Doktor da söyledi bırak artık diye eşim annem herkes bastırıyo daha çok geriliyorum.Bırakmak şöyle dursun azaltamıyorum bile.Geçen 15e indirmeyi denedim 1 gün uydum 2.günden itibaren 1 hafta boyunca 1.5 paket içmişim farkında bile değilim.Şimdi tam 1 paket içiyorum ama her yakışımda vicdan azabı oturuyo resmen içime.Hamile kalsam şak diye bırakırım diyorum ama o da zor bi süreç olucak sanki.Asla içmem o ayrı ama zorlanıcam gibi görünüyoBelki o yüzden olmuyor diye talkin yapın kendinize o zaman bebek duman altı ortamda kalmaz..
hamilelikte sigara çok tehlikeli en iyi ihtimal erken doğum olur
Kesinlikle iş sende bitiyor sen sigarayı kafanda bitirmen lazım ilk önce.. belki gözünün onunda o yumanın içinde bebek hayalını yok ettini düşün men lazım.. bide baskı yapılınca daha çok içiliyor sanki benim sigaraya alerjim var o yüzden herkes bırakmasını diliyorum inşaALLAH sende bırakırsın ve sağlıklı bebeklerin olur❤Doktor da söyledi bırak artık diye eşim annem herkes bastırıyo daha çok geriliyorum.Bırakmak şöyle dursun azaltamıyorum bile.Geçen 15e indirmeyi denedim 1 gün uydum 2.günden itibaren 1 hafta boyunca 1.5 paket içmişim farkında bile değilim.Şimdi tam 1 paket içiyorum ama her yakışımda vicdan azabı oturuyo resmen içime.Hamile kalsam şak diye bırakırım diyorum ama o da zor bi süreç olucak sanki.Asla içmem o ayrı ama zorlanıcam gibi görünüyo
Ay çok güldümBiz aslında bu ay denemicektik vazgeçmiştik ama içimde bi his var sanki bu ay olucakmış gibi.Geçen aylarda görmemiş gibi şey yaptık afedersiniz sabah öğle akşam tövbeler olsun hiç boş yok doktora takvimi gösterdim yapmayın böyle dedi bi boş bi dolu yapın dedi eşimi görmek istedi ona söylicek çünkü asıl durmayan o.Belki biraz utanır da sakinleşirBakalım kısmet ama ben takip etmicem yumurtlamamı.Kendimi de dinlemicem.Bu ay da böyle geçsin bakalım neler olucak
kesinlikle bu ay her şeyi bıraktım takvime kalpler koyuyordum onları bile kestim bi bat tarihimi biliyorumTurşunun fazlası iyi değil hata lahan turşusu guvatiri yükselmesini tetikliyor diye bir araştırma okumuştum.. Kizlar bence çok sitres ve aşırı takıntı engel oluyor yani her ay bir beklentiye kendinizi bir beklentiye sokmak vucudunuzu geriyor ve o stresten doğan hormonlar gebeliği engeliyor aslında iki ayda bir deneyin vücudunuzun baskıdan ve stresten uzak tutun bir öneri tabi.. Bide hergün 7 hurma yemeye deneyin ve ananas ta iyi geliyor yumurtlama günlerinde onuda deneye bilirsiniz
masallah canım kışın banyo olayı beni yoruyor namazlarıda kaçırmak istemediğim için gece yarısı koştur banyoya hadi gelde saçları kurut sonra sabah sinüzit azıyorBiz aslında bu ay denemicektik vazgeçmiştik ama içimde bi his var sanki bu ay olucakmış gibi.Geçen aylarda görmemiş gibi şey yaptık afedersiniz sabah öğle akşam tövbeler olsun hiç boş yok doktora takvimi gösterdim yapmayın böyle dedi bi boş bi dolu yapın dedi eşimi görmek istedi ona söylicek çünkü asıl durmayan o.Belki biraz utanır da sakinleşirBakalım kısmet ama ben takip etmicem yumurtlamamı.Kendimi de dinlemicem.Bu ay da böyle geçsin bakalım neler olucak
Ayyy ona bende çok üşeniyorum ya korunurken hic istemezdim ayda yılda bir ama şuan elim mahkum cocuk isteyince işler değişiyormasallah canım kışın banyo olayı beni yoruyor namazlarıda kaçırmak istemediğim için gece yarısı koştur banyoya hadi gelde saçları kurut sonra sabah sinüzit azıyor
