• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize selam 👋 ben yumurtlama haftasındayım gündüz ilişki olmuştu akşam tuvalete girince beyaz şeffaf akıntı ile kan karışımı vardı. Sebebi ne olabilir acaba ?? Anormal bir durum söz konusu mudur yoksa yumurtlama döneminde normal midir? Hepinize teşekkür ederim 🤩

😲😃😃 Biz korunmazken yapamıyoruz o nasıl olacak😆 neyse Allah herkesin gönlüne göre versin
Benimki de öyle bı istek iste
Gizlice prezervatifin ucunu mu delseniz ne yapsanız, bilemedim.🙈 Arkadaşımın kuzeni geri çekilme yöntemi ile korunuyormuş, hamile kaldı. Ama o da düşük bir ihtimal. 🤷🏻‍♀️
Size yazacaktım yanlış kişiye yazmışım.🤦🏻‍♀️
Olayın zor bir ihtimal oldugunun bende farkındayım da Öyle aklıma geldi bı anda🙂

Bende bu ay aşılama yaptırdım ama farmera ilacı ile o arkadaşım özel muayenede yaptrmisti ilk aşılamada iğne ile buyuttuler yumurtalarımi.dedi tek fark o aramızda benimde bu ay olmazsa onun doktoruna gidicem.benimde sağ tüpüm dış gebelik sonucu alındı bu yüzden doğal gebelik oluşmadı bu ay ilk aşılama denemem ama o arkadaşım bana umut oldu artık eskisi gbi karamsar değilim.sende olma canım herzman bı umut var rabbimin izninle olur hiç uzulme
Sen hamilelik geçirdin için olgun yumurtaların var Arkadaşının büyük ihtimalle gelişmeyen küçük yumurtaları vardır ondan geliştirip aşılandı inşALLAH senin tutar

Kızlar hepinize selam 👋 ben yumurtlama haftasındayım gündüz ilişki olmuştu akşam tuvalete girince beyaz şeffaf akıntı ile kan karışımı vardı. Sebebi ne olabilir acaba ?? Anormal bir durum söz konusu mudur yoksa yumurtlama döneminde normal midir? Hepinize teşekkür ederim 🤩
aleykom selam canım sanırım akşam yumurtlamisin

Bende bu ay aşılama yaptırdım ama farmera ilacı ile o arkadaşım özel muayenede yaptrmisti ilk aşılamada iğne ile buyuttuler yumurtalarımi.dedi tek fark o aramızda benimde bu ay olmazsa onun doktoruna gidicem.benimde sağ tüpüm dış gebelik sonucu alındı bu yüzden doğal gebelik oluşmadı bu ay ilk aşılama denemem ama o arkadaşım bana umut oldu artık eskisi gbi karamsar değilim.sende olma canım herzman bı umut var rabbimin izninle olur hiç uzulme
Amin insallah isteyen sahip cıkabılecek olan herkese nasip olur.bende iğne ile buyutuyorum .ay bi umut oldukı mesajın Rabbım sana saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🌷💐.benim bi kızım var 2yasında bi kürtajım var ve bianda erken menopoz döneminde oldugumu ogrendım soktayım
maviss_34 maviss_34 bende katılmak isterim

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak
@Simge34211 Ocak
@ZeyElif1 Ocak
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
@Hulahula2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
C Cansinn10 3 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@bulutum084 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
Birbasak Birbasak 4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
S seklla 8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak
O ozlemem 11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
Sabrina01 Sabrina01 12 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
L Lalalala1 15 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gizemada18 Ocak
@Hali18 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@dceke20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
D Dilara55333 26 Ocak
@Bonnylee 27 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
merhaba kuuzum benide alırmısın :) Bat 10 ocak:KK200:

Amin insallah isteyen sahip cıkabılecek olan herkese nasip olur.bende iğne ile buyutuyorum .ay bi umut oldukı mesajın Rabbım sana saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🌷💐.benim bi kızım var 2yasında bi kürtajım var ve bianda erken menopoz döneminde oldugumu ogrendım soktayım
Allah yardımcnz olsun yaşınız kaç başka Dr a gttnzmi

Kızlar herkese selam.

Geçen ay 21-23 mm iki yumurtam vardı çatlatma iğnesi yaptırmıştım ilk kez. 2 gün sonra kontrole gittiğimde biri çatlamış öteki de 25 mm’ye ulaşmış kiste çevirmişti ama doktorum bu yumurta da yüzde 90 çatlamış çünkü içi sıvı dolu demişti. Yani kısacası iğne öncesi usg de gördüğümüz 23 mm yumurta ( artık çatlama zamanına kadar 24-25 mm olmuştur diye düşünüyorum ben) çatlamış.

Sormak istediğim şey şu ki; gebelik tutmadığına göre ben bu yumurtaların bu boyutta sağlıksız olduğu düşünüyorum.

Sizin fikrinizi de alabilir miyim? Bu boyda iğne yaptıran oldu mu?

Kızlar herkese selam.

Geçen ay 21-23 mm iki yumurtam vardı çatlatma iğnesi yaptırmıştım ilk kez. 2 gün sonra kontrole gittiğimde biri çatlamış öteki de 25 mm’ye ulaşmış kiste çevirmişti ama doktorum bu yumurta da yüzde 90 çatlamış çünkü içi sıvı dolu demişti. Yani kısacası iğne öncesi usg de gördüğümüz 23 mm yumurta ( artık çatlama zamanına kadar 24-25 mm olmuştur diye düşünüyorum ben) çatlamış.

Sormak istediğim şey şu ki; gebelik tutmadığına göre ben bu yumurtaların bu boyutta sağlıksız olduğu düşünüyorum.

Sizin fikrinizi de alabilir miyim? Bu boyda iğne yaptıran oldu mu?
Ben gecen ay 21mm ken yaptırdım sukur sıkıntı yasamadım ama catlamısmı diye de bir daha gitmedim hastaneye

Hiç üzülme tatlım rabbim en kısa zamanda hayrli haber duyurur inşallah🙏

Back