• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

amin canım. çok şükür bugüne kadar herşey yolunda transfer iyi gitti embriyolar iyiydi bu sürede geçse pozitifleri bi görsek çok rahatlayacağım. gerçi sadece pozitif sonuç yeterli değil sonrası daha da zor. inşallah bu ramazan ayı bize mutluluk getrir bebeklerimiz gelir. hiç bi belirtin oldumu bugüne kadar

amin canım:) sadece kasık batması çok sık oldu. sürekli adet olacakmışım gibi kasıklarım yokluyor devamlı . Ama bunlar crinone jelin etkisi de olabilir bilemiyorum ki:( başkada bir şey yok, sende var mı belirti?

eklendınız:) hayırlı olsun ınsallah pozıtıfı goruruz benımde test ınsallah 21ıydı ama ben one cektım 20sı:)
teşekkürler canım inşallah müjdeli haber vermek nasip olur..
hayır o senın gundasın degıl benım:) benı bırakamazsın :))))) ayrıca sen okdr sabredemezsın ben bılıyorum:)
beraber gündaşı olalım canım :)) insan kendisi ile aynı günü sayan kişileri görünce bi başka heyecanlanıyor :)

amin canım:) sadece kasık batması çok sık oldu. sürekli adet olacakmışım gibi kasıklarım yokluyor devamlı . Ama bunlar crinone jelin etkisi de olabilir bilemiyorum ki:KK43: başkada bir şey yok, sende var mı belirti?
benim 3 gündür aşırı derecede gaz sorunum var çok şükür bu sefer kabız olmadım ama bu seferde gaz oldu ilaçların etkisi ile herhalde bende 2 gün önce kasık ağrısı baya vardı sanki adet oluyormuş gibi. onun dışında belirti diyebileceğim pek bişey olmadı.

A

Aynen cnm tekrar kan verdin mi ben yrn vericem..drum gerek yok dedi ama olsun inş en kısa zamanda kese kalp atışı ve sağlıkla devam eder bebişlerimiz

Bana da gerek yok ikinci teste dedi..bugün verdim ama ben, rahat duramam illa karıştırıcam bi şeyleri merak.:))) yarın öğlen alıcam sonucu, hayırlısı Allah tan..

a aaaaaa soklardayımmmm...... arkdaslar bu ınsan tugceserdar ağızı yapıyo ama kızın olanlardan haberı bıle yok!!!! burada bırılerı ruh hastası ama bende suan ne dıcegımı ne yapacağımı sasırdım......... sıte yonetıcısıne nasıl msj atılıyorsa atmak ıstıyorum ben sayfa sahıbı olmak ıstemıyorum.... bukdr karaktersız omru hayatımda karsılasmadıgım ınsan sekıllerı bu ne yaa..... küfürlere bak hakıkaten tek dıyebılecgım sey var kı cok güzel demısım RUH HASTASI!!!!!!

a aaaaaa soklardayımmmm...... arkdaslar bu ınsan tugceserdar ağızı yapıyo ama kızın olanlardan haberı bıle yok!!!! burada bırılerı ruh hastası ama bende suan ne dıcegımı ne yapacağımı sasırdım......... sıte yonetıcısıne nasıl msj atılıyorsa atmak ıstıyorum ben sayfa sahıbı olmak ıstemıyorum.... bukdr karaktersız omru hayatımda karsılasmadıgım ınsan sekıllerı bu ne yaa..... küfürlere bak hakıkaten tek dıyebılecgım sey var kı cok güzel demısım RUH HASTASI!!!!!!

canım sakin ol görmezden gel bu iş anca bu şekilde çözülür gibime geliyor... buraya takılan herkes anladı az çok sen kafana takma..

suan kalbım ağzımdan çıkacakmış gıbı carpıyo kımsenın buna hakkı yok ben buraya stres atmaya gırerken suan sınırımden ağlıyorum yazıkları olsun yaaa kac gundur duruşumu bozmıyım dedım bozmıyım dedım ama bu artık terbıyesızlık... ben gereklı kısılere bıldırecem sayfanın durumu ne olur bılmıyorum uzgunm:(((

