• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

arzu hanım bana da 10. gün yaptır demişti sonucum da 10.75 çıkmıştı. hemen aramıştım çok düşük değil mi diye yoo rahat olun hamilesiniz hayırlı olsun demişti. inşallah senin yüksek yüksek çıkar hayırlı bi evlat alırsın kucağına
peki sonra katlandimi degeriniz gebelik olustumu genelde 10. gun 50nin ustu cikiyormus oyle okudum da

Bütün belirtileri yaşadım halende yaşıyorum kaşıkla batmalar ağrılar sırt ağrısı sıcak basması akıntı ama bugün dayanamadım test yaptırdım 0.1 çıktı. Transferimin 8.gunu bugün birde. Yani artık bana bir mucize gerek
Canimm umutsuzlanma dondurulmuslar topiginde okumuştum aynı senin gibi erken yapmisti bi arkadas çıkmamis baya uzulmus sonra test günü gitmiş kanda çıkmışl yaziyodu istersen ordaki yorumları Oku görürsün zaten orda. Üzülme tatlim daha çok var test günün 22 si değil mi senin

Bütün belirtileri yaşadım halende yaşıyorum kaşıkla batmalar ağrılar sırt ağrısı sıcak basması akıntı ama bugün dayanamadım test yaptırdım 0.1 çıktı. Transferimin 8.gunu bugün birde. Yani artık bana bir mucize gerek
Arkadsim dr unu aradinmi hmn birakmasaydin ilclarini aramadan.

3. Gun transferiyse hele sakin sakin birakma gec tutunma olabilir ki blasttada olabilir bu. Test gununede ck warmis be cnm neden erkn yaptin okdr

Türk filmlerini aratmayacak bi olay yaşadım canim o eski tahlilimmis aile hekimin aramid eşimi özür dilemiş 2.86 çikmis yine çok yuksek değil ama teste 5 gün var daha bu iyi gayet dedi kendi Dr. Ama tabu ben o saate kadar ağlamaktan kendimden geçtim umarım bebislerim iyidirTE="SSGG, post: 38912342, member: 639362"]Canimm umutsuzlanma dondurulmuslar topiginde okumuştum aynı senin gibi erken yapmisti bi arkadas çıkmamis baya uzulmus sonra test günü gitmiş kanda çıkmışl yaziyodu istersen ordaki yorumları Oku görürsün zaten orda. Üzülme tatlim daha çok var test günün 22 si değil mi senin[/QUOTE]
Turk

Türk filmlerini aratmayacak bi olay yaşadım canim o eski tahlilimmis aile hekimin aramid eşimi özür dilemiş 2.86 çikmiş yine çok yuksek değil ama teste 5 gün var daha bu iyi gayet dedi kendi Dr. Ama tabu ben o saate kadar ağlamaktan kendimden geçtim umarım iyidir bebislerim . kendi dr. 5 gün öncesi test yaptirmama çok kimdi zaten
Arkadsim dr unu aradinmi hmn birakmasaydin ilclarini aramadan.

Türk filmlerini aratmayacak bi olay yaşadım canim o eski tahlilimmis aile hekimin aramid edimi özür dilemiş 2.86 çikmisş yine çok yuksek değil ama teste 5 gün var eşimi bu iyi gayet dedi kendi Dr. Ama tabu ben o saate kadar ağladim İF iste erken testin cezası bu bana.
3. Gun transferiyse hele sakin sakin birakma gec tutunma olabilir ki blasttada olabilir bu. Test gununede ck warmis be cnm neden erkn yaptin okdr

Türk filmlerini aratmayacak bi olay yaşadım canim o eski tahlilimmis aile hekimin aramid eşimi özür dilemiş 2.86 çikmis yine çok yuksek değil ama teste 5 gün var daha bu iyi gayet dedi kendi Dr. Ama tabu ben o saate kadar ağlamaktan kendimden geçtim umarım bebislerim iyidirTE="SSGG, post: 38912342, member: 639362"]Canimm umutsuzlanma dondurulmuslar topiginde okumuştum aynı senin gibi erken yapmisti bi arkadas çıkmamis baya uzulmus sonra test günü gitmiş kanda çıkmışl yaziyodu istersen ordaki yorumları Oku görürsün zaten orda. Üzülme tatlim daha çok var test günün 22 si değil mi senin

Aaa canım ne diycemi bilemedim gercekten film gibi ama sonu güzel oldu bak boşuna ağladın uzuldun inşallah değer yukselir tatlım senin adına çooook sevindim :*))

AyuyTE="SSGG, post: 38915744, member: 639362"]Aaa canım ne diycemi bilemedim gercekten film gibi ama sonu güzel oldu bak boşuna ağladın uzuldun inşallah değer yukselir tatlım senin adına çooook sevindim :*))[/QUOTE]
Ayyy ssgol canım teste 5 gün var inşallah yükselir Dr İyi rahat ol stres yapma dedi iiçime su serpti.

