Kızlar bi sorum olacak... benim tüp bebek raporum var 3 deneme hakkım var 27 ağustos tarihinde raporum çıktı ve eylül ayında bu raporu kullandım ilk tüp bebek denememi yaptım maalesef tutmadı... raporum üstünde 1.Deneme sıklusu yazıyor birinci denemem tutmayınca ikinci deneme hakkımi kullanmak için rapor kağıdın da 2. sıklus tüp bebek denemesi yazmak gerekiyor mu diye raporu aldığım hastaneyi arayıp sordum 6 ay içinde ikinci yaparsan raporu yenilemeye gerek yok dediler... tüp bebek merkezini aradım sorun olur mu diye ilk başta ikinci deneme yazması lazım dediler sonra sorun olmaz dediler kafam karıştı... raporum süresi 27 Şubat bitiyor ben haftada başlıyorum tedaviye... benim gibi raporu olup ikinci deneme hakkı için raporu yenilemeden tüp bebek tedavisi gören oldu mu? hastaneye gidince raporu yenileyin derlerse tedaviye başlayamam üstelik raporu yenilemek istedim garanti olsun diye 6 ay dolmadan yenileme yapmıyorlar aynı rapor kağıdını 6 ay içinde yaparsam yenilemeye gerek yok diyor rapor çıkardığım hastane... off kızlar bu rapor yüzünden tedaviye başlayamam diye korkuyorum...