En iyisi günler çuvala mi girdi?? anı yaşayıp tadını çıkartın.. sonuçta mutlumusunuz evet çocuk mutlulunuza mutluluk katacak tüm hayatınızı gününüzü saatleriniz ona endeksli yaşayıp olmuyor diye zehir etmeye gerek yok bu sefer hepten olmayacak ALLAH korusun tabi... Eşlerinzide bunaltmayın olmayınca stres olup stres etmeyin soğukluk girmesin araya... hayırlısı hepimiz içinkesinlikle bu ay her şeyi bıraktım takvime kalpler koyuyordum onları bile kestim bi bat tarihimi biliyorum
Evet ben o stresi 3 aydır kendıme yasatmısım belirtileri çıktı bu hafta panik atak krizleri geri geldi bebek aklımdan uçtu gitti o anlarda. Artık düşünmüyorum olursa bana da süpriz olsun şaşırayım istiyorum RABBİM en hayırlı zamanda isteyen herkese yaşatacak o duyguyu ben inanıyorumEn iyisi günler çuvala mi girdi?? anı yaşayıp tadını çıkartın.. sonuçta mutlumusunuz evet çocuk mutlulunuza mutluluk katacak tüm hayatınızı gününüzü saatleriniz ona endeksli yaşayıp olmuyor diye zehir etmeye gerek yok bu sefer hepten olmayacak ALLAH korusun tabi... Eşlerinzide bunaltmayın olmayınca stres olup stres etmeyin soğukluk girmesin araya... hayırlısı hepimiz için
Çok geçmiş olsun inşâALLAH tez vakkite bebeğin o süprizi yapar canımEvet ben o stresi 3 aydır kendıme yasatmısım belirtileri çıktı bu hafta panik atak krizleri geri geldi bebek aklımdan uçtu gitti o anlarda. Artık düşünmüyorum olursa bana da süpriz olsun şaşırayım istiyorum RABBİM en hayırlı zamanda isteyen herkese yaşatacak o duyguyu ben inanıyorum
Evet bende öyle duydum erkek bebek isteyenler süt ürünlerini kessin diye birşey okudum hattaneee
Ben aralik ayinda masallah sumak eksileri , sirkeli salatalar yedim . likir likir sut ictim
Simdi sizlerin yazdiklarini okuyunca aklima geldi . sperm hareketleri icin ortam sivisinin PH degeri onemli . asidik seyler hareketletini ve hizlarini engelliyordur muhtemelen .
hepımız aynı dertten muzdarıp :) bızımkıde gun sayıyor hadı bıttımı regl dıye.Ayyy ona bende çok üşeniyorum ya korunurken hic istemezdim ayda yılda bir ama şuan elim mahkum cocuk isteyince işler değişiyor
canımm oyle dusunme ya, burda ınsan her okudugunu kesınlıkle kafasına takıyor bende ıkı asılamam da klomen kullandım kıst vs de olusmadı cok sukur. kendını dınleme lutfen stres yapmamaya calısGunaydin. Klomen kullandigimdan beri her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Yataktan cikasim gelmiyor. Bir de sadece bu hapi kullanacagimi saniyordum. Okuduguma gore catlatma ignesi vuruluyormus. Catlamayan yumurta olursa kiste donusuyormus. Korkmaya basladimFobim var yani, takintiliyim. Cok hassas bolge benim icin Bazen hic bulasmasaydim defteri kapatsaydim diyorum. Cok gerginim, Islerime odaklanamiyorum.
Haftasonu tatili gibi rahat ettiğimiz tek zamanhepımız aynı dertten muzdarıp :) bızımkıde gun sayıyor hadı bıttımı regl dıye.
ayyy keısnlıkle yaa :)Haftasonu tatili gibi rahat ettiğimiz tek zaman
Ben gecen ay oyle denedim ama sonuna kadar uygulamadım belki ondan olmadı bu ay da ovulasyon yapıyorum kısmet artikayyy keısnlıkle yaa :)
bende bu ay çizelge yaptım bugunden ıtıbaren ıkı gunde bır 10-12 gun deneyelım dıye.
aynen bnde ovulasyon yapcam ama rıske atmamak ıcın ıkı gunde bır denıycez bakalımBen gecen ay oyle denedim ama sonuna kadar uygulamadım belki ondan olmadı bu ay da ovulasyon yapıyorum kısmet artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?