Amin inşallah tutunurlar. İkiz fikri hiç yoktu aklımda ama garanti olsun diye koymuşlar. Şimdi acaba olur mu diye düşünmeden edemyorum. Zor olsa gerek

sorma canım benimde bu sefer çift koyulacak sanırım bende ilk başlarda nasıl olur diye düşünüyordum ama artık pozitif olsunda ne olursa olsun dedim. hakkımızda hayırlısı.. Gerçi daha tedaviye bile başlayamadım :)

suan kalbım ağzımdan çıkacakmış gıbı carpıyo kımsenın buna hakkı yok ben buraya stres atmaya gırerken suan sınırımden ağlıyorum yazıkları olsun yaaa kac gundur duruşumu bozmıyım dedım bozmıyım dedım ama bu artık terbıyesızlık... ben gereklı kısılere bıldırecem sayfanın durumu ne olur bılmıyorum uzgunm:KK43:((
belinda sakin ol üzme kendini boşver şuan sakin olman lazım senin bırak hadsizleri ve bence bu safya kapansın sen yeni bir yer aç güzel muhabbet ve seviye olsun sakin bunun için canını sıkma yazık bebeğini düşün canım ya

suan kalbım ağzımdan çıkacakmış gıbı carpıyo kımsenın buna hakkı yok ben buraya stres atmaya gırerken suan sınırımden ağlıyorum yazıkları olsun yaaa kac gundur duruşumu bozmıyım dedım bozmıyım dedım ama bu artık terbıyesızlık... ben gereklı kısılere bıldırecem sayfanın durumu ne olur bılmıyorum uzgunm:KK43:((

sakın haa canım görmezden gel ..umursamayalım bosver ya ne takıyorsun sakin ol..

sayfanın kapanması çözüm değilki, hangi sayfa olursa olsun bu şekilde sahte hesaplarla yazmaya devam edilecektir, yazık çok yazık diyorum annelik gibi kutsal yolda ne biçim şeyler bunlar ama siz üzülmeyin kişi kendine yakışanı yapar.

sayfanın kapanması çözüm değilki, hangi sayfa olursa olsun bu şekilde sahte hesaplarla yazmaya devam edilecektir, yazık çok yazık diyorum annelik gibi kutsal yolda ne biçim şeyler bunlar ama siz üzülmeyin kişi kendine yakışanı yapar.
bu ınsanların anne olduklarından bıle suphe edıyorum artık karnında bebek taşıyan bır ınsan bunları yazabırlı mı???

hmmmm ama bı sanıyeeeee oyle ya bu ınsan suan sayfasını bız gayet güzel yonetıyoruz dıye cıldırmıs olmalı.... bunu nasıl dusunemedım ama benım böyle hırslarım yok umurumda da degıl ben gereklı kısılerede msjımı yazdım muhtemelen bu baslık kapanacak uzgunum...

sorma canım benimde bu sefer çift koyulacak sanırım bende ilk başlarda nasıl olur diye düşünüyordum ama artık pozitif olsunda ne olursa olsun dedim. hakkımızda hayırlısı.. Gerçi daha tedaviye bile başlayamadım :)
Öyle bir geçiyor zaman ki... Anlamadan geçiyor. Transfer bugün dediklerinde toplantıdaydım. Mimkün değil çıkamam dedim. Ama Allahım yarfım etti 1 saatte toparladım bi baktım bitmiş. Bir beklerken doktorum direkt iki dedi biz beklemiyorduk. Ama artık imde 2 tane var. İkiside tutarsa başımızın üstünde... Emin ol seminde aynı olacak. Çok paylaşma çevrendekilerle. İş arkadaşlarıma söylemedim ben. Her aşamayı soracaklardı. O nedenle çok rahat geçirdim

Back