hepsonradan hepsonradan 9 Ocak
H Humaakusu 9 Ocak
minezmn41 minezmn41 10 Ocak
orjinal19 orjinal19 10 Ocak
mauve mauve 10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
ejce ejce 11 Ocak
M Mekap 11 Ocak
O ozlemem 11 Ocak
Pandolfini Pandolfini 11 Ocak
Sabrina01 Sabrina01 12 Ocak
hummy hummy 12 Ocak
Merco7555 Merco7555 12 Ocak
Arianaa Arianaa 12 Ocak
B beyzosh 12 Ocak
1 prenses annesi58 1 prenses annesi58 13 Ocak
Annesiyim123 Annesiyim123 13 Ocak
L Lalalala1 15 Ocak
Feslegeen Feslegeen 15 Ocak
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 15 Ocak
Celikkf Celikkf 16 Ocak
biscotti20 biscotti20 17 Ocak
Hali Hali 18 Ocak
Vejetaryen Pirana Vejetaryen Pirana 18 Ocak
gulayseT gulayseT 18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
Spicelover Spicelover 20 Ocak
F Feyzaakncc 22 Ocak
H a s s a H a s s a 22 Ocak
Z Zennep 24 Ocak
Sumeyyecakmakk Sumeyyecakmakk 24 Ocak
S Svgidrmzz 24 Ocak
D Dilara55333 26 Ocak
@Sasa23430 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Ma

Gunaydin. Klomen kullandigimdan beri her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Yataktan cikasim gelmiyor. Bir de sadece bu hapi kullanacagimi saniyordum. Okuduguma gore catlatma ignesi vuruluyormus. Catlamayan yumurta olursa kiste donusuyormus. Korkmaya basladim 🥺 Fobim var yani, takintiliyim. Cok hassas bolge benim icin 😭 Bazen hic bulasmasaydim defteri kapatsaydim diyorum. Cok gerginim, Islerime odaklanamiyorum.
Korkulacak bir sey yok kendıne sıkıntı yaratma bende klomen+Çatlatma iğnesiyle hamiş kaldım🤗

Sizlere bir sorum olacak, yumurtlama olmasa bile adet olur mu? yada yumurta hiç çatlamadan adet ile atılabilir mi?

Sizlere bir sorum olacak, yumurtlama olmasa bile adet olur mu? yada yumurta hiç çatlamadan adet ile atılabilir mi?
Ayni soruyu doktora sordum. Kulaktan doma bilgim soyleydi; dollenmeyen yumurta catlar ve adet kanamasi olur. Bu nedenle adet gordugumuz surece hamile kalabiliriz saniyordum. Ama yanlismis. Doktor yumurta var mi bakalim deyince yumurta yoksa her ay nasil duzenli adet goruyorum dedim. Bos oluyor gibi bisey soyledi. Herneyse yumurtlama ve adet farkli seyler. Belki yeterince gelisemeyip adet olmaya devam ediyordur ama bu durum gebe kalmak icin yeterli degilmis. Daha guzel aciklayacak arkadaslar vardir mutlaka :)

canımm oyle dusunme ya, burda ınsan her okudugunu kesınlıkle kafasına takıyor bende ıkı asılamam da klomen kullandım kıst vs de olusmadı cok sukur. kendını dınleme lutfen stres yapmamaya calıs
Tesekkurler cnm. Agri esigim cok dusuk muhtemelen, alt bolge dokunulmaz alan zaten 🙄 8 yasinda ameliyat oldum ve tramvadir benim icin. Yine de normal dogum hic istemedim ve denemedim. Sezeryan olmayi goze aldim. Sonra baska bir ameliyat daha oldum. Ve cok zor iyilesen zayif bir bunyem var. Saglik problemi yasamaktan cok cekiniyorum o yuzden. Sagol 🍀

Ayni soruyu doktora sordum. Kulaktan doma bilgim soyleydi; dollenmeyen yumurta catlar ve adet kanamasi olur. Bu nedenle adet gordugumuz surece hamile kalabiliriz saniyordum. Ama yanlismis. Doktor yumurta var mi bakalim deyince yumurta yoksa her ay nasil duzenli adet goruyorum dedim. Bos oluyor gibi bisey soyledi. Herneyse yumurtlama ve adet farkli seyler. Belki yeterince gelisemeyip adet olmaya devam ediyordur ama bu durum gebe kalmak icin yeterli degilmis. Daha guzel aciklayacak arkadaslar vardir mutlaka :)
İlginçmiş. Benim daha öncede folikül kistim olmuştu. Artık kendi kendime bahaneler uyduruyorum her ay. Diyorum ki yine folikül kisti oldu ondan olmadı bu ay vs. vs. Bu düşünceler çok sağlıksız ve stresli oluyor aslında. Hiç düşünmemek lazım.

