Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Evet canim benimde ilk denemem bir yıllık evliyim hatta yumurtalarim evlilik yildonumumuzde toplandı. Umarım bu bana uğur getirir. Eşimde sperm hareketsizliği varmış öğrendiğimiz gün tüp bebek tedavisine başladık umarım hakkimizda hayırlısı olur.[/QUOTE]
Amin canım inşallah.

merhaba kızlar bugun gene kontrolum vardı yumurtalar ıyı buyuyorlar ıgnelere devam haftasonu tekrar kontrolum var bde ogun kan tahlılı vercekmısım onumuzdekı hafta buyuk ıhtımal toplama olur dedı dk tıransverde kan degerıme gore bellı olcakmıs ne testıkı acaba bu bıde endometrın kalınlıgım 14 mlmıs nasıl sızce bde dk belkı tıranverı ıptal edıp 1 veya 2 ay sonra yaparız dedı sızlerden duva ıstyorm ıptal olmasın ne opu nede tıransver hersey yolunda gıtsın cunku ertelenırse ayrı para alıyorlar bıraz zor olur bende ınanın hepınıze duva edıyorum allah yuzlerımız guldursun ınsallah pozıtıf sonuclar alalım

Şekerim durumun nedir? Mesela bizde sperm hareketsiz ligi var yani asilama zaman kalbiydi direk tüp bebek yap tir dik simdi tes için gün bekliyoruz ? "sweet-73, post: 38891954, member: 647044"]bankaybia acill yardım edin nolur yaaa..ben tüp bebek yapacam ama aşılama mı yapsam önce korkuyorum önce hangisini yapayımmmm????[/QUOTE]
Sekerim

Yok Cnm ilgimiz ilaçlar 2 kullanımlık.Ben ilki tutmadı aynı raporla dondurulmuslarla yaptırdım rapor aynıydı.merak etme bisey olmaz

Yok Cnm ilgimiz ilaçlar 2 kullanımlık.Ben ilki tutmadı aynı raporla dondurulmuslarla yaptırdım rapor aynıydı.merak etme bisey olmaz
Peki canım senın de raporda 1. Sıklus tüp bebek denemesi yazıyor mu? Çok sağol canım ya hastane ücretinde de yine indirim oldu dimi? Senin ki aşılma raporu mu yoksa tüp bebek raporu mu canım

canım kan testi E2 değerini olcuyolar yüksek çıkarsa iptal bi de çok yumurtlarsan 2 ay ara veriyolar çünkü çok Yumurtlarsanı su toplaması oluyor çok riskli. Bu yuzden siylemistir doktorun.evet doldurmaya ayrı ücret alıyorlar ( 750tl) benim de tedavim 2 ay ertelendi çok yumurtladim çünkü senin için hayırlısı olsun canım kaç yumurta olduğunu söyledimi doktor

Canım yumlar kaç tane şimdilik? Canım endomedrium sanırım transfer esnasında 11 14 mm olması gerekiyor belki ondan bir ay sonra olur dedi üzülme canım kötü birşey değil inşallah iptal olmaz

Canım yumlar kaç tane şimdilik? Canım endomedrium sanırım transfer esnasında 11 14 mm olması gerekiyor belki ondan bir ay sonra olur dedi üzülme canım kötü birşey değil inşallah iptal olmaz
kactane oldukları hakknı da bılgı vemedı canım ama 15 tane felan sanırım amınn canım ınsallah ıptal olmaz

yok canım soylemedı ama hanı asıstana soyluyor o yazıyordu dogru hesapladıysam 15 tane felan yumurta canım dondurma ucretı zaten verıcaz ama dıyelım ıptal oldu 2 ay sonra tıransver olcak ayrı ucret oduycaz hayırlısı olsun ınsallah

ALLAH iyiligini bebisini versin canim.. guldurdun beni:)) aynen oyle yalniz olmuyor ya:)))

hepimiz hassas donemimizdeyiz.. alinganiz… Rabbim yardimcimiz olsunnn..NAZLI annisler:)

Allah yardimcin olsun kuzum.. Her sey cok iyi cok guzell olacak insaAllah.. hepiniz duamdasiniz.. Allah hepimizin yuzunu guldursun insaAllah..

bıde kendi kendimize iğne mi yapıoruz tüp bebek te
canım tüp bebekle ilgili yaptıracağın hastanenin sayfasından detaylı bilgi al istersen orda daha net şeylerle bu tedavi anlatılıyor burda konuşulan yaşanan olduğu için herkesin farklı şeyler olabilir evet tedavi boyunca iğne yapıyoruz ama bu şeker iğnesi gibi ince ve kaba ete yapılan kola göbeğe o şekilde iğne rahat ol zor değil işlemleri ama bence çok detaylı tüp bebek aşamalarını oku daha net bilgi alırsın düşük riski her bebekte vardır sanırım zaten tutunmama ihtimalide var yani% 100 kesin bir tedavi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…