Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Transferi gerceklesen bayanlar kasiklarinizda surekli bir sizi mi var? Hic bi agri yok mu? Ara ara mi agri giriyo ne alemdesiniz?

Yok tatlım sadece yumurta toplamada ücret oduyosun ya ondan sonra tedavinin ertelensei de ücret odemiyosun. Ben de 14 yumurtladim tedavi 2 ay ertelendi. Adet oldum 2 kez sonra transfer yapıldı para odemedik tekrardan. (Bu gün 5.gunum)

Hayırlı cumalar canım amin inşallah annelik duygusunu Rabbim hepimize nasip etsin. Eveeeeet beklemek çok zor zaman geçmiyor benimde 5.gunum

Blast mi transfer edilmisti cnm .? Ya bnm ilk transferimdede belim kasiklarim sizliodu tutmadi. Simdi uyuz sizi yine geldi 3. Gunum bugun Insallah yawrularimiz tutmustr bizi

yok cnm 3. gun embrıyosu transfer oldu ılkınde benımde adet agrısı gıbı agrılarım oluyodu tutmadı şimdi hiç agrı yok inş tutar pazartesi test gunum sabırsızlıkla beklıyorum...

Maşallah inşallah tutar canım ..benimde ilk denemem 2 transfer olacak benim hakkımızda hayırlısı takipleşiriz

Bütün belirtileri yaşadım halende yaşıyorum kaşıkla batmalar ağrılar sırt ağrısı sıcak basması akıntı ama bugün dayanamadım test yaptırdım 0.1 çıktı. Transferimin 8.gunu bugün birde. Yani artık bana bir mucize gerek

yok canım 3. gün embriyosu ve 2. kalite ama yinede 10. gün belli olur dedi bilmiyorum ki çok sabırsızlanıyorum artık zaten demesede pztsi yaptırırdım :) beklemek zormuş
arzu hanım bana da 10. gün yaptır demişti sonucum da 10.75 çıkmıştı. hemen aramıştım çok düşük değil mi diye yoo rahat olun hamilesiniz hayırlı olsun demişti. inşallah senin yüksek yüksek çıkar hayırlı bi evlat alırsın kucağına

Herkese merhaba

Bugün gonal f iğneye başlayacağım yan etkileri hakkında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…