Korkulacak bir sey yok kendıne sıkıntı yaratma bende klomen+Çatlatma iğnesiyle hamiş kaldım🤗
Saglikla kucagina alacaksin insallah dileyen herkese nasip olsun 🍀⚘ Okudukca gozum korkuyor, anksiyetem tavan yapiyor. Icime su serptin sagol 🌻🌻🌻 Sansimi cok zorlamayacagim sanirim. Dogal yoldan olursa ne ala, olmazsa nasip. Hayat beni cok fazla yordu, en ufak bir puruzu zorlugu kaldiramayacakmisim gibi gucsuz hissediyorum kendimi.

Tesekkurler cnm. Agri esigim cok dusuk muhtemelen, alt bolge dokunulmaz alan zaten 🙄 8 yasinda ameliyat oldum ve tramvadir benim icin. Yine de normal dogum hic istemedim ve denemedim. Sezeryan olmayi goze aldim. Sonra baska bir ameliyat daha oldum. Ve cok zor iyilesen zayif bir bunyem var. Saglik problemi yasamaktan cok cekiniyorum o yuzden. Sagol 🍀
cok gecmıs olsun canım, ınsallah olmaz oyle bır sorun ıcını ferak tut

Gunaydin. Klomen kullandigimdan beri her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Yataktan cikasim gelmiyor. Bir de sadece bu hapi kullanacagimi saniyordum. Okuduguma gore catlatma ignesi vuruluyormus. Catlamayan yumurta olursa kiste donusuyormus. Korkmaya basladim 🥺 Fobim var yani, takintiliyim. Cok hassas bolge benim icin 😭 Bazen hic bulasmasaydim defteri kapatsaydim diyorum. Cok gerginim, Islerime odaklanamiyorum.
Canım ben ne zaman klomen kullandıysam kist yaptı üstelik iğnede yaptırdığım halde gerçi herkeste farklı etki ediyor bana yaramadığı kesin kaç ay o kistle uğraştım.halen varmı yokmu bilmiyorum

masallah canım kışın banyo olayı beni yoruyor namazlarıda kaçırmak istemediğim için gece yarısı koştur banyoya hadi gelde saçları kurut sonra sabah sinüzit azıyor
Yaa sorma kışın duş olayı beni deli ediyor. Önceleri bi yarım saat bekleyip gece alırdım bu bi iki aydır sabah 6 buçuk ta kalkıp duş alıp namazı kılıp hazırlanıp gidiyorum okula. Arkadaşım hamile kaldığı ay öyle yapmış. Ben de daha olmadı ama belki diyorum umut işte kimden ne duyarsam yapmaya çalışıyorum aklıma yatan şeyleri 🤭🤭

Canım ben ne zaman klomen kullandıysam kist yaptı üstelik iğnede yaptırdığım halde gerçi herkeste farklı etki ediyor bana yaramadığı kesin kaç ay o kistle uğraştım.halen varmı yokmu bilmiyorum
😭😭😭 Kullanmis bulundum, bi daha kullanmam sanirim. Sali gunu doktor ne diyecek bakalim ama sali nasil olacak onu bilmiyorum. Firsat bulunca gunduz ya da aksam saatlerinde uyuyorum, bu benim strese karsi savunma mekanizmam herhalde. Gece herkes uyurken ayaktayim tabi. O kadar uyuyunca da islerim aksiyor. Meditasyon nefes egzersizi filan mi yapsam, hic de bildigim seyler degil. Klomeni birakip lustrala terfi edecegim bu gidisle :) Oglum birakmiyor pesimi kardes diye 🤷‍♀️

Merhaba ben hala yumurtlamadığım için BAT değişti tabi muhtemenlen ocak 2.hafta gibi olacak kesin tarih belli değil ovulasyona göre takipteyim😕

Merhaba ben hala yumurtlamadığım için BAT değişti tabi muhtemenlen ocak 2.hafta gibi olacak kesin tarih belli değil ovulasyona göre takipteyim😕
Yumurtlama gününe göre güncelleriz canim henüz benim de olmadı normal de 10 Ocak bat

Back