- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #12.881
Hayırlı olsun ecrincim :) allah tamamına erdirsin insalalhAmin canım sagol allah raxı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun ecrincim :) allah tamamına erdirsin insalalhAmin canım sagol allah raxı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Amin canım allah raxı olsun çok sagol darısı tüm isteyenlerin başına inşHayirli olsun arkadaşım Rabbim sonuna kadar gidip kucagina almayi da nasip etsin insallah
Amin canım amin çok sagoll allah raxı olsunHayırlı olsun ecrincim :) allah tamamına erdirsin insalalh
Merhaba,yok canım olur mu hiç sora sora öğreniyoruz bizde napalım:) ilk denememi geçtiğimiz kasım ayında yaptım.1. kalite tek embriyo transfer edildi ama olmadı. şimdi 2. tüp bebek olacak inşallah.yaşım 30.aslında bu ay düşünüyordum ama ramazandan dolayı biraz daha bekleyecem. Beylikdüzü medicana da olacak. bakalım allah yüzümüzü güldürür inşallah.
senin kaçıncı denemen olcak?
İnşallah arkadaşım hadi hayırlısı olsun bu defa... bende ay sonun da inşallah donmus bebisimi alacağım ...evet canım watsap tan görüşüyoruz hepsinin hamileliği Allah a şükür iyi geçiyorburalarda değilsiniz kkızlar ama yinede yazmak istedim.kendimi buraya ait hissediyorum halâ demekki...sizler neredeyse hamileliğinin son evrelerindesiniz bende ddün2. ddenememe bbaşladım.allahım inşallah hayirlisiyla bu sefer nasip eder
Canim insallah bu sefer gelecek bebisin..biz hep beraber whatsappa gectik seni de bebisini de beklerizburalarda değilsiniz kkızlar ama yinede yazmak istedim.kendimi buraya ait hissediyorum halâ demekki...sizler neredeyse hamileliğinin son evrelerindesiniz bende ddün2. ddenememe bbaşladım.allahım inşallah hayirlisiyla bu sefer nasip eder
İnşallah canım bu sefer olacak hayırlısıyla. Bende çok isterdim aranızda olmak ama nasip kısmet..sizzleri halâ burada görmek çok güzelCanim insallah bu sefer gelecek bebisin..biz hep beraber whatsappa gectik seni de bebisini de bekleriz
İnşallah canım bu sefer olacak hayırlısıyla. Bende çok isterdim aranızda olmak ama nasip kısmet..sizzleri halâ burada görmek çok güzelCanim insallah bu sefer gelecek bebisin..biz hep beraber whatsappa gectik seni de bebisini de bekleriz
Canım sebepsiz infertiliteyim direk tup bebek yapmak istedi doktorum yapti ve sonuc negatif oldu sonra kendi ilimdeki doktor aşılama denemek istedi o arada 2.5 yildir tahlil sonucum hep 0.1 cikiyodu ilk defa 1.5 cikti bugun kan verdim tekrar sonucu 4 bucuk gibi alicam inşallah yükselmiştir. AminTüp bebekten sonra neden asilama ya donus yapıldı ki
normalde kaç cikiyordu değerin bugün yapmışsındır tekrar test insaAllah yukselmistir cnm
Yaptinmi test hakkinda hayirlisi olsun insaAllah cnmCanım sebepsiz infertiliteyim direk tup bebek yapmak istedi doktorum yapti ve sonuc negatif oldu sonra kendi ilimdeki doktor aşılama denemek istedi o arada 2.5 yildir tahlil sonucum hep 0.1 cikiyodu ilk defa 1.5 cikti bugun kan verdim tekrar sonucu 4 bucuk gibi alicam inşallah yükselmiştir. Amin
Evet verdim malesef sonuc ayni yine 1.5 olmadiYaptinmi test hakkinda hayirlisi olsun insaAllah cnm
Rabbim en kisa zamanda kendiliginden doldursun kucagini insaAllah canimEvet verdim malesef sonuc ayni yine 1.5 olmadi
Cok sagol Teşekkür ederim canım aminn :)Rabbim en kisa zamanda kendiliginden doldursun kucagini insaAllah canim