- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
evet canim. ama hic acisi yok. igne uclari cok ince olunca hissetmiyorsun bile:)bıde kendi kendimize iğne mi yapıoruz tüp bebek te
Canım tedavin hayırlı olsunHerkese selamm...13 ocak ta ilk ignemi oldum. Bugun 2. Ignemi kendim vurdum. Diger arkadaslarinda soyledigi gibi, igneden korkmama ragmen kendi gobegime cok rahatlikla yaptim. En ufak aci agri yok. Ignenin girdigi bile hissedilmiyor. Yarin ilk kontrolum olacak yumurta olcumu... Allah im emeklerimizi bosa cikarmaz insallah, hayirlisiyla...
canim hayirli olsun tedavin. Rabbim yardimcin olsun.Herkese selamm...13 ocak ta ilk ignemi oldum. Bugun 2. Ignemi kendim vurdum. Diger arkadaslarinda soyledigi gibi, igneden korkmama ragmen kendi gobegime cok rahatlikla yaptim. En ufak aci agri yok. Ignenin girdigi bile hissedilmiyor. Yarin ilk kontrolum olacak yumurta olcumu... Allah im emeklerimizi bosa cikarmaz insallah, hayirlisiyla...
Evet Cnm yazıyordu özelde yaptırdık yine aynı yer de 3000 olacak tüp bebek raporu cnmPeki canım senın de raporda 1. Sıklus tüp bebek denemesi yazıyor mu? Çok sağol canım ya hastane ücretinde de yine indirim oldu dimi? Senin ki aşılma raporu mu yoksa tüp bebek raporu mu canım
Sağol canım bende özelde yaptırdım ilk tüp bebek denememi rapor kullandım ilk çıkardığım raporu ikinci kere kullanacam inşallah sorun çıkarmazlarsaEvet Cnm yazıyordu özelde yaptırdık yine aynı yer de 3000 olacak tüp bebek raporu cnm
Merhaba canım kaçıncı gün embiryoları buz bebeklerinmerhaba benimde 13 ocakta yumurtalarım toplandı şuanda beklemedeyim dondurulmuş embriyo transfer olcak benimle aynı durumda olan varmı biraz konuşalım arkadaşlar
Herkese selamm...13 ocak ta ilk ignemi oldum. Bugun 2. Ignemi kendim vurdum. Diger arkadaslarinda soyledigi gibi, igneden korkmama ragmen kendi gobegime cok rahatlikla yaptim. En ufak aci agri yok. Ignenin girdigi bile hissedilmiyor. Yarin ilk kontrolum olacak yumurta olcumu... Allah im emeklerimizi bosa cikarmaz insallah, hayirlisiyla...
Önemli değil burada birbirimiz için varız bende regl olcam bugün yarın iğnelere başlıcam inşallah güzel haberler verenlerden oluruz rabbimin izniyle hepimizSağol canım bende özelde yaptırdım ilk tüp bebek denememi rapor kullandım ilk çıkardığım raporu ikinci kere kullanacam inşallah sorun çıkarmazlarsaçok sağol canım içimi rahatlattın
Sağol canım ya içimi rahatlattın ama ben gonalfa su filan katmıyorum direk 900 den kullanıyorum. Yanlışmı acaba.
Canım bende adet olmayı bekliyorum sanırım haftaya cuma günü tedaviye başlarımyarın kaliteleri için beni arayacaklar yarın 3. gün embriyosu olcaklar dr um 5. gün embiriyosu olduktan sonra dondurcak bakalım yarın ola hayır ola :) şimdi adet günümü bekliyorum canım sen hangi aşamadasın
bacım ben şırnakta öğretmenım...mersinde tedavi olacam ıkıncı dönem rapor alacam okuldan hamıleliğim kesinleşince şırnağa geçecem.mersinde aılemn yannda ınternet yokk..eşim şırnakta olacak ben mersınde kesınleşince gelecem.uçakla gelecem
merhaba canımmerhaba kızlar bugun gene kontrolum vardı yumurtalar ıyı buyuyorlar ıgnelere devam haftasonu tekrar kontrolum var bde ogun kan tahlılı vercekmısım onumuzdekı hafta buyuk ıhtımal toplama olur dedı dk tıransverde kan degerıme gore bellı olcakmıs ne testıkı acaba bu bıde endometrın kalınlıgım 14 mlmıs nasıl sızce bde dk belkı tıranverı ıptal edıp 1 veya 2 ay sonra yaparız dedı sızlerden duva ıstyorm ıptal olmasın ne opu nede tıransver hersey yolunda gıtsın cunku ertelenırse ayrı para alıyorlar bıraz zor olur bende ınanın hepınıze duva edıyorum allah yuzlerımız guldursun ınsallah pozıtıf sonuclar alalım
merhaba cnm benim de aynı oldu ve pazartesi transfer için ilaçlara başladım hepimiz için hayırlısı olsun nerde yaptırıyorsun kaç embriyo varmerhaba canım
benimde yumurtalarım toplandı bidahaki adetimde transfer olacak yumurtaları geliştirmek için igne ve ilaçlardan arınsın vucudun dedi doktorum..şansımızı dahada artırıyormus geç olsun temiz olsun pozitif olsunbiliyorum insan biran önce olsun bitsin istiyorda elimizde değilki sabır edecez yapacak bişey yok
amin herkes için hayırlı olsun.. yarın 3. gün olacak 6 tane var 2 tanesi gelişmeye erken başlamıs 4 ü izleniyormus yarın doktorum arayıp bilgi verecek izmirdeyim ben irenbe tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. sana kaç tane transfer edilecek ?merhaba cnm benim de aynı oldu ve pazartesi transfer için ilaçlara başladım hepimiz için hayırlısı olsun nerde yaptırıyorsun kaç embriyo var
hayırlısı olsun cnm benim 35 yumurta toplandı 22 si işleme alındı 17 si döllendi 5. güne 7 tanesi donduruldu cnm 1 tane transfer edilecek ilk denemem merkez uyarı aldığı için tek konuluyor ben iki istiyordum ama maalesefamin herkes için hayırlı olsun.. yarın 3. gün olacak 6 tane var 2 tanesi gelişmeye erken başlamıs 4 ü izleniyormus yarın doktorum arayıp bilgi verecek izmirdeyim ben irenbe tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. sana kaç tane transfer edilecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?