- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
Canım gözün aydın :) Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun :)Kızlar ben pazartesi oğlumu kucagima aldım,darısı size inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözün aydın :) Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun :)Kızlar ben pazartesi oğlumu kucagima aldım,darısı size inşallah.
Canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kime benziyor Nasıl hissediyorsun kendini ? Ayyyy yerimmm onu ben yaaaKızlar ben pazartesi oğlumu kucagima aldım,darısı size inşallah.
Amin canım inşallah darısı hayırlısıyla size olsun inşallahamaaaaannn kıyamam Allah analı babalı byütsün inşallah adıyla yaşasın
Amin canım inşallahCanım gözün aydın :) Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun :)
Nasıl anlatır ki tarifsiz bir duygu. Aşk sevgi emek özlem korku hepsi var.şimdi kokusunu cekiyorum içime. Rabbim İsteyen herkese bu duyguyu yasatsin inşallah. İnan ağlayarak dua ettim doğumda olmayan herkese bu duyguyu yasat Allahım diye.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah sizlerede. Bu duygu hiçbir şeye benzemiyor.Canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kime benziyor Nasıl hissediyorsun kendini ? Ayyyy yerimmm onu ben yaaa
CNm bende geçen hafta Perşembe doğum yaptı aslında yarın olacaktı Sezeryan ama sancım tuttu çok şükür kızım iyi darısı sizeHamişler nasılsınız aramızda doğuran var mı başka ? Bebişler Nasıl ?
Maşallah ikinize de canım :) ben de cumartesi doğuracam inşallah :)CNm bende geçen hafta Perşembe doğum yaptı aslında yarın olacaktı Sezeryan ama sancım tuttu çok şükür kızım iyi darısı size
Saol canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah :)Maşallah ikinize de canım :) ben de cumartesi doğuracam inşallah :)
Canim.naptinMaşallah ikinize de canım :) ben de cumartesi doğuracam inşallah :)
Canım çok şükür sağ salim doğum yaptım. Bebeğim küvözde. Solunum sıkıntısından dolayı. Çarşamba günü çıkacak inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin evimize kuzum.Canim.naptin
Gecmis olsn maşallah gözünüzaydn.ben beklyrm iste yarın muayene var bakalim dktr ne diyecekCanım çok şükür sağ salim doğum yaptım. Bebeğim küvözde. Solunum sıkıntısından dolayı. Çarşamba günü çıkacak inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin evimize kuzum.
Sizler naptınız
Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı huzurlu Mutlu bir şekilde eve dönmeyi nasip etsin Canım bebiş kaç kilo doğdu sana mı babaya mı benziyor ?Canım çok şükür sağ salim doğum yaptım. Bebeğim küvözde. Solunum sıkıntısından dolayı. Çarşamba günü çıkacak inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin evimize kuzum.
Sizler naptınız
Can'ım benimde Çarşamba günü kontrolüm var bugün itibari ile 37+0 oldum sen kaç oldun Can'ım... Bide ben bu sıralar doymak bilmiyorum... Can'ım yarın doktordan sonra bizede yazarmısın ne diyecekGecmis olsn maşallah gözünüzaydn.ben beklyrm iste yarın muayene var bakalim dktr ne diyecek
Gecmis olsn maşallah gözünüzaydn.ben beklyrm iste yarın muayene var bakalim dktr ne diyecek
Çok teşekkürler kızlar :) darısı sizlere inşallah. 3400 gr doğdu. 50 cm boyu. Aynı babaya benziyor kapkara bir kızım oldu gerçi babası da o kadar kara değil aslında doğduğunda daha beyaz dı küvöze girdi günden güne karardı yavrum. Sanki küvözde değil de solaryumda hanımefendiCanım gözün aydın Rabbim sağlıklı huzurlu Mutlu bir şekilde eve dönmeyi nasip etsin Canım bebiş kaç kilo doğdu sana mı babaya mı benziyor ?
Canim randevum yarinmis karstrdm ben de hicbir emare yok sadece karnim assgiya indi.ben bugün 37+5deyim canimCan'ım benimde Çarşamba günü kontrolüm var bugün itibari ile 37+0 oldum sen kaç oldun Can'ım... Bide ben bu sıralar doymak bilmiyorum... Can'ım yarın doktordan sonra bizede yazarmısın ne diyecek
Can'ım benimde randevum yarın Valla ne diyecek doktor merak ediyorum böyle doğuranları duyunca daha da heycanlanıyorum doğurasım geliyor sen normal doğum düşünüyorsun değil mi?Canim randevum yarinmis karstrdm ben de hicbir emare yok sadece karnim assgiya indi.ben bugün 37+5deyim canim
Evert canim nasipse ama cati muaynesi yapmadi neye gore dogum sekline kdrr vercek blmyrum.naptn doktorda.ben doktrdan geldim.ultrasnla bakmdi sadce nst tansyn normal dedi.cati muaynesi de yapmadi haftaya gel dedi.neden hicbr sey bakmado anlamadim.sen naptnCan'ım benimde randevum yarın Valla ne diyecek doktor merak ediyorum böyle doğuranları duyunca daha da heycanlanıyorum doğurasım geliyor sen normal doğum düşünüyorsun değil mi?
Canım bende gittim doktora 37+2 olmuşuz benide Nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı kalp atışları iyidi fakat benim suyum azalmış biraz doktor biraz daha su tüket dedi fakat ben günde 3 litre tüketiyorum zaten bende alttan konturol yaptı bırak açılmayı rahim ağzı kısalmamış daha zaten karnımda çok yukarda daha inmedi aşağı bilmiyorum normal doğum istiyorum ama bu şekilde normal olurmu bilemedimEvert canim nasipse ama cati muaynesi yapmadi neye gore dogum sekline kdrr vercek blmyrum.naptn doktorda.ben doktrdan geldim.ultrasnla bakmdi sadce nst tansyn normal dedi.cati muaynesi de yapmadi haftaya gel dedi.neden hicbr sey bakmado anlamadim.sen naptn
Canım sen genel anestezi mi oldun ? Zor mu sezeryan ben hep normal düşünüyorum ama bugün doktorun konuşmalarına nazaran sezeryanda olabilir gb geliyor eğer açılma olmazsa bize tavsiyelerin var mı bu konudaÇok teşekkürler kızlar :) darısı sizlere inşallah. 3400 gr doğdu. 50 cm boyu. Aynı babaya benziyor kapkara bir kızım oldu gerçi babası da o kadar kara değil aslında doğduğunda daha beyaz dı küvöze girdi günden güne karardı yavrum. Sanki küvözde değil de solaryumda hanımefendi
Kızlaaaaarrrr biran önce doğurun çok muhteşem bir duyguuuuuuu