İnşallah tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahSen hamilelik geçirdin için olgun yumurtaların var Arkadaşının büyük ihtimalle gelişmeyen küçük yumurtaları vardır ondan geliştirip aşılandı inşALLAH senin tutar
Ekliyorum canim hosgeldin@maviis_34 canım benide ekler misin bat 27 ocak
Öncelikle hosgeldin canim Allah bağışlasın evlatlarımızı hakkında en hayırlısı olsun inşallah eklerim tabi ki bat alabilir miyimAmin insallah isteyen sahip cıkabılecek olan herkese nasip olur.bende iğne ile buyutuyorum .ay bi umut oldukı mesajın Rabbım sana saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.benim bi kızım var 2yasında bi kürtajım var ve bianda erken menopoz döneminde oldugumu ogrendım soktayım
maviss_34 bende katılmak isterim
Ekliyorum canim hosgeldinmerhaba kuuzum benide alırmısın :) Bat 10 ocak
Hosgeldin canim ekliyorumBeni de ekler misiniz BAT 9 ocakmaviss_34
amin inşaALLAH canım ❤İnşallah tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Sansim yok demeyin. Farkli doktorlarin fikirlerin alin. Tedavinizi olun, tekrar tekrar deneyin. Yarin keske biraz daha ugrassaydim dememek icin cabalayin. Ben de genel itibariyle karamsar ve fazla realist bir insanim. Bunu hayal kirikligina ugramamak,, kendimi korumak icin yapiyorum. Ama aslinda daha yipratici oluyorum kendime karsi. Biz ugrasalim gerisi takdiri ilahi. Kim ya da ne vesile olur bilemeyiz ⚘Kızlar merhaba benim gibi amh 0.01 olan var mı yas 26 fsh normal sukur bu ay bitmeden aşılama olursun dedi doktor suanda gonal kullanıyorum birde vitamin .sansım yok bence ama denemedim demeyim diye kabul ettim
Canım sen kendine iyi bir doktor araştır ama senin ümidin hiç yok değil garanti olsun diye yumurta dondurma yaptırman lazım daha dün tesadüf okudum şoktasin dedin ya uyarmak için yazdım.. hamilelik tıp işi değil dün okudum bebek olmama nedenlerin %90 bilinmiyor diye menepoz olduğunu sanılanlar bile hamile kala biliyor... Sen denemeye devam et ve dedimi unutma işini sağlama al.. rabbim kızına kardeş nasip etsin inşâALLAH bu ayKızlar merhaba benim gibi amh 0.01 olan var mı yas 26 fsh normal sukur bu ay bitmeden aşılama olursun dedi doktor suanda gonal kullanıyorum birde vitamin .sansım yok bence ama denemedim demeyim diye kabul ettim
Aynı şekilde düşünüyorum.Allah nasip ettise bı şekilde oluyor.O yüzden umudu kaybetmemek ve dua etmek en iyisi.1.si tüp ile olup 2.dogal yolla olan yada 40 indan sonra doğuranlar okuyoruz yada duyuyoruz.Canım sen kendine iyi bir doktor araştır ama senin ümidin hiç yok değil garanti olsun diye yumurta dondurma yaptırman lazım daha dün tesadüf okudum şoktasin dedin ya uyarmak için yazdım.. hamilelik tıp işi değil dün okudum bebek olmama nedenlerin %90 bilinmiyor diye menepoz olduğunu sanılanlar bile hamile kala biliyor... Sen denemeye devam et ve dedimi unutma işini sağlama al.. rabbim kızına kardeş nasip etsin inşâALLAH bu ay
Selamlar. Hsg çok rahat geçti benim de, anestezi olmadan çektiler normal bir jinekoloji muayenesi gibiydi sadece adet sancısı gibi bir ağrı oldu sıvıyı verirken doktor. tabi ben kendimi kastığım için yorgunluk oldu akşamında. Bir sorun olmadığını sonuçların normal çıktığını söylediler ki verdikleri raporda da bu şekilde yazılmış. Çekincesi olanlar varsa bu işlemi yaptırmalarını öneriyorum kafam rahatladı benim açıkçasıCanım ben anestezili çekildim ağrı eşiğim çok düşük çünkü benim.damar yolu açılırken bile canım çok yanıyor. Uyutularak yapıldığı için hiç bir şey hissetmedim sonrasında da hiç ağrım olmadı. Bir kaç damla oldu kan o kadar.bugün de sanki ilacın bir kısmı gelmiş gibi hissettim iç çamaşırımda ama kesinlikle ağrı sızı olmadı bende. Boynum çok ağrıyor bi sanırım tutup çekmişler, onun dışında iyiyim. İnşallah sizin de çokk çok güzel geçer haber edin mutlaka.
Çok sevindim oh ne güzel anestezi almanıza gerek kalmamış. Tüpleriniz açık olduğu için ağrı sızı olmamış büyük ihtimalle.bu 3 ay şansımız çok yüksek hadi inşallahSelamlar. Hsg çok rahat geçti benim de, anestezi olmadan çektiler normal bir jinekoloji muayenesi gibiydi sadece adet sancısı gibi bir ağrı oldu sıvıyı verirken doktor. tabi ben kendimi kastığım için yorgunluk oldu akşamında. Bir sorun olmadığını sonuçların normal çıktığını söylediler ki verdikleri raporda da bu şekilde yazılmış. Çekincesi olanlar varsa bu işlemi yaptırmalarını öneriyorum kafam rahatladı benim açıkçası
Merhabaa.Arkadaşlar merhaba, gebelik istiyorum bunun için doktora gideceğim. Fakat önceden bir devlet hastanesinde testlerimi yaptırıp özelde bir doktora gitmeyi planlıyorum. Okuduğum kadarıyla herkes doktora gitmiş. Yaptırmam gereken testler yada uygulamalar hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Canım nasılsın?Çok sevindim oh ne güzel anestezi almanıza gerek kalmamış. Tüpleriniz açık olduğu için ağrı sızı olmamış büyük ihtimalle.bu 3 ay şansımız çok yüksek hadi inşallaholumlu mesajlar gönderelim bu ay evrene doktor antibiyotik verdi mi sonrasında peki
Canım şükür iyiyim önceki haftalara göre topladım kendimi.şu hsg nin temiz çıkışı da içime su serpti. Gerçi bu sefer bu da açıksa problem ne o zaman diye düşünmeye başladım ama neyse.. Nasip değil demek ki deyip nasip olsun artık diye dua ediyorumCanım nasılsın?
Bu ay programın ne iğne kullanacak mısın?
Kesinlikle çok rahat aneteziliBende anestezili çektirmek istiyorum rahim filmini. Hiç bir işleme başlamadan önce mi veriyorlar anesteziyi acaba
Önce damar yolu açılıyor, işlem yapılacak odaya alınıp benden sadece alt tarafımı çıkarmamı istediler.. Uzandım uyutuldum işlem yapıldı.. 10-15 dk sürmüş eşimin dediğine göreBende anestezili çektirmek istiyorum rahim filmini. Hiç bir işleme başlamadan önce mi veriyorlar anesteziyi acaba
Aynen kuzum öncesinde doktoruna söyle uyutulmadan bir şey yapmayın diyeSpketulum yerleştirilmeside uyutuldukdan sınra yapıyorlar o zamanacaip geriliyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?