Türk filmlerini aratmayacak bi olay yaşadım canim o eski tahlilimmis aile hekimin aramid edimi özür dilemiş 2.86 çikmisş yine çok yuksek değil ama teste 5 gün var eşimi bu iyi gayet dedi kendi Dr. Ama tabu ben o saate kadar ağladim İF iste erken testin cezası bu bana.
Cnm cok sewndm bn ya ♥♥♥♥♥♥ ya kotu olmus karismasi tabi de olsun sonu guzel ee hamilesin yawrum ck sewndm gozun aydin. ♡ :) darisi basimiza 5 gunde bak 50-70 lere nasil cikck o deger gor annecik :)

gelartikannecinşallah. ost: 38916182 .!.:
Cnm cok sewndm bn ya ♥♥♥♥♥♥ ya kotu olmus karismasi tabi de olsun sonu guzel ee hamilesin yawrum ck sewndm gozun aydin. ♡ :) darisi basimiza 5 gunde bak 50-70 lere nasil cikck o deger gor annecik :)
Amin canim sagolasin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. l

peki sonra katlandimi degeriniz gebelik olustumu genelde 10. gun 50nin ustu cikiyormus oyle okudum da
Oluştu canım keseyi gördük ama 6+3 de düşük yaptım malesef. Dondurulmuşlar sa sağlıklı çözünmedi. Yarın ankaraya gidiyorum herşeye silbsştan başlayacağım benim için de dua edin lütfen

Oluştu canım keseyi gördük ama 6+3 de düşük yaptım malesef. Dondurulmuşlar sa sağlıklı çözünmedi. Yarın ankaraya gidiyorum herşeye silbsştan başlayacağım benim için de dua edin lütfen
Rabbim yardımcın olsun benimde dondurulmuşum yok umarım ilk seferde olur seninde bu son olur yavrunu kucağına alırsın inşallah nasipten ötesi yok Rabbimin ol demesini bekliyoruz hepimiz

arzu hanım bana da 10. gün yaptır demişti sonucum da 10.75 çıkmıştı. hemen aramıştım çok düşük değil mi diye yoo rahat olun hamilesiniz hayırlı olsun demişti. inşallah senin yüksek yüksek çıkar hayırlı bi evlat alırsın kucağına

benim de 9. gün bhcg değerin 17 çıktı. 12. gün 15 dediler. doktorum ilaçları bıraktırdı. gebelik yok diyor. ne yapmalıyım lütfen yardım

benim de 9. gün bhcg değerin 17 çıktı. 12. gün 15 dediler. doktorum ilaçları bıraktırdı. gebelik yok diyor. ne yapmalıyım lütfen yardım
Canım 2 gün sonraki testinde en az % 70-80 artış olmalıydı RAbbim sabrını bol versin inşallah bi daha ki sefere güler yüzün. İlaçlarını bırak tabi yok yere hormon yükü...

Canım geçmiş olsun sanırım kimyasal gebelik oldu adet kanı ile atar zaten inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun tatlım:KK43:
Canım 2 gün sonraki testinde en az % 70-80 artış olmalıydı RAbbim sabrını bol versin inşallah bi daha ki sefere güler yüzün. İlaçlarını bırak tabi yok yere hormon yükü...

saolun olmasa da birilerinin ses vermesi gerçekten iyi geldi Allah hepimize sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü nasip etsin

kızlar alakasız olacak ama benimde 3 yıla yaklaştık sayılır bebeğim olmuyor biliyorum herşey nasip rabbim ol demedikçe olmaz ama kenidimi bazen suçluyorum sanki bir ceza çekiyormuşum gibime geliyor sizede öyle olan var mı

saolun olmasa da birilerinin ses vermesi gerçekten iyi geldi Allah hepimize sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü nasip etsin
Rabbim sabır ve kolaylıklar versin inşallah bebeğini kucağına alma vaktin hemen gelir nasip herşey demekki böylesinde de bir hayır vardır çok üzüldüm canım

kızlar alakasız olacak ama benimde 3 yıla yaklaştık sayılır bebeğim olmuyor biliyorum herşey nasip rabbim ol demedikçe olmaz ama kenidimi bazen suçluyorum sanki bir ceza çekiyormuşum gibime geliyor sizede öyle olan var mı
Bazen bende üzülüyorum acaba eksik bir şey mi yapıyoruz ondan mı olmuyor diye:( bende çok çok üzülüyorum bazen nefes alamayacak kadar boğuldugumu hissediyorum 4 yıldır olmuyor iki negatif aşılma bir negatif tüp bebek denemem var:(

Back