En mantıklısı canim hayirlisi olsun insallahaynen bnde ovulasyon yapcam ama rıske atmamak ıcın ıkı gunde bır denıycez bakalım
hepımız ıcın canım benımmm, bu ay bızım ayımız olsun ınsallahEn mantıklısı canim hayirlisi olsun insallah
Cok Amin inşallah canimhepımız ıcın canım benımmm, bu ay bızım ayımız olsun ınsallah
Ma�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
hahahha o zaman bu bir yalan benim kadar peynir süt seven biri olduğunu sanmiyorum ve oğlum varEvet bende öyle duydum erkek bebek isteyenler süt ürünlerini kessin diye birşey okudum hatta
Korkulacak bir sey yok kendıne sıkıntı yaratma bende klomen+Çatlatma iğnesiyle hamiş kaldımGunaydin. Klomen kullandigimdan beri her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Yataktan cikasim gelmiyor. Bir de sadece bu hapi kullanacagimi saniyordum. Okuduguma gore catlatma ignesi vuruluyormus. Catlamayan yumurta olursa kiste donusuyormus. Korkmaya basladimFobim var yani, takintiliyim. Cok hassas bolge benim icin Bazen hic bulasmasaydim defteri kapatsaydim diyorum. Cok gerginim, Islerime odaklanamiyorum.
Ayni soruyu doktora sordum. Kulaktan doma bilgim soyleydi; dollenmeyen yumurta catlar ve adet kanamasi olur. Bu nedenle adet gordugumuz surece hamile kalabiliriz saniyordum. Ama yanlismis. Doktor yumurta var mi bakalim deyince yumurta yoksa her ay nasil duzenli adet goruyorum dedim. Bos oluyor gibi bisey soyledi. Herneyse yumurtlama ve adet farkli seyler. Belki yeterince gelisemeyip adet olmaya devam ediyordur ama bu durum gebe kalmak icin yeterli degilmis. Daha guzel aciklayacak arkadaslar vardir mutlaka :)Sizlere bir sorum olacak, yumurtlama olmasa bile adet olur mu? yada yumurta hiç çatlamadan adet ile atılabilir mi?
Tesekkurler cnm. Agri esigim cok dusuk muhtemelen, alt bolge dokunulmaz alan zatencanımm oyle dusunme ya, burda ınsan her okudugunu kesınlıkle kafasına takıyor bende ıkı asılamam da klomen kullandım kıst vs de olusmadı cok sukur. kendını dınleme lutfen stres yapmamaya calıs
İlginçmiş. Benim daha öncede folikül kistim olmuştu. Artık kendi kendime bahaneler uyduruyorum her ay. Diyorum ki yine folikül kisti oldu ondan olmadı bu ay vs. vs. Bu düşünceler çok sağlıksız ve stresli oluyor aslında. Hiç düşünmemek lazım.Ayni soruyu doktora sordum. Kulaktan doma bilgim soyleydi; dollenmeyen yumurta catlar ve adet kanamasi olur. Bu nedenle adet gordugumuz surece hamile kalabiliriz saniyordum. Ama yanlismis. Doktor yumurta var mi bakalim deyince yumurta yoksa her ay nasil duzenli adet goruyorum dedim. Bos oluyor gibi bisey soyledi. Herneyse yumurtlama ve adet farkli seyler. Belki yeterince gelisemeyip adet olmaya devam ediyordur ama bu durum gebe kalmak icin yeterli degilmis. Daha guzel aciklayacak arkadaslar vardir mutlaka :)
Saglikla kucagina alacaksin insallah dileyen herkese nasip olsunKorkulacak bir sey yok kendıne sıkıntı yaratma bende klomen+Çatlatma iğnesiyle hamiş kaldım
cok gecmıs olsun canım, ınsallah olmaz oyle bır sorun ıcını ferak tutTesekkurler cnm. Agri esigim cok dusuk muhtemelen, alt bolge dokunulmaz alan zaten8 yasinda ameliyat oldum ve tramvadir benim icin. Yine de normal dogum hic istemedim ve denemedim. Sezeryan olmayi goze aldim. Sonra baska bir ameliyat daha oldum. Ve cok zor iyilesen zayif bir bunyem var. Saglik problemi yasamaktan cok cekiniyorum o yuzden. Sagol
Canım ben ne zaman klomen kullandıysam kist yaptı üstelik iğnede yaptırdığım halde gerçi herkeste farklı etki ediyor bana yaramadığı kesin kaç ay o kistle uğraştım.halen varmı yokmu bilmiyorumGunaydin. Klomen kullandigimdan beri her an adet olacakmisim gibi hissediyorum. Yataktan cikasim gelmiyor. Bir de sadece bu hapi kullanacagimi saniyordum. Okuduguma gore catlatma ignesi vuruluyormus. Catlamayan yumurta olursa kiste donusuyormus. Korkmaya basladimFobim var yani, takintiliyim. Cok hassas bolge benim icin Bazen hic bulasmasaydim defteri kapatsaydim diyorum. Cok gerginim, Islerime odaklanamiyorum.
Yaa sorma kışın duş olayı beni deli ediyor. Önceleri bi yarım saat bekleyip gece alırdım bu bi iki aydır sabah 6 buçuk ta kalkıp duş alıp namazı kılıp hazırlanıp gidiyorum okula. Arkadaşım hamile kaldığı ay öyle yapmış. Ben de daha olmadı ama belki diyorum umut işte kimden ne duyarsam yapmaya çalışıyorum aklıma yatan şeylerimasallah canım kışın banyo olayı beni yoruyor namazlarıda kaçırmak istemediğim için gece yarısı koştur banyoya hadi gelde saçları kurut sonra sabah sinüzit azıyor
Canım ben ne zaman klomen kullandıysam kist yaptı üstelik iğnede yaptırdığım halde gerçi herkeste farklı etki ediyor bana yaramadığı kesin kaç ay o kistle uğraştım.halen varmı yokmu bilmiyorum
Hosgeldin canim ekliyorummaviss_34 Aralık topiginden geliyorum bende bat 18 Ocak 2022 hepimize uğurlu gelsin insalh
Yumurtlama gününe göre güncelleriz canim henüz benim de olmadı normal de 10 Ocak batMerhaba ben hala yumurtlamadığım için BAT değişti tabi muhtemenlen ocak 2.hafta gibi olacak kesin tarih belli değil ovulasyona göre takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?