Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Herkese selamm...13 ocak ta ilk ignemi oldum. Bugun 2. Ignemi kendim vurdum. Diger arkadaslarinda soyledigi gibi, igneden korkmama ragmen kendi gobegime cok rahatlikla yaptim. En ufak aci agri yok. Ignenin girdigi bile hissedilmiyor. Yarin ilk kontrolum olacak yumurta olcumu... Allah im emeklerimizi bosa cikarmaz insallah, hayirlisiyla...

Canım tedavin hayırlı olsun evet ucunda bebek olunca ne iğne göze geliyor ne de başka şey rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah...

Son düzenleme:
canim hayirli olsun tedavin. Rabbim yardimcin olsun.

Peki canım senın de raporda 1. Sıklus tüp bebek denemesi yazıyor mu? Çok sağol canım ya hastane ücretinde de yine indirim oldu dimi? Senin ki aşılma raporu mu yoksa tüp bebek raporu mu canım
Evet Cnm yazıyordu özelde yaptırdık yine aynı yer de 3000 olacak tüp bebek raporu cnm

merhaba benimde 13 ocakta yumurtalarım toplandı şuanda beklemedeyim dondurulmuş embriyo transfer olcak benimle aynı durumda olan varmı biraz konuşalım arkadaşlar

Evet Cnm yazıyordu özelde yaptırdık yine aynı yer de 3000 olacak tüp bebek raporu cnm
Sağol canım bende özelde yaptırdım ilk tüp bebek denememi rapor kullandım ilk çıkardığım raporu ikinci kere kullanacam inşallah sorun çıkarmazlarsa çok sağol canım içimi rahatlattın

yarın kaliteleri için beni arayacaklar yarın 3. gün embriyosu olcaklar dr um 5. gün embiriyosu olduktan sonra dondurcak bakalım yarın ola hayır ola :) şimdi adet günümü bekliyorum canım sen hangi aşamadasın

Amim canim insallah ikimiz ayni zamanda hareket ediyoruz bende bugun 2.ignemi vurundum gonalf ve merinoal vuruyorum esimde problem sayi az tedaviyi devlette goruyoruz yanliz esimin spermi az egerki opu gununde canli sperm cikmazsa tedavi iptal olcak (( cok korkuyorum tesada yapmadilar 2 gin once ki tahlilde 1 ccde 100000 sperm cikti yikama sonrasi 2 adet canli sperm gorulmus uroloji dedi tesaya gerek yok esime tedaviye baslamadan vitamin aldik 140 tlye 2 sise biri vitamin biri spermlere iyi geliyormus Largınıne diye bir gida takviyesi 3 ay onceki sayimiz 52 milyon du devlette nedem boyle az cikiyor sperm anlamis degilim ;/ Allahim yardimcımiz olsun insallah transferi gorurum ve bebegim olur Allahim hepimize nasip etsin insallah

Sağol canım bende özelde yaptırdım ilk tüp bebek denememi rapor kullandım ilk çıkardığım raporu ikinci kere kullanacam inşallah sorun çıkarmazlarsa çok sağol canım içimi rahatlattın
Önemli değil burada birbirimiz için varız bende regl olcam bugün yarın iğnelere başlıcam inşallah güzel haberler verenlerden oluruz rabbimin izniyle hepimiz

hayirli cumalar kizlar hayirli sabahlar bugun bebeklerimle 8.gun insallah tutunmuslardir beklmek nefse cok agir geliyor ama bugunde test yapmadim pazartesi icin tum heycanim Rabbim isteyen cabalayan herkese tez vakitte nasip etsin bizlerde anne olalim insallah

Sağol canım ya içimi rahatlattın ama ben gonalfa su filan katmıyorum direk 900 den kullanıyorum. Yanlışmı acaba.

o zaman seninki karışık yanlış değildir canım kafana takma sakın. benimkinin içinde toz ve kendi suyu vardı ikisini karıştırıyordum 600 oluyordu her gün 225 doz çekip içinden vuruluyordum. seninki hazır o zaman 900 lük yaa öyle olabilir. hadi hayırlısı ile bolll kaliteli yumişlerin olur inşş.

Canım bende adet olmayı bekliyorum sanırım haftaya cuma günü tedaviye başlarım

Canım önce bir sakin ol, tüp bebek evet zor bir tedavi süreci ama öyle anlatıldığı gibi değil, benim canım pek kıymetli değildir ama iğneleri kendim vuramamıştım, eşim vurmuştu zaten acı da olmuyor. Aşılamada
bildiğim kadarıyla erkeğin sperm değerinin iyi olması lazım, yani aşılama bazı çiftlerde herşey yolunda fakat çocuk olmuyor onlara deniyorlar.. bende 1 kez aşılama yaptırdım ama tutmamıştı... çünkü biz tüp bebek hastasıydık... iğnelerden korkma sonunda bebeğini kucağına alacaksın onu düşün :)

merhaba canım
benimde yumurtalarım toplandı bidahaki adetimde transfer olacak yumurtaları geliştirmek için igne ve ilaçlardan arınsın vucudun dedi doktorum..şansımızı dahada artırıyormus geç olsun temiz olsun pozitif olsun biliyorum insan biran önce olsun bitsin istiyorda elimizde değilki sabır edecez yapacak bişey yok

selam kızlar ben donmuş için ilaçlara başladım pazartesi 2. kontrolüm var 26 sında transferim olacak inşallah herşey yolunda gider estrofm günde 3 kez ve bant kullanıyorum 2 günde bir değiştiriyorum birde dekort yarım alıyorum çok heyecanlıyım 7 tane donmuşum var blast

merhaba cnm benim de aynı oldu ve pazartesi transfer için ilaçlara başladım hepimiz için hayırlısı olsun nerde yaptırıyorsun kaç embriyo var

merhaba cnm benim de aynı oldu ve pazartesi transfer için ilaçlara başladım hepimiz için hayırlısı olsun nerde yaptırıyorsun kaç embriyo var
amin herkes için hayırlı olsun.. yarın 3. gün olacak 6 tane var 2 tanesi gelişmeye erken başlamıs 4 ü izleniyormus yarın doktorum arayıp bilgi verecek izmirdeyim ben irenbe tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. sana kaç tane transfer edilecek ?

hayırlısı olsun cnm benim 35 yumurta toplandı 22 si işleme alındı 17 si döllendi 5. güne 7 tanesi donduruldu cnm 1 tane transfer edilecek ilk denemem merkez uyarı aldığı için tek konuluyor ben iki istiyordum ama maalesef senin cnm bende istanbul tüp bebekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…