Kuzucum bat 9 ocak beni de ekler misin, şans getirsin topiğin
KULLANICI ADI BAT TARIHI SEHIR SONUC maviss_34 10 Ocak İstanbul
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Insallah canimcimKuzucum bat 9 ocak beni de ekler misin, şans getirsin topiğin
Gurbetteyim yarama tuz basmaInsallah canimcimşehir neresi
Bence şehir kısmını kaldır kuzum, söylemek istemeyen çok kişi olacaktırGurbetteyim yarama tuz basma
Olmaktan korktuğum yerde Artvindeyim
Silmeyi beceremedim canim isteyene yazarım istemeyen olursa yazmamBence şehir kısmını kaldır kuzum, söylemek istemeyen çok kişi olacaktır
Hayirlisi olsun inşallah şans getirsin hepimizemaviss_34 topiğin hayırlı olsun. Şans getirsin tüm bekleyenlere.. Benim bat 11 ocak. Bugün kırmızıları gördüm de yeni topikte yerimi alayım
Beni de silsen olur mu?Silmeyi beceremedim canim isteyene yazarım istemeyen olursa yazmam
Bat 8 ocak görünüyor ama bu ay rahim filmi çekileceğim etkiler mi bat tarihimi bilmiyorum..1 yıldır istiyoruz olmuyor
Ekledim canim göbüsunun dolu olacağı bir ay olsunBat 8 ocak görünüyor ama bu ay rahim filmi çekileceğim etkiler mi bat tarihimi bilmiyorum..1 yıldır istiyoruz olmuyor
Hepimizin inşallahhh..Ekledim canim göbüsunun dolu olacağı bir ay olsun
Saol canımm inşallahhhHepinizden guzel haberler bekliyorum canlarim hadi isiniz gucunuz rast gelsin bol verimli calismalar cifter cifter cizgilere aminnnn❤❤
Amin kuzumm darisi sizlere olsun dualarimdasinizSaol canımm inşallahhhsenin de sağlıkla ilerlesin inşallah
Hemen ekledim şans getirsin 2022 nin ilk ayı
Amin hepimizeHemen ekledim şans getirsin 2022 nin ilk ayı
Başlıktaki ‘Ocak’ olmasaymış güzel olurmuş, Şubat ayında planlayanlardanım da.�����
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC Teach_Mavi 8 Ocak H HTCNM 9 Ocak maviss_34 10 Ocak O ozlemem 11 Ocak Pandolfini 11 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?