• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kime benziyor Nasıl hissediyorsun kendini ? Ayyyy yerimmm onu ben yaaa
Nasıl anlatır ki tarifsiz bir duygu. Aşk sevgi emek özlem korku hepsi var.şimdi kokusunu cekiyorum içime. Rabbim İsteyen herkese bu duyguyu yasatsin inşallah. İnan ağlayarak dua ettim doğumda olmayan herkese bu duyguyu yasat Allahım diye.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah sizlerede. Bu duygu hiçbir şeye benzemiyor.

Canım çok şükür sağ salim doğum yaptım. Bebeğim küvözde. Solunum sıkıntısından dolayı. Çarşamba günü çıkacak inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin evimize kuzum.
Sizler naptınız
Gecmis olsn maşallah gözünüzaydn.ben beklyrm iste yarın muayene var bakalim dktr ne diyecek

Canım çok şükür sağ salim doğum yaptım. Bebeğim küvözde. Solunum sıkıntısından dolayı. Çarşamba günü çıkacak inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin evimize kuzum.
Sizler naptınız
Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı huzurlu Mutlu bir şekilde eve dönmeyi nasip etsin Canım bebiş kaç kilo doğdu sana mı babaya mı benziyor ?

Gecmis olsn maşallah gözünüzaydn.ben beklyrm iste yarın muayene var bakalim dktr ne diyecek
Can'ım benimde Çarşamba günü kontrolüm var bugün itibari ile 37+0 oldum sen kaç oldun Can'ım... Bide ben bu sıralar doymak bilmiyorum... Can'ım yarın doktordan sonra bizede yazarmısın ne diyecek

Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı huzurlu Mutlu bir şekilde eve dönmeyi nasip etsin Canım bebiş kaç kilo doğdu sana mı babaya mı benziyor ?
Çok teşekkürler kızlar :) darısı sizlere inşallah. 3400 gr doğdu. 50 cm boyu. Aynı babaya benziyor kapkara bir kızım oldu :D gerçi babası da o kadar kara değil aslında :D doğduğunda daha beyaz dı küvöze girdi günden güne karardı yavrum. Sanki küvözde değil de solaryumda hanımefendi :D
Kızlaaaaarrrr biran önce doğurun çok muhteşem bir duyguuuuuuu

Can'ım benimde Çarşamba günü kontrolüm var bugün itibari ile 37+0 oldum sen kaç oldun Can'ım... Bide ben bu sıralar doymak bilmiyorum... Can'ım yarın doktordan sonra bizede yazarmısın ne diyecek
Canim randevum yarinmis karstrdm ben de hicbir emare yok sadece karnim assgiya indi.ben bugün 37+5deyim canim

Canim randevum yarinmis karstrdm ben de hicbir emare yok sadece karnim assgiya indi.ben bugün 37+5deyim canim
Can'ım benimde randevum yarın Valla ne diyecek doktor merak ediyorum böyle doğuranları duyunca daha da heycanlanıyorum doğurasım geliyor sen normal doğum düşünüyorsun değil mi?

Can'ım benimde randevum yarın Valla ne diyecek doktor merak ediyorum böyle doğuranları duyunca daha da heycanlanıyorum doğurasım geliyor sen normal doğum düşünüyorsun değil mi?
Evert canim nasipse ama cati muaynesi yapmadi neye gore dogum sekline kdrr vercek blmyrum.naptn doktorda.ben doktrdan geldim.ultrasnla bakmdi sadce nst tansyn normal dedi.cati muaynesi de yapmadi haftaya gel dedi.neden hicbr sey bakmado anlamadim.sen naptn

Evert canim nasipse ama cati muaynesi yapmadi neye gore dogum sekline kdrr vercek blmyrum.naptn doktorda.ben doktrdan geldim.ultrasnla bakmdi sadce nst tansyn normal dedi.cati muaynesi de yapmadi haftaya gel dedi.neden hicbr sey bakmado anlamadim.sen naptn
Canım bende gittim doktora 37+2 olmuşuz benide Nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı kalp atışları iyidi fakat benim suyum azalmış biraz doktor biraz daha su tüket dedi fakat ben günde 3 litre tüketiyorum zaten bende alttan konturol yaptı bırak açılmayı rahim ağzı kısalmamış daha zaten karnımda çok yukarda daha inmedi aşağı bilmiyorum normal doğum istiyorum ama bu şekilde normal olurmu bilemedim

Çok teşekkürler kızlar :) darısı sizlere inşallah. 3400 gr doğdu. 50 cm boyu. Aynı babaya benziyor kapkara bir kızım oldu :KK70: gerçi babası da o kadar kara değil aslında :KK70: doğduğunda daha beyaz dı küvöze girdi günden güne karardı yavrum. Sanki küvözde değil de solaryumda hanımefendi :KK70:
Kızlaaaaarrrr biran önce doğurun çok muhteşem bir duyguuuuuuu
Canım sen genel anestezi mi oldun ? Zor mu sezeryan ben hep normal düşünüyorum ama bugün doktorun konuşmalarına nazaran sezeryanda olabilir gb geliyor eğer açılma olmazsa bize tavsiyelerin var mı bu konuda

Back
X